|
02-14-2008, 19:49
|
|
|
Member
|
Jak tu trafiliście? Co najpierw Zrobiliście?
No właśnię(^^). Ja tu trafiłem przez google_(kocham tę wyszukiwarke za to) wszedłem[small](!)[/small] zarejestrowalem się i nie wiedział,em co robić. Myślalem, że SB jest do dawania jakiś przysłów i napisałem: "Snape Jest głupi i każdy o tym wie.Jak sra do kibla to nie wyciera się". Potem zapomniałem hasła i loginu. I zrobiłem to konto. Teraz już rozumiem, o co chodzi, ale wolę Forum_(RLZ).
A jak z Wami było?
|
|
|
02-15-2008, 09:32
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
RE: Jak tu trafiliście? Co najpierw Zrobiliście?
Cytat:
|
No właśnię(^^) Ja tu trafiłem przez google(kocham tę wyszukiwarke za to) weszlem zarejestrowalem sie i nie wiedzialem co robic. Myslalem ze SB jest do dawania jakis przyslow i napisałem: "Snape Jest głupi i każdy o tym wie.Jak sra do kibla to nie wyciera się". Potem zapomniałem hasła i loginu. I zrobiłem to konto. Teraz już rozumiem o co chodzi Ale wole Forum(RLZ)
|
O kurczę co za historia!:lol:
Ja trafiłam tu szukając jakiejś fajnej stronki o Potterze. No i ta mi wpadła w oko i tak już od prawie roku szlajam się męcząc ludzi na tym że serwisie.B)
To the days I try to lose''
|
|
|
02-15-2008, 16:15
|
|
|
Senior Member
|
A ja standardowo wbiłam w goglach : Remus Lupin i Tonks. Akurat była jakaś fajna ankieta z Remusem i postanowiłam załozyc konto a potem poznałam wspaniała Adminke i jakos tak jestem tu do dzisiaj.
|
|
|
02-15-2008, 16:19
|
|
|
Super Moderator
|
Cytat:
|
Ja trafiłam tu szukając jakiejś fajnej stronki o Potterze. No i ta mi wpadła w oko i tak już od prawie roku szlajam się męcząc ludzi na tym że serwisie.
|
Trafiłaś tu przed czy po wywaleniu z redakcji Hogs? ;p
|
|
|
02-15-2008, 16:54
|
|
|
Senior Member
|
A ja w sumie nie pamiętam^^. Jakoś tak tutaj trafiłam i zarejestrowałam się... Skomentowałam wszystkie zdjęcia w galerii, przejrzałam praktycznie każdy artykuł i znikłam na kilka miesięcy. Szczegółów nie mogę sobie przypomnieć, ale wiem, jaki miałam pierwszy avatar ;] Teraz bodajże taki posiada Norie-14 : ). Sentymenty ; D. teraz będzie mi się on kojarzył z moim startem na hp.net ; D.
|
|
|
02-15-2008, 17:05
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Już kiedyś, w szkole gościnnie tu byłem, ale pod koniec wakacji sie zarejestrowałem^^
Ot, tyle ;]
|
|
|
02-15-2008, 17:10
|
|
|
Senior Member
|
Ja znalazłam stronkę na jakimś rankingu. Szukałam ,,szkoły magii". Poczytałam kilka newsów, stwierdziłam, ze całkiem do rzeczy więc się zarejestrowałam.  Przez pierwsze 4 dni pisałam dużo i zapoznawałam się z ludźmi ( to było jakoś na początku wakacji). Poznałam tutaj mojego obecnego przyjaciela, który tutaj był, wyobraźcie sobie, tylko raz! xD Póżniej przez jakiś czas nie pisałam, bo mi się nie chciało. Jakoś pod koniec wakacji mi się przypomnało, ze jestem tu zarejestrowana i zaczęłam pisac. Teraz jak nałóg.
Generalnie bardzo grzecznie dziecko ze mnie jest.
Trochę niepoprawnie myślące i dość niekonwencjonalne, ale...
I tak mnie przecież kochacie! xDDDD
Grunt to optymizm. Czy nie?
^^
Pozdrawiam wszystkich. ^^
|
|
|
02-15-2008, 17:34
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
ja pamiętam że szukałam czegoś o Potterze. Przeczytałam chyba wszystkie newsy i artykuły, i chyba po jakiś dwóch miesiącach się zarejestrowałam. A co robiłam najpierw, to tego już nawet nie pamiętam.
|
02-15-2008, 18:15
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Wstukałem w Googlach,,Hogwart''i był taki Fajowski herb Hogwartu na tle szkoły,weszłem i zobaczyłem tą stronę i się Zarejestrowałem i jestem najbardziej lubianym uczestnikiem strony(chciałoby się,nie?).
|
|
|
02-15-2008, 20:15
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Cytat:
Alexiss napisał/a:
Ja znalazłam stronkę na jakimś rankingu. Szukałam ,,szkoły magii". Poczytałam kilka newsów, stwierdziłam, ze całkiem do rzeczy więc się zarejestrowałam. Przez pierwsze 4 dni pisałam dużo i zapoznawałam się z ludźmi. [bla bla bla xD] Teraz jak nałóg.
|
U mnie identycznie się zaczęło ; )
Nad nickiem w ogóle sie nie zastanawiałam i teraz np. żałuję, bo fajne mi przychodzą do głowy a nie można zmienić ; (
I pierwsze co napisałam na SB to:
'Cześć. Jestem nowa. Jak się zbiera punkty. O co tutaj chodzi?' etc, etc, etc....
Czyli podstawowe pytania nowego użytkownika hehe ; )
I od razu poznałam się z Fanclub [z nią chyba jako pierwszą. W podobnym czasie się zarejestrowałyśmy] i resztą tak zwaną elitką hehe ; )
No i tyle. jak widać żyję i mam się dobrze xD
czasami czarna owca w rodzinie.;p
nie przestrzegam żadnych granic, ewentualnie sama je wytyczam.;-dd
często słyszę o sobie 'nienormalna', 'zboczona'.;p no i bywa, że nietolerowana za to, że nie jestem kolejną szarą jednostką społeczeństwa.; -dd
|
|
|
Zasady postowania
|