|
04-29-2010, 19:12
|
|
|
Super Moderator
|
^ Zwykle wyśmiewam się z osób, które wypisują różne rzeczy na fotoblogach. Ale są też osoby, które potrafią napisać coś z sensem. Najbardziej mnie śmieszy jak ktoś codziennie wstawia swoje zdjęcie. (Swojej osoby) Narcyzm kurna. 
A sam fakt posiadania fotobloga? Gdzieś tam mam swojego, o którym wiedzą może 2 osoby. Nie ma tam mojej mordy, moich przemyśleń, są krótkie hasła, teksty, motywy, które mają mi za jakiś czas przypomnieć o tych zajebistych chwilach z życia. No i poza tym lubię oceniać z perspektywy czasu moje prace.  Najchętniej zablokowałabym wszystkim dostęp do niego. q;
<Tooooooool
v Masz plany na przyszłość?
|
04-29-2010, 20:28
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
^ Iść do gimnazjum, a dalej.... Co ma być to będzie...
< Perfekt - Niepokonani, Zmowa dziewic,
V A ty? Masz Plany na przyszłość?
|
04-29-2010, 20:50
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
^ Myślami czasem wylatuję tak do czterech lat w przyszłość, a potem się zobaczy
< Oglądam film, a raczej teraz zrobiłam sobie przerwę
V Ponawiam
|
|
|
04-30-2010, 15:18
|
|
|
Super Moderator
|
^ Nie no, laski, już o tym pisałam.
Cytat:
|
Jak już ustaliłam z Sereą jakiś rok temu, razem planujemy podbój świata i zawładnięcie nim. Amen. A tak na serio, dostać się do LO na mat-informatyk, a potem na studia o kierunku handel i polityka zagraniczna, stosunki międzynarodowe, prawo międzynarodowe, lub prawo/administracja najlepiej na uniwersytecie warszawskim. Co dalej... Się zobaczy.
|
< APC.
v No to właśnie, nawiązując do pytania Mimi... Masz jakieś swoje strony, blogi, fotoblogi? Nawet last się liczy, jak nie posiadasz nic innego. I nie chodzi mi tu o aż tak "prywatne" rzeczy jak nk, tylko własne strony, no. Noi jak masz, to się pochwal i wklej link. No chyba, że uważasz, że to zbyt osobiste, to okej :P.
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
04-30-2010, 19:23
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
^ Haha, no więc pochwalę się, że mam Lasta http://www.lastfm.pl/user/anetta92
Blogi, czy fotoblogi mnie nie kręcą. ;]
< Ach... Weekeeeeeeeend! 
v Masz jakieś plany na weekend majowy ? ;>
Aneta & Kyinra
|
|
|
04-30-2010, 19:25
|
|
|
Super Moderator
|
^Jak już pisałam coś tam jest, ale linkiem się nie pochwalę, bo nie chcę żeby ktokolwiek to czytał. I nie dlatego, że to zbyt osobiste. Nie ma tam nic osobistego, ale nie ta strona istnieje w innym celu ;P
< Zacieszam. Wróciłam z gry w siatkę (plażówki) i jestem niesamowicie zadowolona.
v ponawiam, bo mój post dużo nie wniósł.
Edit, bo ta głupia jak zwykle musiała się wchrzaniać XD
^Mam zamiar chodzić na spacery, grać w siatkę, jeździć na rowerze =D
|
04-30-2010, 22:24
|
|
|
Super Moderator
|
^ No jak co weekend się znajomi wpieprzą, albo ja do nich i może babcię odwiedzę^^.
< .
v tamtam, najmilsza wiadomość jaką ostatnio usłyszałaś/eś?
|
|
|
05-01-2010, 23:33
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
^ Wczoraj na zbiórce ; Idziemy na pole :P
<.
V Ulubiona Piosenka?
|
05-02-2010, 10:20
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
^ dużo ich. naprawdę uwielbiam My heart will go on [Celine Dion],Telephone [GAga i Beyonce],i want you break free[Queen],with a little help from my friends [Joe Cocker],piosenka z filmu Zapach kobiety,i z Pottera melodia Hedwig's them,Łagaczigigi.
< zaraz jade na zakupowe szaleństwo
v ponawiam

EVERYBODY LIES.
|
|
|
05-02-2010, 14:51
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
^ Na chwilę obecną... Wszystko z płyty happysad'u - na żywo w studio.
< Właśnie jej słucham, i czytam HG/SS.
V Ulubiony paring?
|
Zasady postowania
|