|
09-10-2009, 21:17
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Życie miłosne Hogwartu.
No nie wierzę, że w Hogwarcie nie zachodziło coś więcej oprócz pocałunków. Na pewno chłopcy przemykali się potajemnie w nocy do sypialni dziewczyn. A tak swoją drogą jakby wyglądały tam zajęcia z wychowania do życia w rodzinie i kto mógłby je prowadzić. Chyba najlepszy byłby (wiem, że to oklepane) Snape. OPCM nie dostał, ale to już... kto wie.
|
|
|
09-11-2009, 16:37
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Chłopcy nie mogli wymykć się do dziewczyn, ponieważ schody były tak zaczarowane że nie wpuszczały ich do dormitorium dziewczyn.
Wychowanie do życia w rodzinie mogła by prowadzić jakaś nauczycielka, może pani Pomfrey.
Co do Snape'a, to nie wiem czy to najlepszy kandydat, przecież sam nie założył rodziny, a po tym co przeszedł (no, bo w końcu Lily go zostawiła dla Jamesa) wątpie czy by chciał uczyć o rodzinie.
A tak poza tym to przecież dostał OPCM w Księciu Półkrwi.
|
|
|
09-11-2009, 18:20
|
|
|
Administrator
|
Chłopcy nie mogli nie mogli wymykać się do dziewczyn, ale dziewczyny do chłopców owszem, więc nie widzę problemu. Poza tym były jeszcze łazienki, błonia, puste klasy... Dla chcącego nic trudnego ^^.
Po co im wychowanie do życia w rodzinie? Ja tego nie miałam przez 12 lat edukacji i jakoś nie czuję się niedoinformowana.
- I'll find you again.
- I'll see you in another life... when we are both cats.
|
|
|
09-11-2009, 18:39
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Claire święte słowa...
nie ma to jak fiku miku w akompaniamencie Jęczącej-Smarkatej-Marty, która na nasze wielkie nieszczęście wędruje z klopa do klopa:P
Ale racja, opustoszałe sale, błonia, stadion Quitkicza ( Dla zagorzałych fanów nie lada gradka robic to i owo w ich ukochanym miejscu). I skoro poruszylismy temat "zakazany"... to dlaczego nie odwiedzic Zakazanego lasu
Szkoda, że Rowling nie poruszyła tego tematu, mogłoby byc zabawnie 
Ów upojne chwile Harryego i Ginny na błoniach zapewne zaczeły i skonczyły się na całowamniu..do rekoczynow nie mogło dojśc , bo jak to tak przy ludziach ;D :P
a co do włarzenia do meskiego dorma...troche nierealne, bo co z kolegami? :P widowni mowimy stanowcze nie :P
jestem ciekawa co inni na to
|
|
|
09-11-2009, 19:59
|
|
|
Administrator
|
Dziobaczka, Ty chyba nigdy w akademiku nie byłaś... ;D Kolegów zawsze da się usunąć, czasem mogą wybyć na jakąś imprezę. Skoro siedzieli tam przez 10 miesięcy, to chyba mieli czas na kombinowanie.
Harry i Ginny to inna sprawa, pewnie dopiero po ślubie użyli w ogóle języka  Przepraszam, ale przypomniał mi się ten nieśmiały pocałunek z filmu HP6 ^^. Masakra.
- I'll find you again.
- I'll see you in another life... when we are both cats.
|
|
|
10-28-2009, 21:04
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
weś... ci to chyba w ogóle tylko za rękę ze sobą chodzili....
no a wracając do tematu, to też mi się nie chce wierzyć, że ci w Hogwarcie to tacy święci... jak powiedziano: dla chcącego nie ma nic trudnego... no i jeszcze jedno: pokój życzeń (idealne miejsce na to i owo)
|
|
|
01-30-2010, 14:43
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
Napisał aga_13
Chłopcy nie mogli wymykć się do dziewczyn, ponieważ schody były tak zaczarowane że nie wpuszczały ich do dormitorium dziewczyn.

|
Ale zawsze istnieją miotły, nożna przelecić nad schodami. A co do nauki WDŻWR Przez Snape'a Czytałam o tym w pewnym Ficku, i wyszło to leko dziwnie
|
01-31-2010, 11:04
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Nadal poruszając temat schodów, to w końcu byli czarodziejami, więc mogliby sobie z nimi jakoś poradzić  Po prostu Harry i Ron, kiedy chcieli pobiedź do Hermiony nie wiedzieli i tym małym mankamencie ze schodami i dlatego się na nim spalili. Starsi bardziej doświadczeni w czarowaniu i uświadomieni co do możliwości schodów na pewno mieli na nie jakiegoś haka.
A co do baraszkowania w różnych miejscach Hogwartu, to...
Ja chyba jestem staroświecka, ale do tego porządne łóżko jest potrzebne:P Nie akceptuje żadnego przysłowiowego "brania w aucie" pod co przypisuję stadion od quidditcha, puste klasy, błonia, zakazany las itd:P
Tak więc ja obstaję przy dormitoriach, pokoju życzeń no i jeszcze są wypasione łazienki prefektów
|
08-18-2010, 19:58
|
|
|
Mięso armatnie
|
A znacie może jakieś fanfiction o takiej tematyce? Chodzi mi o lekkie zabarwienie erotyczne ;p
|
|
|
08-18-2010, 20:06
|
|
|
Super Moderator
|
Nie ten dział, idź do tematu "Slash" albo "Poszukiwanie FF" i zapytaj o slash : P W dziale FF.
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
Zasady postowania
|