Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Inne

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 06-08-2008, 00:59   #11
Claire
Administrator

Claire na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Polacy do boju!

Nam kibicują Szkoci, bo powiedzieli, że lubią Boruca xD No cóż, mamy na Wyspach naszego Króla Cełtów - Artura

Flagi za oknem nie ma, bo mama się nie zgodziła xD

Jeśli chodzi o jutrzejszy mecz, to kupiłam sobie bilet za dychę do Pick & Roll Club w Sopocie i tam będę przy zimnym piwku oglądać zmagania naszych Ktoś wbija? xD

Jak już ustaliłyśmy z Sereą na sb, obstawiamy, że będzie 1:0 dla Niemców lub w porywach 1:1. No ja byłam też za 2:1 dla Niemców. Tylko realnie oceniamy^^

O matko, cudne były te pierwsze strony w Fakcie i Super Expressie =.=

PS Wygranej całego turnieju życzę Anglii, jak zawsze ;]
- I'll find you again.
- I'll see you in another life... when we are both cats.
Claire jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-08-2008, 08:31   #12
Serea
Omijać szerokim łukiem

Serea na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Serea

Cytat:
Co do wygranej całych mistrzostw - chyba jeszcze nie czas.... Niech wygra Italia, o tak. A nasi niech dokopią Niemcom. I będę w pełni zadowolona.
Mi nawet wystarczy jak dokopią Austrii. Z Niemcami mamy szanse jedynie na remis. Co Włoch zgadzam się w 100% xD.
Cytat:
Nam kibicują Szkoci, bo powiedzieli, że lubią Boruca xD No cóż, mamy na Wyspach naszego Króla Cełtów - Artura
No właśnie! Artur na sędziego xD Będzie sprawiedliwie!
Cytat:
Claire z tego co pamiętam to Anglia nie gra. Mieli pecha w tym roku...
- Prędzej zjem dżdżownicę. Żywą.- Ponieważ zemdliło ją na samą myśl o tym, pociągnęła spory łyk brandy. - Choć oczywiście go lubię - dodała. - Może nawet trochę go kocham, tak po siostrzanemu... kiedy nie jest takim upartym fiutem.
- Aha. Tak z pięć minut w miesiącu."

Kocham Daemona i Surreal xD
Serea jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-08-2008, 11:55   #13
Claire
Administrator

Cytat:
No właśnie! Artur na sędziego xD Będzie sprawiedliwie!
A Boruc się wydaje taki sympatyczny, więc popieram
Cytat:
Claire z tego co pamiętam to Anglia nie gra. Mieli pecha w tym roku...
O żesz jasna Anielka... Myślałam, że to oczywiste, że grają xDD O, ale właśnie mama mówi, że Anglicy powiedzieli, że będą kibicować Polakom, bo nie mają komu innemu, a Niemców nie lubią. O! xD
- I'll find you again.
Stary 06-08-2008, 11:59   #14
ishar
Świr wymagający opieki

ishar na Harry Potter Forum

Wolałbym jednak, żeby Król Artur dalej stał na bramce

Mniejsze szanse na mistrzostwo ma tylko Austria.

Btw, jak już Claire o pubach wspomniała, słyszałem dziś, że wczoraj odbyło się już spotkanie Niemcy-Polska w jednym z wiedeńskich lokali. Niestety, wygrała Policja

Anglia faktycznie odpadła, wyeliminowana przez Chorwację i Rosję. Dlatego Angole nam kibicują, bo jesteśmy w grupie z ich odwiecznymi rywalami i z Chorwacją
ishar jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-08-2008, 12:31   #15
Kapitan menel
Fanatyk, niegroźny

Wyślij wiadomość przez MSN do Kapitan menel

Polska ma duże szanse na wyjście z grupy nawet jeśli przegrają ze szwabami.Muszą tylko uwierzyć w siebie i wszystko może się udać.

Jeżeli Polska zremisuje ze szwabami to już będzie dla niech ogromny sukces.Nie będę miał im za złe jak przegrają 1:0 ponieważ polska drużyna gra na takim poziomie.

Flaga za oknem obowiązkowo wisi.

Skład polskiej drużyny jest dobry, brak nam tylko Błaszczykowskiego do szczęścia.
Gdyby on był razem z Krzynówkiem, Smolarkiem i Rogerem to szwabom byłoby ciężko, ale tak będą mieli dużo łatwiej.Brak Kuszczaka także S-kadra może odczuć boleśnie.
Kapitan menel jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-08-2008, 12:53   #16
Mistrzyni_Afrytow
Praktykant Voodoo

Mistrzyni_Afrytow na Harry Potter Forum

Cytat:
Btw, również zawsze na imprezach międzynarodowych kibicuję Włochom, ale nie dlatego, że są przystojni i opalenismiley
Ja również nie wyłącznie z tego powodu. Część mojej rodziny to Włosi. I podoba mi się jak ich reprezentacja gra.

Cytat:
Nieskromnie się pochwalę, że... albo nicsmiley
Skromny Casanova? No nie wierze... Ale i tak już po tym zdaniu wszystko jasne. Dla mnie te zakłady to chyba za duże ryzyko, szczególnie jak ma się mało kasy. A po drugie pogubiłabym się. Słyszałam, że tam są tysiące możliwości...

Jakoś nie żal mi Angli, ale miło że tak dużo narodowości nienawidzi niemieckiej reprezentacji. Miejmy nadzieje, że nasi jakoś przetrwają tą presję. Oby. Zawsze współczułam realistą do tego stopnia, którzy nie potrafią sobie wyobrazić wygranej ze szwabami. Załujcie. Jednym minusem dzisiejszego meczu, będzie to, że bez obstawy nie będę mogła wyjść na ulicę^^

Skoro nie mam nadziei, abym jeszcze zaznał,
Niepewnej chwały określonej chwili.
Skoro nie sądzę.
Skoro wiem, że nie zaznam,
Prawdziwej mocy, która przemija.
Skoro nie mogę pić,
Skąd piją kwiaty drzew i źródła rzek,

bo nic tam już nie ma.
Mistrzyni_Afrytow jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-08-2008, 14:02   #17
agaa_21
Senior Member

Ja powiem tyle- nie kibicowałam nigdy piłkarzom. Jakoś mnie to piłki nożnej nie ciągnie. Sądzę, że są w Polsce inne sporty w których możemy się nieco ekhm... sporo większymi osiągnięciami pochwalić. I teraz wszyscy wywiesili flagi itd jakby nie wiem co się stało. A w poniedziałek wszystko wróci do normy znając życie. Po prostu patrzę na te całe euro 2008 realistycznie. Zawsze jest taki buum i wszyscy myślą, że Polska coś osiągnie. A potem wielka porażka.Zresztą zobaczymy :P
Btw proponuję założyć temat igrzyska 2008
agaa_21 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-08-2008, 14:10   #18
Claire
Administrator

Cytat:
Jakoś nie żal mi Angli, ale miło że tak dużo narodowości nienawidzi niemieckiej reprezentacji.
No już nie przesadzajmy z tą nienawiścią xD

Cytat:
Btw, jak już Claire o pubach wspomniała, słyszałem dziś, że wczoraj odbyło się już spotkanie Niemcy-Polska w jednym z wiedeńskich lokali. Niestety, wygrała Policja
O, Ishar, a myślisz, że jak zgarnie mnie policja, to pozwolą mi jutro nie pisać matury? xP Przepraszam, bełkot zdesperowanego człowieka.

Cytat:
Zawsze współczułam realistą do tego stopnia, którzy nie potrafią sobie wyobrazić wygranej ze szwabami
Ja, będąc realistką, wyobrażam sobie wygraną z Niemcami, ale na to nie liczę

Cytat:
A w poniedziałek wszystko wróci do normy znając życie.
Nie wróci, bo przed nami zostaną jeszcze trzy mecze O.o
- I'll find you again.
Stary 06-08-2008, 14:13   #19
agaa_21
Senior Member

Zostaną noi co z tego?
Połowa ludzi, którzy obejrzą dzisiejszy mecz to niedzielni kibice.
Uwierz znam sporo ludzi, którzy pojęcia nie mają o piłce a obejrzą, żeby się pochwalić.
agaa_21 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-08-2008, 14:28   #20
Piratepalmer
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Piratepalmer

No ja oczywiście kibicuję naszym, choć nie jestem wielką fanką polskiej reprezentacji. Chcisłsbym bardzo żeby pokonali Niemców, którzy myślą, że jesteśmy od nich gorsi.

Z mojej dzisiejszej rozmowy z pewnym Anglikiem wynikło, że Nie,cy zwyciężą 3-0. Szczególnie wkurzyła mnie wypowiedź pewnej Niemki, Donny: "I'm pretty sure that Germany will win". Dlatego tym bardziej chcę, aby zobaczyli, ze Polacy nie są bez szans.

Trzymajmy wszyscy kciuki również za Roberta Kubicę ( a przy okazji za Felipe Masse xD)
Piratepalmer jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Zasady postowania