Polska premiera "Insygniów Śmierci: Części II"!
Pamiętacie oficjalną premierę "IŚ: Części I" w Polsce? Ja również nie. Dlatego myślę, że jako fani "Harry'ego Pottera", powinniśmy postarać się o stosowne zakmnięcie serii także w naszym kraju! Nie mam ochoty ponownie patrzeć jak ludzie w Norwegii, Brazylii, Belgii, Anglii, czy Bóg wie gdzie, uczestniczą w tak wspaniałych wydarzeniach, spotykając swoich filmowych ulubieńców! Czemu my w ubiegłym roku nie mieliśmy takiej imprezy i możliwości?! Dało radę przy "Księciu Półkrwi", więc niech i tym razem się uda, gdy seria już naprawdę się kończy i nie będzie kolejnych premier! Niech odwiedzą nas gwiazdy światowego formatu i porządnie uczcijmy zamknięcie filmowej przygody z "Harrym Potterem".
Zmierzam do tego, by w jakiś sposób zachęcić Was do wspólnego zrywu. Zróbmy jakąś akcję, stwórzmy petycję lub po prostu zaślijmy polski oddział Warner Bros. wiadomościami, w których ŻĄDAMY OFICJALNEJ POLSKIEJ premiery filmu "Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II"! W końcu nam się to należy!
Piszcie co sądzicie o tym pomyśle i czy jesteście gotowi się do niego przyłączyć ;]
|