Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Inne

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 06-08-2008, 21:47   #31
agaa_21
Senior Member

Domyślnie RE: Polacy do boju!

Cytat:
126p napisał/a:
Agaa_21 - skąd wiesz? Może sie interesują, tylko Ty o tym nie wiesz? Znam ludzi, którzy obejrzeli jeden mecz, później drugi i wszystko potoczyło sie lawinowo. Teraz są zapalonymi kibicami. Albo obejrzą, bo chcą zobaczyć, czy Polacy coś osiągną. Ja osobiście dzisiaj nie będę patrzyć na mecz, tylko relacja z internetu. Nie mogę na to patrzeć.

Edit : A może Ty nie słyszałaś o tym, że Polska rozgrywa dzisiaj swój pierwszy mecz na Euro? Nigdy nie była na takiej imprezie i dlatego to takie ważne. Poza tym, piłka jest najpopularniejszym sportem w Polsce.
A ja popieram Lady Mary Jane. Jest jednym z najpopularniejszych sportów.
Siatkówka, skoki, a teraz nawet piłka ręczna dorównują popularnością p.nożnej.
A różnica w sukcesach i osiągnięciach to chyba nie muszę mówić jaka jest.
A nawet jeśli jest najpopularniejsza to co z tego?
Wymień mi co takiego w ostatnich latach piłkarze osiągnęli?
I słyszałam, że jesteśmy na Euro od iluś tam lat nie martw się.
Według mnie to nie był straszny sukces.
Btw po prostu sądzę, że warto byłoby docenić innych sportowców, którzy naprawdę osiągnęli coś wielkiego, a nie ciąglę tylko piłka.
Co do meczu jak na razie 1:0, a nasi grają bardzo ospale
A co do zapalonych kibiców, wierzę że tak jest. Ze mną było podobnie. Tylko akurat to się tyczyło meczy siatkówki
agaa_21 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-08-2008, 21:55   #32
Lady Mary Jane
Moderator

Lady Mary Jane na Harry Potter Forum

Mówiąc, że piłka nożna jest jednym z najpopularniejszych sprtów w Polsce miałam na myśli to, że zaraz obok niej króluje siatkówka. Mi wystarczy zaobserwować sytuacje w mojej szkole. Nieliczni chłopacy grają w piłkę nożną na przerwach lub po lekcjach. większość woli siatkówkę. I dla mnie ten sport jest o wiele ważniejszy i ciekawszy przede wszystkim, od piłki nożnej.

Przepraszam za małą dygresję ^^.
Stary 06-08-2008, 22:02   #33
126p
Praktykant Voodoo

126p na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do 126p

Ja też wolę siatkówkę. Szczerze. Wiem, że to całe zamieszanie może Cię irytować, bo jak grają w piłkę nożną, to wszyscy są podnieceni i w ogóle. W moim otoczeniu podejście do tych dwóch sportów jest zupełnie różne. Każdy woli piłkę. Ot tak, bez powodu. Czy liczą, że się coś zmieni? Tego nie wiem. To taka dyskryminacja siatkówki. Jak tak to widzę.

Młodość, to stan nieważkości, jedyny w całym życiu.

Wiesław Myśliwski

http://img127.imageshack.us/img127/7...kspiuj1.th.jpg

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."

Ernest Hemingway
126p jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-08-2008, 22:29   #34
E-Vaire
Super Moderator

E-Vaire na Harry Potter Forum

Buahahah, Polacy przegrywają. Co się dziwić? Jakoś tak wychodzi, że zawsze to robią ;D

Niemcy kopią Polakom dupyyy...
E-Vaire jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-08-2008, 22:51   #35
Serea
Omijać szerokim łukiem

Serea na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Serea

Cytat:
Niemcy kopią Polakom dupyyy...
A raczej Polak Polaków skopał. Ach... Wspaniałe bramki. I cudne błędy naszych obrońców.

Claire widzisz? Przepowiedziałyśmy, że będzie albo 1:0, 1:1 albo to 2:0 dla Niemców. Jesteśmy lepsze od Kasandry.

Cytat:
Buahahah, Polacy przegrywają. Co się dziwić? Jakoś tak wychodzi, że zawsze to robią ;D
Zawsze zostały dwa mecze xD Zwłaszcza ten z Chorwacją. Nie wygląda to dobrze. Lepiej żeby już sobie bilety na powrót rezerwowali.
- Prędzej zjem dżdżownicę. Żywą.- Ponieważ zemdliło ją na samą myśl o tym, pociągnęła spory łyk brandy. - Choć oczywiście go lubię - dodała. - Może nawet trochę go kocham, tak po siostrzanemu... kiedy nie jest takim upartym fiutem.
- Aha. Tak z pięć minut w miesiącu."

Kocham Daemona i Surreal xD
Serea jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-08-2008, 23:09   #36
Piratepalmer
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Piratepalmer

No cóż... Niemcy byli lepsi i wygrali. Nalezało im się. Nie było praktycznie obrony...

Ale tylko idioci i zazdrośnicy nazywają teraz Podolskiego zdrajcą...
Piratepalmer jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-08-2008, 23:27   #37
Claire
Administrator

Claire na Harry Potter Forum

Cytat:
Claire widzisz? Przepowiedziałyśmy, że będzie albo 1:0, 1:1 albo to 2:0 dla Niemców. Jesteśmy lepsze od Kasandry.
Jaaasne;D Ale ona nie skończyła najlepiej xD

Cytat:
Ale tylko idioci i zazdrośnicy nazywają teraz Podolskiego zdrajcą...
Daj spokój, co z niego za Polak. Wracając samochodem z pubu, usłyszałam, jak koleś prowadzący audycję w radiu nazwał go "Łukas" xP Bo taka prawda. Ni to Polak (Łukasz), ni to Niemiec (Lukas). A czy strzelił takie świetne bramki? Nie, on dwa razy wykorzystał błędy Klose. I wcale nie graliśmy źle. Akcja z pierwszych paru minut była bardzo dobra.

Boruc, nasz Król ;]
- I'll find you again.
- I'll see you in another life... when we are both cats.
Claire jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-09-2008, 09:57   #38
Miss Bagwell
Praktykant Voodoo

Miss Bagwell na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Miss Bagwell

Podolski wymiata!B)
To jest jakieś idiotyczne zrządzenie losu, ze dwie bramki walnął nam Polak...:rol:
To the days I try to lose''
Miss Bagwell jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-09-2008, 10:27   #39
jetinajt
Świr wymagający opieki

Dostaliśmy dwa zero, ale nie ma się co martwić :P Po pierwsze bramki strzelali tylko Polacy, a po drugie już w czwartek rozwalimy Austriaków, a to przecież prawie Niemcy
jetinajt jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-09-2008, 10:33   #40
ishar
Świr wymagający opieki

ishar na Harry Potter Forum

Ta, W meczu Polska - Niemcy bramki dla tych drugich zdobywał Polak, a najlepszym polskim graczem był bezapelacyjnie... Brazylijczyk Roger Guereiro.

Tak na marginesie, Podolski jest z... Gliwic

Mecz był bardzo fajny, tylko wynik znowu zawiódł. Proste błędy, słaba dyspozycja Golańskiego i Wasilewskiego, Żurawa... Po zmianie ostatniego na Rogera nasza gra mogła się podobać, dobre podania, indywidualne akcje, jak dla mnie Man of the Match. W drugiej połowie cały czas liczyłem na wyrównującą bramkę, ale ta "przypadkowa" 2 rozbiła nadzieje. Nadzieje na punkty z Niemcami, bo to nie koniec turnieju.
Chorwaci zagrali dość słabo, spodziewałem się czegoś więcej, ale za to Austriacy grają niebezpiecznie dobrze... nie są to chłopcy do bicia, jak wszyscy na początku zakładali.

Cytat:
A właśnie. I tu mam kłopot. Tak jak mówiłaś piłka jest jednym za najpopularniejszych sportów w Polsce, ale czytałam gdzieś, że piłka to jest najpopularniejszy sport w Polsce.
Dziewczyny, nie ma najmniejszych wątpliwości, że piłka nożna JEST NAJPOPULARNIEJSZYM, najbardziej dochodowym i najczęściej uprawianym i oglądanym NA CAŁYM ŚWIECIE (za wyjątkiem USA i Kanady, gdzie nadal bryluje narodowy baseball, NBA i NHL, rugby)
To imprezy piłkarskie są największe, tylko całe Igrzyska razem wzięte mogą konkurować z MŚ w piłce...
ishar jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Zasady postowania