Hej słyszeliście o tym zwiastunie do 6 części o HP? Och juz nie mogę się doczekać! Zresztą jak ktoś nie ma kalówki (ja akurat mam, ale nie chce i sie ustawiać jakiś durnych parametrów) około 22 podadzą nam link na naszej stronie gdzie będziemy mogli obejrzec zwiastun bez udziału telewizji!

Tak tylko dałem informacje na naszym forum. 5 sierpnia z nów wyjeżdżam na 3 tygodnie wiec znowu nie bedziemy mogli pisać mrocznych historyjek bo widzę, że coraz mniej tu zaglada. Ale napewno sie to zmieni w roku szkolnym. W końcu to akacje i ludzie wola wyjechać zamiast siedzieć ciagle przed komuterem. Dzisiaj tylko piszę bo z niecierpliwoscia czekam na ten zwiastun....Mam nadzieję, że Yates nas nie zawiedzie
Aha mam coś jescze ważnego do powiedzenia. Nie wiem czy to dobra wiadomosć czy zła...ale przypdjkiem zajrzałem do opisu Draco_123. On chce odbudować Zakon. Już napisał, że ci co są zainteresowani moga sie zapisywać. Dla mnie w każdym razie jest to dobra wiadomość bo będiemy mogli na kimś sie powyżywać