Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Inne

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 06-06-2008, 18:39   #121
Slayerka
Urodzony, by rządzić światem

Slayerka na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Kara śmierci

Cytat:
No , ktoś o takim niskom poziomie (zastanawiam się czy w ogóle w twoim przypdaku takowy istnieje) jakim ty reprezentujesz, ze mną nie potrafi rozmawiać.
Miss, może byś nie wypowiadała się tak o inteligencji innych? Taka mała ciekawostka przyrodnicza: za obrażanie są ostrzeżenia. I cóż... Czy na pewno chcesz, aby porównywać Ciebie do Sun? Nie sądzę. ;]

Cytat:
Potrzebne ci okulary dziecko, jeżeli nie wiedzisz dyskusjijakie tu przeprowadzam.
A ja mam kolejną ciekawostkę przyrodniczą (coś wiele się dziś nauczysz): na forum mogą wypowiadać się wszyscy. To, ze Ty coś piszesz, nie znaczy, że inni nie mogą. A może potrzebna zasada: "Wypowiada się jedynie Miss, wszyscy jej słuchają, nikt nie pisze, kiedy Pani nie pozwoli. Jak pozwoli, zresztą też.". A skoro tak się szczycisz swoja "dyskusjaką", zawsze można ją przerwać. No problem. ;]

Cytat:
Ale cóż dzieci Neo widzą tylko to co chcą zobaczyć.
Jeśli tu chodziło o to, że Sunshine jest dzieckiem Neo, to się grubo mylisz. Może wg Ciebie każdy, kto nie jest Tobą, jest Neo? Albo wystarczy jedynie coś napisać, byś zaliczyła te osobę do tej kategorii? Hm?

Cytat:
Ty lepiej siedź cicho E-V bo żyjesz na łasce adminów i nie wolno ci sie wychylać
Pozwolisz, że od uciszania będę ja, bądź inny administrator. Jeśli się nie mylę, nie dostałaś funkcji "uciszanie innych użytkowników", bo nasza kochana Miss nie lubi, gdy ktoś coś o niej napisze (co różni się od jej poglądów względem siebie). Każdy tutaj może sie wypowiadać, a Ty nie masz prawa nikogo uciszać. Forum jest dla wszystkich, przypominam. I na takiej "łasce" niedługo i Ty możesz sie znaleźć.
Slayerka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-07-2008, 11:54   #122
Miss Bagwell
Praktykant Voodoo

Miss Bagwell na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Miss Bagwell

Cytat:
Miss, może byś nie wypowiadała się tak o inteligencji innych? Taka mała ciekawostka przyrodnicza: za obrażanie są ostrzeżenia. I cóż... Czy na pewno chcesz, aby porównywać Ciebie do Sun? Nie sądzę. ;]
Ciekawe, że moja uwaga wobec Sun jest obraźliwa a ta , E-V wobec mnie nie. :rol:

Cytat:
Może wg Ciebie każdy, kto nie jest Tobą, jest Neo?
Nie, dla mnie jest nim każdy to wchodzi na strony i nic w nie wnosi, obraża innych, ba na dodatek poucza innych by tego nie robili, łamie wszystkie zasady i jeszcze mu to uchodzi płazem. Ale ja już rozumiem na czym ta zabawa polega.
Koniec off topu.
To the days I try to lose''
Miss Bagwell jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-08-2008, 10:59   #123
E-Vaire
Super Moderator

E-Vaire na Harry Potter Forum

Cytat:
Nie, dla mnie jest nim każdy to wchodzi na strony i nic w nie wnosi
Ja mam coś takiego. Szkoda, że to był TWÓJ post:
Cytat:
Ty lepiej siedź cicho E-V bo żyjesz na łasce adminów i nie wolno ci sie wychylać smiley
Cytat:
obraża innych
Co za przypadek...
Cytat:
No , ktoś o takim niskom poziomie (zastanawiam się czy w ogóle w twoim przypdaku takowy istnieje) jakim ty reprezentujesz, ze mną nie potrafi rozmawiać. Potrzebne ci okulary dziecko, jeżeli nie wiedzisz dyskusjijakie tu przeprowadzam.
Cytat:
ba na dodatek poucza innych by tego nie robili
Niestety TEGO w tym temacie nie ma, jak znajdę gdzieś indziej - zedytuję.

Cytat:
łamie wszystkie zasady i jeszcze mu to uchodzi płazem
No tak, bo tobie nie uchodzi płazem wyzywanie wszystkich od neonów? Ten post dotyczy bardziej ciebie niż Sun, a zacytowany tekst mógłby być kierowany do mnie, bo ty na pewno myślisz, że ja mogę robić wszystko. No przecież! Wyzwałam, dostałam warna, przeklnęłam, dostałam warna, napisałam 'jesteś żałosny' - dostałam warna. Bo mi wszystko uchodzi płazem. Każdemu wszystko uchodzi płazem tylko nie tobie, bo ty przecież masz pełno warnów za obrażanie innych, co? ;]
E-Vaire jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-09-2008, 14:12   #124
Slayerka
Urodzony, by rządzić światem

Slayerka na Harry Potter Forum

Cytat:
Ciekawe, że moja uwaga wobec Sun jest obraźliwa a ta , E-V wobec mnie nie.
Sorry, ale mogłabym wiedzieć, o jaką konkretną uwagę chodzi?

Cytat:
Nie, dla mnie jest nim każdy to wchodzi na strony i nic w nie wnosi, obraża innych, ba na dodatek poucza innych by tego nie robili, łamie wszystkie zasady i jeszcze mu to uchodzi płazem.
EV pokazała Ci już kilka Twoich wypowiedzi, nie wnoszących nic do dyskusji. Przezywanie innych od Neonów, jest również obrażaniem. Pouczasz ludzi? Tak. Łamiesz zasady? Cóż... Off topując, obrażając... Wysyłając te głupie PW... Uchodzi Ci to płazem? Jak widać, nie masz żadnego warna. Chociaż za te prywatne wiadomości może się to zmienić. A czy ktoś nazywa Ciebie neonem? Hmm... Nie sądzę.

Cytat:
Ale ja już rozumiem na czym ta zabawa polega.
W coś się bawimy? Fajnie! *podniecona klaszcze w łapki, jak małe dziecko* To może teraz mi wytłumaczysz zasady? ;]

Miss, ja nic do Ciebie nie mam, ale Ty czujesz się tu za bezkarnie. Jakby wszystko Ci było wolno. Jakbyś to Ty była tutaj Panią. Coś nie odpowiada? Tak jak EV... Nie darzycie siebie sympatią, to wie każdy. Ale ona nie wysyła przynajmniej PW do prawie każdego, by całą stronę zbuntować przeciw niej, by ją wywalić. Kobieto, i Ty myślisz, że to jest na poziomie? Fair? Cóż... Płazem Ci to nie pójdzie.

Prosiłaś w tym PW o dyskrecję, tak? Nie chciałaś, aby osoba, o które tak się wypowiadałaś dowiedziała się o tym? Cóż... Na szczęście ja takiej wiadomości nie dostałam, więc nie muszę być dyskretna. Swoją drogą wysłałaś to takiej ilości osób, ze już pewnie połowa strony wie. ;] Można by coś takiego zrobić i na Twój temat, ale... po co zniżać się do Twojego poziomu?

Edit: Swoją drogą - cóż za ironia. Ktoś mi zwrócił uwagę na fakt, iż jakiś czas temu pisałaś jakimi to ludzie są tchórzami kiedy nie wygłaszają to co myślą wprost. (http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=21&thread_id=3048)
Zmawianie ludzi przeciwko innym za plecami głównej zainteresowanej również podchodzi pod tchórzostwo - niby oczywiste, ale przy Twoim przykładzie wydaje się to nie do końca tak jasne.
Słyszałaś o terminie 'Hipokryzja'? Idealnie tutaj pasuje.
Slayerka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-09-2008, 20:25   #125
E-Vaire
Super Moderator

E-Vaire na Harry Potter Forum

Cóż, Missy, proponuję założenie tematu 'Ban dla E-Vaire!'. Pokażesz jakim tchórzem NIE jesteś. A ludzie pokażą jakimi tchórzami SĄ. Chyba wątpisz, ale na taką listę nie wpisałoby się tylu ludzi ilu oczekujesz. Ale wyszło na odwrót, tak? ;] ty za plecami ślicznie reklamujesz swą 'akcyjkę', o userach na razie nie powiem - zobaczymy, prawda? Ja mam nadzieję, że wykażą się rozsądkiem i nie przyłączą się do ciebie.

Istotne jest to, że ban nigdy nie był dawany ludziom z powodu kilku warnów i złego zachowana w przeszłości. Po części zła reputacja także nie jest łatwym sposobem na otrzymanie bana na IP. SPAMUJĄC i namawiając ludzi do poparcia cię kierujesz się niczym. Pomijając to, że mnie nie cierpisz bardziej niż ja przeczuwałam. Podejrzewam, że nie masz żadnych argumentów, które namówiłyby co inteligentniejszych użytkowników do włączenia się w tą prawie nieistniejącą i nieoficjalną akcję, ale nawet jeśli oni chcieliby mojego zbanowania - naprawdę wolałabym o stworzenie nowego tematu i napisanie maila do Krico.

Nie uważam, żeby ta sprawa była tak ważna, żeby się wygłupiać we wklejanie sobie do podpisów bannerów 'Zbanuj E-Vaire!!!', ale skoro to się naprawdę dzieje, to po pierwsze, czuję, że jesteś bardziej żałosna, Miss, niż myślałam o tobie wcześniej i po drugie, czuję się jakąś ważną osobą tutaj. Śmieszne. Na każdym kroku wpajacie mi niepotrzebnie, że nie jestem pępkiem świata. Ale o czym świadczy takie zachowanie? Że jednak jestem. Właśnie udowadniasz, Bagwell, że jestem na tyle ważna, żeby za moimi plecami spamować i namawiać innych użytkowników do poparcia akcji dotyczącej dania mi bana na IP, żebym już tu wejść nie mogła.

Jeśli ten cały spam, twoje namowy są prawdą i jeśli się tutaj zatrzymasz - bardzo się cieszę. Jeśli zrobisz krok naprzód i zrobisz z tego coś bardzo oficjalnego - już nie. Możesz mi zrobić na złość i zbierać dzieci neostrady z podpisami 'Banuj eV', ale to nie świadczy tylko o mnie. Właśnie to świadczyłoby o tym, że jesteś naprawdę żałosną, zdesperowaną osobą. Powód? Moja obecność tutaj. to miło, że udzielając się na forum, nie obrażając nikogo i zachowując się kulturalnie wzbudzam w tobie takie... ciekawe uczucia ;]

Czy jest jakiś powód poza nimi, żeby mnie zbanować? to jest rzecz, której nie rozumiem. Wiesz jak wygląda sytuacja? Że mam trzy warny jak wielu użytkowników. Zachowywałam się dosyć chamsko (czasami!) i niekulturalnie, ale wiem, że jak tak będzie nadal - dostanę czwartego warna i nikt mi go już nie odbierze. Mogę bez problemu stwierdzić, że to jest, powiedzmy, przeszłość. Nie mam zamiaru zachowywać się na siłę jak milutka słitaśna dziewczynka, bo nią raczej nie jestem, ale nie mam zamiaru też zachowywać się jak wcześniej. Mam tylko trzy warny krótki czas i trudno określić czy cokolwiek się zmieniło - czy nic, ale zanim mnie, moi drodzy, zbanujecie, będę miała czas na pokazanie czegokolwiek. ten okres, podejrzewam, będzie bardzo długi. Łatwo to napisać, bo Miss Bagwell już pokazała tchórzowską stronę swojego 'charakterku'.

Wiadomość nie jest na temat, jest off topem, ale widzę go na tym forum naprawdę dużo, a moja wiadomość przynajmniej jest sensowna. Niewiele osób ją przeczyta, ale Miss na pewno i to mnie ucieszy najbardziej. Wysyłam ją tutaj, bo pod tym tematem Slayerka zaczęła temat mojego rzekomego zbanowania. A może już nie tak rzekomego, ale mam nadzieję, że do niego nie dojdzie.

Szkoda, że mój chyba najdłuższy post jest akurat o takiej beznadziejnej sprawie.
Wiadomość jest na poważnie, bo i Miss widocznie właśnie tak zadziałała. Albo łatwo jej przychodzi spam i wiele 'wysiłku' w to nie włożyła, ale tego i tak nie cofnę. Mam też nadzieję, że przestaniesz się zachowywać dziecinniej niż ja i odpiszesz. Chciałabym zauważyć, że to ty się bawisz w ciekawą zabawę 'Nie odzywam się do ciebie. Nie lubię cię :('. to ty zawsze pisałaś jakimi to inni są trollami, neonami i dzieciakami, ale spójrz jak wyszło. Zmiana ról?
E-Vaire jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-12-2008, 18:14   #126
Sunshine
Świr wymagający opieki

Sunshine na Harry Potter Forum

Ona Ci nie odpisze. Za bardzo się boi widocznie ;p
Stary 08-14-2008, 15:05   #127
Sebastian10
Niepoprawny marzyciel

Sebastian10 na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Sebastian10

Ja jestem za karą śmierci. Ale tylko w przpypadku zabójstwa(chyba że w obronie własnej).

Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje.
Nie każdą siłę starość zniszczy,
Korzeni w głębi lód nie skuje.
Z popiołów strzelą znów ogniska
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król – tułacz wróci na stolicę.
Sebastian10 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania