|
10-30-2007, 23:30
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
RE: Osoba poniżej
Fałsz... bym spać nie mogła a szkoła xD
Osoba poniżej ma coś na koncie (na komórce)
~
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
~
Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...
Cały mój profil
|
|
|
10-31-2007, 07:11
|
|
|
Moderator
|
0,5 zł? xD Buhahah xD
slytherin czy gryffindor?
|
10-31-2007, 20:16
|
|
|
|
Nacia chyba pomyliłaś gry.To nie jest X czy Y xP.Ale już odpowiem:
Gryffindor,chociaż zawsze w jakiś testach mi wychodzi Slytherin.
Osoba poniżej często robi błędy ortograficzne.
Gówno mnie obchodzi co i kto przywiózł na cargo, nagapiłem się już dość na tych co mieli mieć Gallardo, a prokurator zajął im nawet ich starą Mazdę, zresztą chyba żona przez to zostawiła cię niedawno.
|
|
|
10-31-2007, 21:39
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Fałsz, jestem na rozszerzonym języku polskim, już nie popełniam takich błędów (choć zdarzają się xD)
Osoba poniżej kocha taniec.
|
|
10-31-2007, 21:57
|
|
|
|
Fałsz.Nie kocham,lecz lubię x)
Osoba poniżej ma na sobie piżamę ;]
Gówno mnie obchodzi co i kto przywiózł na cargo, nagapiłem się już dość na tych co mieli mieć Gallardo, a prokurator zajął im nawet ich starą Mazdę, zresztą chyba żona przez to zostawiła cię niedawno.
|
|
|
10-31-2007, 23:26
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Fałsz, aczkolwiek niedługo mam zamiar się w nią ubrać xD.
Osoba poniżej gada na gg lub innym komunikatorze.
|
10-31-2007, 23:36
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Fałsz. Bo osoba poniżej miała zamiar oglądać horror, ale stwierdziła, że ma za słabe nerwy, ma doła, ponieważ odpadło dwóch jej faworytów z You can dance, siedzi przed komputerem bez konkretnych celów i nie ma pomysłu na spędzenie Halloween, oprócz skonsumowania przygotowanej uprzednio miski popcornu i wyjęcia wkręconych we włosy ołówków (element charakteryzacji na samotne halloween xD xD xD) oraz zastanawia się nad istotą fałszywej przyjaźni rozważając jednocześnie sens istnienia... x) Poza tym zamierza siedzieć przed komputerem całą noc, ponieważ nie ma nic lepszego do roboty, a w Halloween jakoś tak głupio jest spać x) I jeszcze użala się nad sobą... o...Jednym słowem - nie jest do końca normalna. xD
A właściwie to można z tego zrobić pytanie x) A więc - czy powyższy opis dotyczy ciebie? xD
|
|
|
10-31-2007, 23:44
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Nie, nie mam popcornu ani ołówków. Ale Halloween spędzam samotnie. Chociaż może ze względu na beznadziejność tego święta? Nie wiem. Jestem potwoornie zmęczona, jako że w tym tygodniu mało spałam i książkę "musiałam czytać" ("My, dzieci z dworca Zoo" i "Mury Hebronu"- polecam^^). Siedzę i gryzę antenkę od jakiegoś nieużywanego telefonu i zimno mi w nogi... Co do stanu psychicznego, to ok. Przynajmniej dzisiaj dowiedziałam się o dwulicowości niektórych osób. A nawet dziesięciolicowości, ale nieważne xD.
Osoba poniżej ma powyżej 170 cm wzrostu.
|
10-31-2007, 23:55
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
//Flegma, ja popcornu też już nie posiadam, został niestety skonsumowany, ołówki jeszcze pozostawiłam, jako symbol moich planów związanych z tym świętem xD Ale ten mój dół niestety, się utrzymuje. Idę się wyżalić mojemu podpisowi! xD
Prawda, prawda, mam 175 x))
Osoba poniżej spędza Halloween samotnie i nie ma co robić.
|
|
|
11-01-2007, 00:08
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Prawda i nieprawda. Osoba samotnie spędza, ale ma co robić- iść spać ^^.
Osoba poniżej właśnie idzie spać? xD
|
Zasady postowania
|