|
01-29-2010, 20:23
|
|
|
Super Moderator
|
Haha, Miss. ;D Jak na moje oko to się zmieniłaś. Wydaje mi się, że pamiętam jakieś Twoje stare zdjęcie i teraz jestem mile zaskoczona. W niczym mi tamtej dziewczyny nie przypominasz. No może trochę. xD
Ale jakoś tak teraz bardziej kobieco. (:
Peggy, no ładnie, ale się Ciągle zastanawiam pod jakim nickiem tu kiedyś byłaś. Nie daje mi to spokoju i już. =) Bo pamiętam Twoją twarz bardzo dobrze.
EDIT: (odnośnie postów poniżej)
Dzięki za zaspokojenie mojej ciekawości^^)
Ostatnio edytowane przez gnebiwtrysk : 01-29-2010 o 20:42.
|
|
|
01-29-2010, 20:29
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Gnębi, byłam kiedyś jako Amy, ale postanowiłam jakoś tak zacząc od początku ;] Masz dobrą pamięc do twarzy jak widzę
|
01-29-2010, 20:30
|
|
|
Super Moderator
|
Cytat:
|
Peggy, no ładnie, ale się Ciągle zastanawiam pod jakim nickiem tu kiedyś byłaś. Nie daje mi to spokoju i już. =) Bo pamiętam Twoją twarz bardzo dobrze.
|
No, przecież mówiłam, że mi tam ona przypomina Amy-Amy-Amy =D. Ładny kolor włosów, Peggy, nawet bardzo ^^.
Edit:
O łaał, wiedziałam XD. A pamiętam cię, Amy, przez jakieś zamieszanie z retuszem, sorry XD.
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
01-29-2010, 20:36
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Haha, no pamiętam to zamieszanie xD Nie wiedziałam, że mnie skojarzycie w ogóle. Ale dobra, dzięki ;D
|
01-29-2010, 20:44
|
|
|
Super Moderator
|
Łojezu, Miss, zmieniłaś się prawie nie do poznania. Ogromne 'wow' ;D.
Amy, masz bardzo ładne włosy. Ogólnie mało widać na tym zdjęciu.
|
|
|
01-30-2010, 11:30
|
|
|
Moderator
|
Biel, haha, na ostatnim zdjęciu przypominasz mi jedną z Pink Ladies z Grease : P A tak poza tym, jesteś bardzo ładna, powiedziałabym, że wdzięk posiadasz duży : )
|
01-30-2010, 15:01
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Peggy, ja cię nie pamiętam ;D A co do fotki, troche mało widać, ale masz fajną apaszkę.
Miss Bagwell, Fajny kolor bluzki.
|
01-31-2010, 11:14
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Lady Mary Jane dziękuję, jestem zaszczycona, a co do Pink Ladies, to ja mam też przezwisko "Różowa", bo ja w głębi duszy różowe dziecko jestem:P
|
01-31-2010, 22:38
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Biel która jest Różowa 
Poza tym długo mnie tu nie było ;] Nie wymienię z Nicka a powiem ogólnie, wyglądacie super na fotach.
|
|
|
Zasady postowania
|