|
03-28-2010, 19:24
|
|
|
Super Moderator
|
^ "Draco Trylogy"
< Limp Bizkit.
v Chciałaś kiedyś zostać modelką, piosenkarką, bądź aktorką i być sławnym? Uzasadnij.
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
03-28-2010, 21:17
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
^ Nigdy nie chciałam być sławna, do bycia aktorką lub piosenkarką mnie po prostu nie ciągnie, a wyglądanie jak płaski wieszak na ciuchy zupełnie mnie nie interesuje.
< Czekam na CSI : Miami, bo reklama jest.
v Jesteś zadowolony/a ze swpich ocen ? Myślisz, że dajesz z siebie wszystko w szkole ?
|
|
|
03-29-2010, 14:45
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
^ denerwuje mnie fochowanie się i obrażalstwo [ponoć ja taka jestem w domu] ale tu chodzi o szkołę że ma ktoś zły humor nie musi wyżywać się na innych,a no i niektórzy mają tak zwane 'dwie osobowości,rozdwojenie jazni' co mnie drażni raz jest osoba miła,zawalista a potem nagle foch i wyrzuty mam takie koleżanki.
<piję jogurt bananowo-truskawkowy i bufuruje house'a odcinek 3 sezon 6.
v czy posiadasz jakąś ważną dla ciebie rzecz materialną?

EVERYBODY LIES.
|
|
|
03-29-2010, 15:34
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
^ ...O, no nie wiemXD Co jest dla mnie ważne... Komputer, który teraz dziwnie świszczy  A, wiem!!! Płyta Nirvany, kilka płyt Dżemu i Metalliki.
< Słucham Dżemu<3.
V Jaka jest twoja ulubiona bajka z dzieciństwa?XD
|
|
03-29-2010, 15:54
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
^ "Król Lew", "Piękna i Bestia", "Kopciuszek" (chociaż, później stwierdziłam, że poleciała ona za kasą ;p)
< słucham piosenki z przedszkola 
v to coś na ten temat.. jaka piosenka kojarzy Ci się z dzieciństwem?
Liroy
|
|
|
03-29-2010, 16:24
|
|
|
Super Moderator
|
^ Nie mam takiej, która kojarzy mi się bezpośrednio z dzieciństwem, po prostu dlatego, że moi rodzice słuchali dużo muzyki przeróżnych zespołów i nie potrafię wyłowić jednego utworu spośród tych wszystkich, który miałby przywołać u mnie jakieś wspomnienia z tamtego okresu. Jednak utwór Natashy Bedingfield "I Bruise Easily" zawsze wprawia w drganie jakąś strunę w mojej duszy, ponieważ moja mama puszczała piosenki tej wokaliski, gdy się przeprowadzałam, a ta jakoś najbardziej zapadła mi w pamięć.
<
v Ponowię.
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
03-29-2010, 16:39
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
^ Z dzieciństwem? Hm. Jedyne co przychodzi mi do głowy, to piosenka, której znam tylko początek: domowe przedszkole, wszystkie dzieci kocha....
> cappucino.
v Jakie masz stanowisko na temat budowy meczetów w Polsce? Jesteś za czy przeciw? Uzasadnij.
Gówno mnie obchodzi co i kto przywiózł na cargo, nagapiłem się już dość na tych co mieli mieć Gallardo, a prokurator zajął im nawet ich starą Mazdę, zresztą chyba żona przez to zostawiła cię niedawno.
|
|
|
03-29-2010, 16:42
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
^niemam o tym zdania.
< oglądam tv i zaraz będe jeść tajskie żarełko
v Ulubiona piosenka? dlaczego?

EVERYBODY LIES.
|
|
|
03-29-2010, 21:47
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
^ Jest ich dużo ostatnio: Perfect - Autobiografia, Britney Spears - Everytime, Maryla Rodowicz - Ale to już było..., Marek Grechuta - Dni, Których jeszcze nie znamy, Ale zapytaj mnie za miesiąc a podam zupełnie inny zestaw to są piosenki które obecnie słucham jak opętana.
< Nic.
V Jakiej ostatnio piosenki często słuchasz?
|
03-29-2010, 22:00
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
^ "Norwegian Lovesong". To uzależnia. Bardzo.
< Czytam "Jak żyć po Włosku"?
v Jaki film ostatnio widziałeś i co o nim myślisz?
- Prędzej zjem dżdżownicę. Żywą.- Ponieważ zemdliło ją na samą myśl o tym, pociągnęła spory łyk brandy. - Choć oczywiście go lubię - dodała. - Może nawet trochę go kocham, tak po siostrzanemu... kiedy nie jest takim upartym fiutem.
- Aha. Tak z pięć minut w miesiącu."
Kocham Daemona i Surreal xD
|
|
|
| Narzędzia tematu |
|
|
| Wygląd |
Hybrid Mode
|
Zasady postowania