|
07-07-2009, 21:38
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Mimid, nie robie sobie zdjęc na okrągło jak .. ty  .
W sumie to i tak macie szczęście że nie dałam wyraźniejszego xD. Na rozmazanych korzystniej wychodze, gnebi ;p. Twoje zdjęcie bardzo fajne choć długo mi się ładowało i nie do końca otworzyło (w 3/4 części xD). Mimo to podoba mi się  Zwłaszcza kolor oczu. Po latach wpatrywania się w swoje, taki ładny odcień to miła odmiana 
Może kiedyś dodam inne, jak będę się bawić aparatem ^^
|
|
|
07-08-2009, 11:21
|
|
|
Super Moderator
|
Cytat:
|
Przez Sarahis muszę się tu odezwać.
|
Co ja ci zrobiłam? xD
Cytat:
|
Jestes zajebiście subtelna. [Na tej fotce oczywiście^^]
|
A ogólnie to nie jestem? ;]
Gnebi, mi też, tak jak lenne, twoja fotka ładowała się pół godziny, pewnie dlatego, że burza jest i coś na sieci siedzi, bo ogólnie nic nie mogłam otworzyć =D Oczy masz piękne, zazdroszczę jak cholera. W ogole ładnaś.
Lenne, większą fotkę dawaj i mniej rozmazaną! ;D Ładna jesteś, ładna.
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
Ostatnio edytowane przez Sarahis : 07-08-2009 o 11:31.
|
|
|
07-08-2009, 16:46
|
|
|
Super Moderator
|
Przepraaaaszaam. =D Obiecuję poprawę. Następnym razem się wysilę i zmniejszę foto.
A co do subtelności, to nie chcę się zdjęciem sugerować^^ Może jestes diabeł wcielony? =)
|
07-10-2009, 14:29
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Cytat:
Napisał Kate
Wirus, Ty jesteś paniczna prawda?! Bo kojarzę twarz, to raz, a dwa, last...
|
Wiem, że trochę późno odpowiadam, ale xd
No tak Kate, masz rację : ) Tak się zastanawiałam, czy ktoś pozna po zdjęciu czy nie, bo się od czasu dodawania poprzednich zdjęć dużo nie zmieniłam xd
|
|
|
07-10-2009, 22:07
|
|
|
Moderator
|
Cytat:
Napisał drogowy_wirus
Wiem, że trochę późno odpowiadam, ale xd
No tak Kate, masz rację : ) Tak się zastanawiałam, czy ktoś pozna po zdjęciu czy nie, bo się od czasu dodawania poprzednich zdjęć dużo nie zmieniłam xd
|
nie szkodzi :> coś zrobiła z tamtym kontem? ;>
masz charakterystyczą i ładną twarz, skoro pomimo mojej totalnej niepamięci do buź...
|
07-10-2009, 23:40
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Konto stare jest, ale zablokowane ; o poza tym... chciałam zacząć 'od nowa' ; )
|
|
|
07-12-2009, 18:01
|
|
|
Super Moderator
|
Jadek... : O
Te pierwsze zdjęcie jest mega piękne. Takie zajebiste tło i wy dwie po środku. Mega. Podoba mi się.
Drugie też jest ładne, ale zamknęłaś oko i zasłoniłaś pół twarzy aparatem. Cóż, aparat fajny, ale ja ciem twojsza twarza! xD Ładna jesteś. Nawet Bardzo.
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
Ostatnio edytowane przez Sarahis : 02-20-2010 o 14:42.
|
|
|
07-12-2009, 20:09
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Sarahis, ja oglądam ten twój avatar (czarne włosy), a tu patrze na zdjęcie (czerwone). Oczy to myślałem, że mi wyjdą z orbit tzn. naprawdę ok zdjęcia mimo, że z telefonu.
Smierciojadek - piękne zdjęcia!!
Gnebiwtrysk - no tak zdjęcie w porządku
Coś ode mnie...Niestety po ścięciu włosów, przed to mógłbym prawie, że coś w stylu afro zrobić xD Jakość beznadziejna bo aparatem 3mpx
http://i27.tinypic.com/msg3gm.jpg
Takie brzydkie wiem...Normalnie jestem coś w stylu Liroya, mały, brzydki, gruby kurdupel, jednak (bez obrazy jeśli to Liroy by czytał) trochę inteligentniejszy i staram się nie używać wulgaryzmów...
http://i29.tinypic.com/2mye05i.jpg
Tu taki uśmiech, w okularach, wiadomo oglądałem wojewódzkiego, a w tle normalnie chyba popsuta szafa xD, jak prawie wszystko w moim pokoju.
http://i32.tinypic.com/2agktag.jpg
Tu w okularach przeciwsłonecznych, na kompie leci hmm...film...i gadam w tle z kumplem, którego naprawdę cenię, bo jak byłem młodszy on jako jedyny chciał mnie wziąć do redakcji jakiejś strony, co jednak i tak nie wypaliło xD
Pozdrawiam
Luc
Edit
@down sorki już poprawiam xD i dzięki za komentarz...a trzeci ??
Spojrzał na Jaheirę, prosto w oczy, po raz pierwszy odkąd opuścili gospodę. Przy tej silnej, ślicznej kobiecie Abdel tracił całą pewność siebie, krępował się tym bardziej, że podróżowała wraz z mężem.
|
Cytat:
– Ludzie walczą – powiedział, ignorując jej protest. – Amn z Wrotami Baldura, Amn z
Tethyrem, Tethyr z samym sobą... tak to już jest, a ja z tego żyję.
|
Ostatnio edytowane przez Lucas_1995 : 07-12-2009 o 20:29.
|
|
|
07-12-2009, 20:23
|
|
|
Super Moderator
|
'Gnembiwtrysk'. No trzymajcie mnie!
Ale masz u mnie plus za samokrytykę. xP
Na drugim zdjęciu wyglądasz sympatycznie. Na pierwszym - Nie. xP