Wróć   HPN.pl > Harry Potter > Hogwart

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 02-06-2009, 21:57   #11
Angela Johnson
Urodzony, by rządzić światem

Angela Johnson na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez ICQ do Angela Johnson
Domyślnie

//Spoko loko, teraz pisz Mycha Podaj swoje imię i Nazwisko, napiszę je na pierwszej stronie. Poprawiłam ją trochę... ;D Macie jeszcze pomysł co tam dodać? xD//

Angie, która stała pod ścianą i właśnie kosztowała jednego z jakichś kosztownych alkoholi pomachała do Kasi, która zaczęła biec w kierunku jakichś dziewczyn... Niestety nie tych z ich domów. Widziała jak się całowała z Malfoy'em i mało się wtedy nie popluła trunkiem, nie zrobiła tego tylko ze względu na to, że żal jej było tracić chociaż kropelkę czegoś tak dobrego.
- Laska, nie wierzę! Już się z nim całowałaś? Graaatulacje moja droga - blondynka wyszczerzyła się do niej i dopiła do końca kieliszek smakowitego napoju - no nie stój tak, tylko opowiadaj! Jak było! - dodała i rozejrzała się wokół. Mycha tańczyła z jakimś chłopakiem a Dora rozmawiała z Malfoy'em, po chwili wyciągnął ją, albo ona jego do tańca.
- Fajnie - urwała.
- Co?! Tylko fajnie! Ty mi powiedz coś więcej!
- Niezmiemsko, cudownie, tak odrywająco od rzeczywistości...
- Czyli dobrze mhm... - panna Davis oblizała usta a widząc wzrok Kasi mało nie padła ze śmichu - no coś ty! Przecież żartuję - mrugnęła do niej. - Stawiam, że po tańcu z Dorą znów do ciebie podejdzie.
- Może... Teraz tańczy z Tonks - dziewczyna, o której mowa właśnie świetnie siębawiła na parkiecie - a ciekawe jak tam Mycha sobie radzi z zarywaniem, o ile to robi - obie zaczęły się śmiać.
~
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
~
Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...

Cały mój profil

Ostatnio edytowane przez Angela Johnson : 02-06-2009 o 22:00.
Angela Johnson jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem

Zasady postowania