Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Inne

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 08-31-2007, 03:52   #1
Lara
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Wyślij wiadomość przez MSN do Lara
Domyślnie Najgłupsza rzecz jaką zrobiliście w dzieciństwie?

No u mnie było bardzo dużo takich sytuacji, lecz te pamiętam najlepiej:

- gdy miałam coś około 7 lat biłam się z kuzynem, tak mnie wkurzył, że uderzyłam go z całej siły w twarz i wyleciały mu dwa mleczne zęby ;D
- ten sam kuzyn miał 2 myszoskoczki w akwarium, zawsze łapałam je za ogony i pech chciał, ze tym razem jednemu połowa ogonu odpadła. Strasznie się przestraszyłam wtedy.
- jak byłam bardzo mała (rodzice mi to odpowiadali) jakimś cudem pogryzłam żarówkę
- w wieku 7 lat z kuzynką postanowiłyśmy spróbować karmę dla psów...wtedy mówiąc ładnie zwymiotowałam
- gdy miałam coś około 9 lat z kolegami rzucaliśmy kamieniami w samochody, przestaliśmy dopiero wtedy jak jednemu wybiliśmy szybę... tak szybko nigdy jeszcze nie biegałam
- jadłam kremy nivea, dove itd.
- razem z koleżankami w wieku 8 lat rzucałyśmy naszymi kotami, kto dalej...biedne kotki xD
- w wieku 7 lat z kuzynka chciałyśmy sprobować zapalić cygara dziadka, wzięliśmy mu cala paczkę, później gdy zaczęłyśmy kaszleć, podpalalysmy po kolej każdego, rzucałyśmy na ziemie i deptałyśmy śmiejąc sie jak głupie. Poszło chyba z 14 cygar ;p
- bawiłyśmy się z kuzynką w taki film ''Goście goście'', jadłyśmy mydło i myłyśmy ręce w muszli klozetowej
- stałam przed samochodem czekając na rodziców i każdemu kto przechodził pokazywałam środkowy palec...ahh trochę mi się dostało
- jadłam sól, piłam ocet i kwas cytrynowy i inne xD
- razem z koleżankami, czekałyśmy aż samochody będą bardzo blisko nas i gdy były już maksymalnie blisko, przebiegałyśmy przed nimi i machałyśmy rękoma, a później zwiewałyśmy gdzie pieprzy rośnie. Ojj wtedy sie działo. Mogli nas w każdej chwili potracić. Brakowały normalnie milimetry.

Poza tymi wydarzeniami, było jeszcze tego masę, bo do najgrzeczniejszego dziecka nie należałam. Ale zabrakło by mi dnia, żebym miała tu wypisać Teraz kolej na was :P
Lara jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-31-2007, 09:16   #2
madzia_zaspa
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do madzia_zaspa Wyślij wiadomość przez Yahoo do madzia_zaspa
Domyślnie RE: Najgłupsza rzecz jaką zrobiliście w dzieciństwie?

Hmmm najgłupsza ....

Miałam 6 lat i byłam na podwórku, rodzice powiedzieli że mam być o 17.00 tu przy bloku
bo będą mnie wołać
Ale koleżanka szła z mamą i bratem do ETC i spytała czy idę z nimi.
Poszła choć nie mogłam, zaczęło padać więc się spóźniła, rozwaliłam se kolano (jechałam na rowerze) i dostało mi się mocno od taty xD
madzia_zaspa jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 09-01-2007, 16:31   #3
biadaga
Junior Member

hehe ja jak miałam 9 lat (mam akurat teraz dziewięć!) to też jadłam karmę dla psów Chapi i mi zasmakowałoXD XD XD i kiedy miałam 8 to brałam do buzi karmę dla psów i dawałam mojemu psowi (nie wiem co mi strzeliło XD) siadałam na psie udając że to koń biłam się z tatą o komputer (on wygrywał ale jak na sekundę odszedł to natychmiast siadałam) wiecej nie pamiętam ale sporo tego było:lol: a no i jak wujek zostawiał papierosy to udawałam że paliłam tak samo z cygarami taty ( brałam do buzi i obśliniałam XD)
biadaga jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 09-01-2007, 19:02   #4
E-Vaire
Super Moderator

E-Vaire na Harry Potter Forum

Najgłupsze, tya? Omg... No cóż. Miałam jakieś 11-12 lat i bawiłam się w chowanego w nocy na podwórku. Najpierw weszłam na dość duże drzewo i weszłam troszkę za wysoko - gałąź zaczęła się strasznie kiwać. Kiedy była dość blisko poziomu udało mi się złapać innej i zejść niżej. To było naprawdę straszne myśleć, że zaraz spadniesz z kilku metrów na ziemie xD

I tej samej nocy weszłam na dach garażu - tym razem był inny problem. Nie mogłam zejść xD Siedziałam tam jakieś 20 minut i w końcu ktoś mi pomógł. A co było jeszcze gorsze? Na tym dachu były setki robaków oO
E-Vaire jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 09-01-2007, 19:27   #5
Nuda
Fan "Strefy 11" i tarota

Wyślij wiadomość przez MSN do Nuda

Ojj wiele tego bylo xD. Jedna z drastyczniejszych glupot to wbiegniecie pod rozbujana, stara, zardzerwiala hustawke. Z drugiej strony stala kolezanka a ja sadzilam, ze zdaze zanim hustawka mnie zmiazdzy. No i nie zdazylam xD. Okazalo sie, ze na tej hustawce bujala sie moja siostra i szybko mogla mnie, zakrwawiona z dziura w glowie, zaniesc do domu. Okazalo sie, ze dzieki moim gestym wlosom i kitce na czubku glowu jeszcze zyje i, jak sadze, moja psychika na tym nie ucierpiala bo dalej lubie hustawki. xD
Nuda jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 09-07-2007, 21:17   #6
Hermiona12
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Hermiona12

No więc że mam skleroze to nie pamiętam co było najgłupszą rzeczą, to napisze co ostatnio zrobiłam.
Pojechałam w wakacje do koleżanki i tam nocowałam. Ta koleżanka ma brata w którym zakochałam się, jak zwykle bez wzajemności. Oczywiście cała jego rodzina o tym wiedziała.Ale go nie było, bo wyjechał na wieś. No i cos tam robiłam razem z moją koleżanką i przyszedł jej tata z pracy. Ona powiedziała
- Cześc tata
A odruchowo zaczełam
- Cześć ta...dzieńdobry
xD
Hermiona12 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 09-07-2007, 23:26   #7
agatqa92
Praktykant Voodoo

agatqa92 na Harry Potter Forum

hahaha xD no po prostu nie mogłam i śmiałam się jak głupia xDD haha ^^
ja napiszę jutro, bo dzisiaj nie mam weny, ale raczej takich głupich rzeczy jak wy nie robiłam ^^
byłam złotym dzieckiem xD
agatqa92 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 09-09-2007, 15:01   #8
lav
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do lav

Hahaha xD
Ale się uśmiałam ^^
Lara, ja podobnie jak Ty, do najgrzeczniejszych nie należałam.
Ale chyba najgłupszą rzeczą jaką zrobiłam to...
Byłam u lekarza, który sprawdzał czy nie mam trzeciego migdała. Postanowił sprawdzić to ręką gdyż wszelka aparatura wykazywała sprzeczne wyniki xD
Z chęcią zgodziłam się na miłą odmianę badawczą ale gdy poczułam to łapsko w moim gardle poczułam się zagrożona i zatopiłam w nim zęby... xD
Tak mocno ugryzłam pana doktora, że jeszcze długo miał sine ślady... hahaha xD
Mama stwierdziła , że nie mamy już tak po co wracać i poszliśmy do innego lekarza xD
lav jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 09-09-2007, 15:15   #9
hemcia
Omijać szerokim łukiem

hemcia na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do hemcia

hmm najglupsza rzecz....moze to ze kiedys mialam 5 lat i bylam na festynie z tata i kolezanka w moim wieku z okazji dnia dziecka. Zauwazylam balony dmuchane helem(te latajace:P) i poprosilam tate zeby mi kupil . Tata pwiedzial ze jak zaspiewam na scenie z moja kolezanka piosenke taka wiesniacka ze nie wiem hmm jak to szlo.."adela juz zaklada suknie scieta na wiosne kwiatki rosna i kwitnie miesiac maj gdy spytasz ja dla kogo ta sukienka dla kochasia ktory odszedl w sina dal w sina daaal w sina daaal dla kochasia ktory odszedl w sina dal!" xD i ja dla tego balona poszlam i to zaspiewalam tak sie spalilam ze wstydu a wszyscy sie zaczeli z tego smiac xD

zazwyczaj robię różne rzeczy, które inni postrzegają jako 'dziwne'.
czasami czarna owca w rodzinie.;p
nie przestrzegam żadnych granic, ewentualnie sama je wytyczam.;-dd
często słyszę o sobie 'nienormalna', 'zboczona'.;p no i bywa, że nietolerowana za to, że nie jestem kolejną szarą jednostką społeczeństwa.; -dd
hemcia jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 09-10-2007, 19:03   #10
Nacia1234
Moderator

Nacia1234 na Harry Potter Forum

Najgłupsza?
Wypiłam kiedliszek wódki myślac że to oranżada

Zasady postowania