Mały, wielki dzienniczek pottermaniaka...
Teraz, nadszedł kres, koniec tak małego, ale wielkiego rozdziału w moim i waszym (mówiąc "waszym" mam na myśli, każdego wiernego pottermaniaka) życiu. Rozdział ten nosi nazwę "Harry Potter". To już koniec, oczywiście będą filmy, ale one to nie to samo co zajrzeć do naszej wyobraźni, w której znajudują się te wszystkie magiczne postacie. Dlatego zakładam taki temat, aby zaapelować do wszystkich wiernych i wytrwałych, aby każdy sam zrobił sobie swój "Mały, wielki dzienniczek pottermaniaka". Większość z nas to osoby niepełnoletnie, nieposiadające rodziny. W takim dzienniku możemy umieścić:
- jak zaczęła się nasza przygoda z Harrym Potterem, albo osoby, które brały udział w konkursie "Moja Potteromania", mogą ją umieśić,
- uczucia, jakie wywarła na was saga HP,
- która część najlepsza
- wycinki z gazet, lub najfajniejsze arytykuły z tej strony o HP
- i co jeszcze wasza dusza zapragnie...
Kiedy w wieku 40 otworzycie taki dziennik przypomnicie sobie ten wspaniały okres życia, w któym gościła saga HP, nie musicie go przecież nikomu pokazywać...
A gdy będziecie i ja zapewne też dorosła to... nie wiem jak dopowiedzieć na to zdanie teraz, zrobię to w przyszłości.
Co sądzicie o tym? Ja osobiście już kończe taki dziennik i uważam, że to wspaniały pomysł...ale wy, krytykujcie, pochwalajcie,po prostu rubcie co jest dozwolone na tej stronie, czekam na wasze opinie!
|