|
12-27-2007, 12:07
|
|
|
Senior Member
|
RE: Siatkówka
Hmm... przypomniałam sobie o tym temacie, chociaż pewno i tak nikt nie odpowie  . Dla zainteresowanych, gdyby przypadkiem ktoś przeczytał Kadziewicza nie będzie w Izmirze, a obecność Wlazłego i Winiarskiego stoi pod znakiem zapytania. Wszystko okaże się po badaniach za parę dni. Cóż, ja tam błagam o dobre wyniki tych badań, bo jak nie to może być kiepsko. A i mam pytanie może ktoś z was był na LŚ i wie jakie są ceny biletów i kiedy zaczynają je sprzedawać  ?
|
|
|
12-27-2007, 13:05
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Agaa ja właśnie też bardzo chciałabym pojechać na LŚ tylko nie mam z kim i mnie moja kochana mamuśka puścić nie chce xD Kurczę muszę jej coś powiedzieć no i kasę skombinować, bo na to na pewno mi jej nie da...co za zwyrodna mamusia moja xDD
czasami czarna owca w rodzinie.;p
nie przestrzegam żadnych granic, ewentualnie sama je wytyczam.;-dd
często słyszę o sobie 'nienormalna', 'zboczona'.;p no i bywa, że nietolerowana za to, że nie jestem kolejną szarą jednostką społeczeństwa.; -dd
|
|
|
03-22-2008, 20:57
|
|
|
Senior Member
|
Może pora odnowić temat?
Maj się zbliża, czyli kwalifikacje do IO ...
A Lozano ogłosił kadrę na LŚ. http://www.siatka.org/?kibic.aktualnosci.wszystkie.24789&PHPSESSID=d53f5 d26ce90d804f50e1178e17e8876.
Jakieś opinie? Piszcie ;]
|
|
|
03-23-2008, 10:41
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
O, ja miałam pojechać na LŚ z moimi Sis, ale niestety biletów brak ;/
Mam nadzieję, że tym razem jakoś im pójdzie. Będziemy kibicować na wsi! xDD
|
|
03-28-2008, 14:15
|
|
|
Senior Member
|
Brak biletów ? Co ty gadasz, jeszcze jest pełno do Bydgoszczy. Co prawda rywal słabiutki. A ja jadę do Łodzi :P. Ja i tak bardzo rzadko już tutaj wchodzę, bo wolę pisać na forum siatkarza pewnego ;P. A LŚ nie jest ważna, na IO mają zabłysnąć. Tzn. muszą. Mnie osobiście intryguję sprawa Murka. To jest chore, za tyle co on zrobił Lozano powinien go wziąść na IO. A LŚ trzeba trochę odpuścić w tym roku. A i jak dla mnie na rozegranie zamiast Żygadły Lozano powinien wziąść Woickiego  . Eh,jak widzę temat umiera, bo nikt nic sensownego nie napisze( żadnych opini na temat zawodników na LŚ ;/).
|
|
|
04-01-2008, 19:25
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
agaa-a dziwisz sie?
malo kto zna tych zawodników tak jak ty xD Ba, ja nawet tak nie znam xD
Oj nie wiem... w każdym razie bym pojdechała z sisters, ale nie mogę. ;/ Ale może to nawet lepiej, na wsi będzie spoczko xD
Ja wtedy z Murkiem tego meczu nie oglądałam ;/ ale jego zbnytnio sympatią nie darzę xD
|
|
04-03-2008, 13:07
|
|
|
Senior Member
|
Tu może i mało kto zna zawodników, bo to forum hp w końcu i mało tu osób lubiących siatkę. Jednak ogólnie masa jest ludzi znających na wylot reprezentację i PLS. Ja np. w miarę ogarniam to co się dzieje w kadrze narodowej, a PLSem się nie interesuje. Tylko znam mniej więcej wynik meczy.Może Murka sympatią nie darzysz, ale fakt faktem, że to jeden z najlepszych polskich siatkarzy. Wejdź sobie tu: http://pl.youtube.com/watch?v=yCegw27qGtY i zobacz tą akcję. Piękne to było. Normalnie akcja roku xD. Tak czy owak ja Murka lubię w miarę, ale Winiar i tak rządzi ^^
|
|
|
06-08-2008, 14:22
|
|
|
Senior Member
|
Polki na igrzyskach od 2 tygodnia, Polacy od tygodnia  . A tu cisza jak makiem zasiał.
Za tydzień zaczyna się LŚ( tak wiem wszyscy macie pewnie to gdzieś, bo jest euro)
|
|
|
04-24-2009, 11:53
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Z siatkarzy to lubię Winiarskiego i Świdra, ale resztę też, a z siatkarek to Kasię Skowrońską...(rozmarzony)
I dwie małe łzy.
Dziennikarzu mój,
Chwyć za pióro, chwyć.
Taki prosty ruch...
Umrzeć, żeby żyć.
Lady Pank - John Belushi
|
|
|
04-24-2009, 16:05
|
|
|
Moderator
|
Hm, jezeli o mnie chodzi, to uwielbiam oglądać siatkówkę, jesli osoby grające potrafią to robić.
Ale ja sama? Nigdy w życiu! Po prostu najgorszy sport podsłońcem (;.
|
Zasady postowania
|