|
03-10-2008, 13:39
|
|
|
Senior Member
|
Bogin
Wyobraź sobie teraz, że jesteś na lekcji Obrony Przed Czarną Magią, dzisiejszym tematem jest Bogin. Stoisz właśnie przed drzwiami szafy, z której zaraz Prof. Luipn wypuści Bogina.
Jak myślisz... jaką postać, stworzenie, zwierzę albo rzecz przybierze Bogin, gdy staniesz z nim w oko w oko? A i prawie bym zapomniała jak byście zamienili go w coś śmiesznego? Piszcie!
Jeżeli taki temat już jest to proszę go usunąć.
|
|
|
03-10-2008, 15:03
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
RE: Bogin
Ja nie wiem w co by sie zamienil moze w weza albo w jakias tarantule  a w co smiesznego zamienic...hm...w superkolorowego nadmuchanego weza puszczajacego banki XD(jesli to bedzie waz)
|
|
|
03-19-2008, 14:04
|
|
|
Senior Member
|
Na pewno byłby to wielki pająk, tak jak w przypadku Rona. Nie znoszę wszelkiego rodzaju bezkręgowców, szczególnie, jeśli mają osiem kończyn. Jak bym go unicestwiła...? Nie mam pomysłów, więc zapewne, podobnie jak Ron w ekranizacji trzeciej części HP - wyobraziłabym go sobie z rolkami/łyżwami na nogach.
|
|
|
03-19-2008, 15:11
|
|
|
Senior Member
|
Może karaluch albo jakaś glizda? Ja się tego w sumie bardziej brzydzę, niż boję... Chociaż przejawiam dość paniczny lęk przed wszystkim co lata, bzyczy i żądli xD Nie wiem... W jakiegolwiek robala by się nie zamienił, nie byłoby to dla mnie miłe...
|
|
|
03-22-2008, 19:38
|
|
|
Junior Member
|
Bogin zamieniłby się w jakiegoś członka mojej rodziny... martwego...
Nie wiem, czy wogóle bym sobie poradziła z takim boginem.
Chyba bym się załamała.
|
|
|
03-22-2008, 22:12
|
|
|
Junior Member
|
W moim przypadku to byłoby stado małych węży które mnie okrążają i włażą na mnie, a co do śmiesznego aspektu to może moment jak te wężę... ;]
|
|
|
03-25-2008, 14:46
|
|
|
Senior Member
|
Dla mnie byłaby to moja pani od Polaka niosaca wypracowanie z kilometrowa kartką uwag. Zmieniłaby sie w dzidzie w pieluszkach :smilewinkgrin::bigrazz:
|
|
|
03-25-2008, 16:50
|
|
|
Senior Member
|
Dla mnie taki pająk jak u Rona. I chyba też bym sobie wymyśliła rolki na jego nogach.
|
|
|
03-29-2008, 22:42
|
|
|
Member
|
hmmmmmmm...myślę że w moim wypadku byłby to...dementor(jeśli istniały by boginy dementory też ,nie?) bo czy może być coś gorszego niż pocałunek dementora??
|
|
|
03-30-2008, 21:58
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
No ja to chyba bym zobaczyła bandytę w kominiarce i z pistoletem w ręku. Brrr.... aż mi ciary przechodzą po plecach jak myślę, że miałabym sie z takim oko w oko spotkać. I myślę, że sprawiłabym aby ta kominiarka zamieniła sie w worek, z którego nie mógłby sie wydostać
|
|
|
Zasady postowania
|