Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 12-15-2007, 19:05   #1
Goszka
Praktykant Voodoo

Goszka na Harry Potter Forum

Domyślnie Czy Daniel pasuje do roli Harrego Pottera?

Chcę się dowiedzieć czy Daniel Radcliffe według was , pasuje do roli Harry'ego Pottera? Według mnie tak, a jakie jest wasze zdanie?
Stary 12-17-2007, 22:52   #2
herma_007
Fanatyk, niegroźny

herma_007 na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Czy Daniel pasuje do roli Harrego Pottera?

Zgodzę się z Wami dziewczyny ... Osobiście nie przepadam za Danem. Wydaje mi się taki drętwy i w ogóle ... Ale przyznam, że bardzo dobrze gra Harry'ego Pottera. Chociaż nie we wszystkich scenach (mam na myśli jedną z CO punktu kulminacyjnego). Widać, że powstają nowe filmy, w których ma grać Daniel Radcliffe. Chociażby już nagrany 'December Boys' ... ^^
herma_007 jest off-line  
Stary 12-20-2007, 19:30   #3
Goszka
Praktykant Voodoo

Nie wiem, czy zauważyliście, ale w 1 i 2 ekranizacji Harry'ego Pottera, występował inny aktor, który grał Dumbledora. Temu aktorowi się umarło i zaczął grać jego rolę Michael Gambon. Ja uważam, że ten pierwszy był lepszy, miał w sobie więcej ciepła jakie emanuje od Albusa Dumbledora..._Jak dla mnie to dowodzi, co by się stało, gdyby Dan umarł lub zrezygnował z dalszego grania w Potterze...
Stary 12-21-2007, 14:15   #4
Renaemma
Senior Member

Renaemma na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Renaemma

Tak. Masz racje Goszka. Daniel jest idealny do tej roli. Świetnie ją gra, ale i też świetnie do niej pasuje. Nie mogłabym znieść kogoś innego. Miejmy nadzieje, że oni zostaną. Musimy jednak brać pod uwagę, że Daniel i reszta tria rośnie. I to bardzo szybko. Więc ich role nie są pewne. Wkońcu mogę już z nich wyrosnąć. Jednak ja wolałabym, aby byli chociażby tacy starzy, byle aby wogule byli. Inni nie przyszliby nam tak do gustu. Dlatego niech oni zostaną tam gdzie są.
- Kim. Bądź sobą.
- Nie. Nie mogę być kimś, kogo już nie ma.
Renaemma jest off-line  
Stary 12-21-2007, 17:45   #5
Goszka
Praktykant Voodoo

Zgadzam się! Ale faktycznie trio rośnie, moim zdaniem charakterystyka [small](chyba raczej charakteryzacja ^^)[/small] czyni cuddaaaa..._ale jestem pewna, że nie odejdą, bo film straciłby oglądalność, ludzie przyzwyczaili się do Dana, Emmy, Ruperta..._Dziękuję ci, Renaemma, za poparcie....

[small]Spacje stawia się tylko i wyłącznie PO znakach interpunkcyjnych. Byłabym wdzięczna, gdybyś zaakceptowała ten fakt, bo ciągłe poprawianie Twoich postów zaczyna mnie męczyć. li.[/small]
Stary 12-29-2007, 20:18   #6
HermionaBlack
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do HermionaBlack

Ja również nie wyobrażam sobie innego aktora a tej roli... i to nie jest kwestia przyzwyczajenia... mniej więcej tak wyobrażałam sobie Harry'ego jak czytałam książkę. ;] A pomyślcie co by było, jakby chcieli zmienić Daniela na kogoś innego? To by było straszne. ;/ Zresztą zmiana jakiegokolwiek aktora...
HermionaBlack jest off-line  
Stary 12-30-2007, 20:42   #7
CirrS
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do CirrS

Przecież każdy wie, że gdybym ja wpadł na casting to wygrałbym :P. Dobra, kiepski joke... Do koleżanki wyżej: Szczerze? Gdyby filmowy Harry nie byłby Danielem, tylko innym Johnem/Stasiem/Edziem, to wtedy akceptowalibyście akurat niego :D. Ale od czego wyobraźnia. Każda dziewczyna (nie wiem jak fani :P) może przecież sobie wyśnić SWOJEGO Pottera :P.
CirrS jest off-line  
Stary 01-02-2008, 20:34   #8
Ana93
Member

A jakiego koloru Daniel ma oczy? Bo mi się wydaję, że niebieskie, ale mogę się mylić, bo aż tak bardzo nie przykładam do tego uwagi xP Jakby teraz do VI części HP zmienili obsadę poważnie zastanawiałabym się czy ten film obejrzeć... A jeślibym to zrobiła to chyba tylko z przyzwyczajenia... Nie ma co ukrywać - oswoiliśmy się z aktorami i nie chcemy już innych...
Ana93 jest off-line  
Stary 01-02-2008, 20:41   #9
Ania 95
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Ania 95

Tak, Daniel bardzo pasuję. Właśnie tak wyobrażałam sobie Harry'ego Pottera. Jakby zmienili aktorów, to chyba bym filmu nie oglądnęła. Do tych jesteśmy już przyzwyczajeni i to bardzo. Ja za Danielem za bardzo nie przepadam, ale dobrze gra, a to jest najważniejsze.
Ania 95 jest off-line  
Stary 01-06-2008, 20:16   #10
harry_potter123
Czytelnik horoskopów

Wyślij wiadomość przez ICQ do harry_potter123 Wyślij wiadomość przez AIM do harry_potter123 Wyślij wiadomość przez MSN do harry_potter123 Wyślij wiadomość przez Yahoo do harry_potter123

JASNE!!!!!!!!!!! kto by inny? wyobrazam sobie ruperta w tych okularach...hihi...:lol:
harry_potter123 jest off-line  
Zamknięty temat

Zasady postowania