Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 07-20-2007, 15:11   #1
asiamove
Member

Domyślnie [NZ]Harry w dolinie godrika

Harry postanowił odwiedzić doline Godrika, odwiedzić groby swoich rodziców. Narazie to tylko marzenie ,bo Ron i Hermiona by na to nie pozwolili, Ron i Hermiona są jego najlepszymi przyjaciółmi więc pomyślał , że prześle im list w którym wszystko wytłumaczy. Spojrzał na pustą klatke Hedwigi i pomyślał
-gdzie ona jest? Jak wróci dam jej te listy...
Nagle do pokoju wpadła ciotka Petunia wrzasnęła:
-Sio z mojego domu osiągnołeś juz ełnoletnoś a więc wynocha i nigdy nie wracaj , bo w tym domu nie ma miejsca dla czarodziejów!
-Ale dlaczego? wrzasnął Harry-Dlaczego nie moge tu mieszkac?
Petunia wrzasnęła na Harrego że sam już postanowił się spakować. Gdy Harry już dotarł na miejsce zobaczył dwa opuszczone groby na nich było napisane Lily i James Potter z oczu napłynęły mu łzy nagle poczuł czyjąś obecność, odwrócił się i zobaczył Ginny.
-Nie martw się możesz zamieszkać z nami -rzekła dziwnym, ale kojącym glosem
-Skąd wiesz?-zapytał
Pojechałam do twojego wujostwa i powiedzieliu ,że cie wyrzucili wiedziałam ,że tu będziesz.-rzekła- Lepiej będzie Ci u nas Harry
Nie chce zostać sam chce dołączyć do moich rodziców, Syriusza, Cedrika i Dumbledora ,Ginny ty nie wiesz jak stracic coś co się tak kochaprosze zostaw mnie samego wracaj do domu.
Ginny posłuchała się go i wróciła lecz na sercu ciążał jej kamieńwciążpo nocy płakała bojąc się że Harremu coś się stanie...
asiamove jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-20-2007, 16:05   #2
Kate
Moderator

Kate na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez Skype&trade do Kate
Domyślnie RE: [NZ]Harry w dolinie godrika

Gnialne! Wspaniałe! Po prostu, jesteś boska!

A tak serio... jaa przepraaaszaaam, ale co to jest? Żenada! Błąd na błędzie! Gdzie tu logika, akcja, sens?! Kobito, daj sobie spokój, jak ty nawet tytułu poprawnie nie umiesz napisać! Zresztą, co to za rodzaj?! 20 wersów na krzyż... za to byś 3 z polskiego nie miała a ty to publikujesz... zastanów się najpierw, a potem działaj. Pozdrawiam.
Stary 07-20-2007, 17:17   #3
E-Vaire
Super Moderator

E-Vaire na Harry Potter Forum

Zgadzam się w pełni z Kate choć nie wiem jaki sens ma komentowanie tego skoro i tak 'fik' zostanie usunięty. Nie dość, że za krótki co najmniej czterokrotnie to jeszcze nie da się tego czytać. Pełno błędów, od nich się w tym tekście ROI.

To opowiadanie jest napisane na siłę, poprzez chęci pokazania się. Kompletny bezsens, piszę się dla przyjemności, nie tylko dla publikacji. Dodam, że ja sama miałam nagłe chęci napisania czegoś dobrego, ale nie musiało to być świetne! Twój przypadek jest zupełnie inny. Chcesz czytać jakieś pochwały czy co?
E-Vaire jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-20-2007, 20:13   #4
Limonka
Urodzony, by rządzić światem

Limonka na Harry Potter Forum

Nie wiem co to jest i chyba nie chcę wiedzieć. Po prostu kasuję.
Limonka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania