|
03-07-2007, 17:57
|
|
|
Senior Member
|
Co jeszcze nas interesuje???
Chyba nie tylko H.P. Oczywiście może być on najważniejszy, ale w wielu przypadkach tak nie jest ( na przykład w moim...) Ja ponad życie kocham piłkę nożną, FC Barcelonę i Ronaldinho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lubie też czytać inne książki niż H.P a najbardziej Stowarzyszenie Wędrujących Dzinsów. Poza tym uwielbiam śpiewać i tańczyć i wygłupiać się z moją kochaną paczką  
Piszcie, co jeszcze lubcie, a czego nie (jak ja siatkówki  ) Zachęcam!!! na pewno poznamy się duuużo lepiej!!!
|
|
|
03-07-2007, 20:53
|
|
|
Senior Member
|
RE: Co jeszcze nas interesuje???
Hmm...
Ja osobiście interesuję się sportem, właściwie większość dyscyplin lubię oglądać, ale najbardziej piłkę nożną i siatkówkę. Jeśli chodzi o czynne uprawianie sportu, to oprócz wf-u  trenuję od 5 lat karate kyokushin. Bardzo lubię czytać książki, właściwie to nie mam jakiegoś ulubionego gatunku, czytam to, co podsuwa mi mama - prawdziwy mól książkowy  No i jeszcze od czasu do czasu pogram w jakąś fajną gierkę, choć raczej wolę siedzieć w internecie.
No, to by było na tyle.
PS Czytałam Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów i muszę przyznać, że całkiem fajne B)
|
|
|
03-07-2007, 21:09
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Co do mnie, poza chodzeniem do gimnazjum i wychodzeniem z psem nie mam zbyt wiele do robienia, więc najczęściej wychodzę ze znajomymi i dobrze się bawię... jak jestem w domu to na pewno słucham muzyki (głównie punk-rocka, reggae, jazzu), czy tam książki (fantasy, przygodowe, kryminały, sensacyjne) no i oczywiście internet, GG... co do sportu, z lekkoatletyki uwielbiam skoki w zwyż i w dal, a z gier zespołowych siatka i kosz  
|
|
03-09-2007, 09:37
|
|
|
Senior Member
|
A ja, ja? No coz...nie mam takich wiekszych zainteresowan  Nie umiem usidziec na miejscu wiec caly czas sobie tancze xD - przez rok uczylam sie tanca towarzyskiego ;] Sluchac muzyki uwielbiam... rock ;] Ksiazki tez lubie czytac...detektywistyczne sa fajne  fantastyczne sa fantastyczne  No i oczywiscie siedzenia na gg i ogolnie w internecie to podstawa
|
|
|
03-14-2007, 18:29
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
A ja nie lubie sportu xP
ZA to kocham:
MUZYKĘ
teatr
aktorstwo
jedzenie czekolady xD
granie na gitarze
I o wiele wiele więcej xD XD xD
|
|
|
03-18-2007, 15:05
|
|
|
Member
|
Interesuję sie sportem, szczególnie żużlem. Kibicuję drużynie Intar Lazur Ostrów. Jestem na każdych meczach  Lubię tez grac na gitarze. Chciałabym kiedys załozyc jakis zespół, ale na razie sie nad tym zastanawiam. kto wie, może kiedyś udas mi się i osiągnę sukces?
|
|
|
03-21-2007, 19:08
|
|
|
Junior Member
|
Ja..? uwieeeeeeelbiam ośmieszać i wkurzać brata xP
A tak na poważnie to lubie rysować,czytać książki(ostatnio czytałam.."Szalone życie Rudolfa","Świńskim Truchtem","Sex i inne przykrości","Tango ortodonto" -Joanny Fabickiej ) ,tańczyć ,oczywiście wydurniać się z kumplami xD (czasami kończy to się groźbami sąsiadów pt: "Jak się nie uciszycie, zadzwonimy na policję!",ale spoko..lubię też ,a właściwie KOCHAM grać na gitarze xP
Kiedy nic mi się nie chce(a to się zdarza dosyć często) włączam komp/neta/gg no i...coś tam robię xP
|
|
|
03-22-2007, 18:02
|
|
|
Senior Member
|
Ja uwielbiam czytać książki. Najbardziej fantastykę! Lubię słuchać muzyki, spotykać się z ludźmi z paczki. Czasami jak mnie najdzie wena to pisze książkę, lub chociażby opowiadanie. Uwielbiam również pisać w nocy SMSy, w ogóle nie spać w nocy np. czytać. Mam problem, bo nie mogę znaleźć sobie zajęcia, więc ciągle się nudzę!
|
|
|
03-22-2007, 18:47
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
O, ja się tutaj nie wypowiadałam jeszcze?
No, to trzeba nadrobić ! xD
No więc, ja nie mam raczej jakichś konkretnych hobby.
Ostatnio tylko Harry Potter i Harry Potter (otoczenie ma mnie dość pod tym względem xD).
Lubię także rysować (głównie sceny z HP), czytać (nie tylko HP) i łazić na zakupy ^^.
Lubię posłuchać muzyki i oglądać wszelkie programy informacyjne xD.
Lubię czytać gazety młodzieżowe i te bardziej i te mniej ambitne.
Lubię leżeć i marzyć, wyobrażać sobie różne rzeczy. Najczęściej motyw jest taki: "Pewnego dnia dostaję list z Hogwartu...bla, bla,bla.... trafiam do Gryffindoru/Ravenclawu/Slytherinu/Hufflepuffu, jestem najlepszą uczennicą na roku, popularną wśród chłopców, ulubioną uczennicą profesora Lupina i profesora Snape'a, mam wspaniałych przyjaciół, gram jako ścigająca w drużynie quidditcha, bla bla bla..." i takie równie sweetaśne rzeczy.
No i to chyba tyle xD.
Poszukuję kolejnego hobby  .
|
|
|
03-23-2007, 21:14
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Ja mam baaardzo wiele zainteresowań min.:
-Karate (o czym kilku chłopców z klasy przekonała się na własnej skórze)
-Siatkówka
-Pływanie
-Aktorstwo (recytowanie wierszy w czym ma juz całkiem niezłe sukcesy)
-No i na ostatku podrywanie chłopaków (ale ostatnio coś za długo mam jednego...)
Zgrzebne ciotki płakały-lecz nic nie wiedziały
jaki był smak miłości i... trutki na szczury.
|
|
|
Zasady postowania
|