Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Inne

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 09-11-2009, 21:07   #71
fuerte
Super Moderator

fuerte na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez ICQ do fuerte Wyślij wiadomość przez AIM do fuerte Wyślij wiadomość przez MSN do fuerte Wyślij wiadomość przez Yahoo do fuerte
Domyślnie

Dobra i tak mi się nudzi, to mogę coś tutaj napisać, prawda?

W zasadzie to interesuje mnie dużo rzeczy, ale jak przyjdzie, co do czego, to zawsze wychodzi tego malutko.
Przede wszystkim interesuje mnie muzyka. Nie biorę w tym wszystkim jakiegoś czynnego udziału, typu śpiewanie, czy granie na instrumentach (chociaż na perkusji, to bym chciała), bo się raczej nie nadaję do takich bajerów, ale słuchać, słucham nałogowo. Wszystkiego, od Madonny po Mansona, ciągle sobie coś ciekawego wynajduję. Dzień bez muzyki, to dzień stracony, nie ważne, co gra, byleby grało. Dlatego zawsze coś mi leci, jak nie z komputera, to z telefonu albo mp3.
Co mnie tam jeszcze interesuje...
O, siatkówka! Bezapelacyjnie najlepsza dyscyplina, jaką wymyślono. Gram sobie już trochę, bo sześć lat w zasadzie i przede wszystkim kocham grać. Nie jest to może jakiś zajebiście dobry poziom, ale nie narzekam. W tym roku się doczekałam wreszcze jakiejś ligi i coś tam będę działać. Także gram, oglądam, komentuję, co się da. Siatkówka, to jedyny sport, dla którego mogę mieć poobijane łokcie i kolana. Przede wszystkim, siatkówka to jedyne, co mi w życiu tak dosyć wychodzi, ale wciąż mam motywację, żeby grać coraz lepiej.
No i co, no i książki.
Czytam dużo, chociaż ostatnio trochę zaniedbałam. Czytam wszystko, co mi w ręce wpadnie, nawet jeżeli jest nudne. Oczywiście, jak mi coś ryje beret, bo jest tak głupie i nienormalne, że nie mogę przebrnąć przez dwa zdania, to odstawiam, ale raczej staram się dokończyć to, co zaczęłam. Nie mam w sumie jednego, ulubionego gatunku, bo jak wcześniej pisałam, czytam dużo i wszystko. Taką jakąś mam duszę, że wolę sobie usiąść z książką w łóżku niż iść gdziekolwiek i z kimkolwiek. Mało towarzyska jestem, no ale bywa ; D. I kuźwa, czytać, ludzie, bo jak widzę, co nam tutaj wyrasta ostatnio i z kim mam styczność w szkole, to mi się nóż w kieszeni otwiera. XD
fuerte jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 04-17-2010, 00:03   #72
Maju$
Mięso armatnie

Maju$ na Harry Potter Forum

Domyślnie

Ja uwielbiam śpiewać i grać na gitarze. moje ulubione gatunki muzyki to rock, pop, r'n'b, jazz i blues. Sąsiedzi mnie nie cierpią, bo często o jedenastej w nocy gram hardrocka.

Każdy ptak po swojemu śpiewa.

Jak do mnie mówisz to milcz!
Maju$ jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 04-17-2010, 19:33   #73
Arvene
Mięso armatnie

Arvene na Harry Potter Forum

Domyślnie

Mnie też kręcą różne rzeczy
Chodzę na taniec nowoczesny, uwielbiam czytać (wszystko orócz biografii) i oglądać filmy i seriale Prawdziwego hopla mam na punkcie serialu "Merlin" i przez jakiś czas miałam fazę na "Zmierzch". Znaczy dalej mam, ale nie myślcie, że jestem jakąś świrniętą fanką Edwarda Oprócz tego kocham historię i język polski, oczywiście literaturę, bo gramatyka to moja zmora
By kiedyś martwym nie umierać."
Arvene jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 04-25-2010, 11:14   #74
Hermiona1334
Praktykant Voodoo

Domyślnie

Muzyka bezsprzecznie na pierwszym miejscu. To ważna cześć mojego życia. Nie potrafię wytrzymać bez niej nawet godziny. Słucham wszędzie i o każdej porze - przed snem, podczas nauki, zmywania naczyń, sprzątania, czytania, na przerwie szkolnej , w podróży, a w skrajnych przypadkach nawet pod prysznicem xD. Rock, metal, klasyka, blues, jazz, czasem nawet cuntry. Jestem zdania, że w każdym rodzaju muzyki można odnależć perełkę, coś dla siebie. Gardzę jedynie popem, poniewważ czuję, że twórca nie szanuje mnie czyli słuchacza. Nie lubię być sprowadzana tylko do roli maszyny do zarabiania pieniędzy. Usiłuję nauczyć się grać na gitarze i wiaż szlifuję swoje umiejetnosci wokalne.

Dalej. Ponoć sprawdzam się jako pisarka- amatorka. Satyryczne wierszyki, fanficki, wszelkiego rodzaju opowiadania i artykuły to dla mnie bułka z masłem.

Kolejna moją pasją są ksiażki sczególnie fantastyka, kryminały i wszelkiego rodzaju biografie. Lubię czytać o uzależnieniach, kulturze obcych krajów i astronomii. Czasem zdarza się sięgnąć i po tomik poezji.

No i sporty walki, które pociągają mnie od zarania dziejów. Dotąd lubiłam tylko obserwować je z bezpiecznej odległłości, ale od września zaczynam swoją prygodę z judo i po prostu nie mogę się juz doczekać.

Ostatnio edytowane przez Hermiona1334 : 07-05-2010 o 22:29.
Hermiona1334 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 04-26-2010, 19:38   #75
klaudia10-09
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

klaudia10-09 na Harry Potter Forum

Domyślnie

Muzyka - czyli prawie wszystko. Mam swoje ulubione gatunki muzyczne, ale ludzie uważają, żeby nie puszczać przy mnie nic, co jest mi znane, bo zaraz zaczynam śpiewać. Gram na gitarze i bembnie (lolXD).
Czytanie, pisanie i różne takie. Filmy - ale tylko dobre, nie żaden "Zmierzch", poza tym nie cierpię seriali typu "Moda na sukces", ani żadnych innych, chyba, że to "Ojciec Mateusz".
Grafika komputerowa - wszelkiego rodzaju przeróbki
prowadzenie blogów, chociaż szablonów jeszcze robić nie umiem = za duża filozofia XD ale chodzi tu głównie o pisanie ff na blogach, oraz ogólne uzależnienie od blogoswery.
No i zapomniałam o hobbym, jakim jest przechodzenie simsów I gadanie bez sensu z koleżankami na gg, oraz wiele, wiele innych dziwactw XD
zło opadnie z nas.
Zasiejemy w sercach naszych, w sercach wszystkich ludzi,
ziarno wiary i nadziei.
Miłość się wzbudzi"
klaudia10-09 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Zasady postowania