|
12-07-2007, 11:52
|
|
|
Senior Member
|
RE: Klub Pocieszaczy i Porad
Cytat:
|
Nikt oprucz Jaduka nie wie jak mnie ratować, a ona nie chce tego zrobić.
|
Że co?!!! To jest...to jest...okropne. Jestes straszna!! Niedoceniasz mnie!! Nie jestes juz tak bekeczna jak ja!!
A co do tego odbijania...Wiedzialam, ze niedlugo to nastapi. Przeczuwałam to. I znow mialam racje (jak zawsze). Poprostu tak juz musi byc, skoro Marcelona wygrała mecz i nie chce byc nazywana mistrzynią, a mnie nazywa elowatą. I na dodatek sluchajac tak dennej, elowatej piosenki mozna zwariowac. Moim skromnym ( jak zawsze) zdaniem nic juz jej nie pomoze. W takim przypadku, poniewaz te jej wariactwo moze zagrazac osoba zdorwym, niewinnym i postronnym powinno sie nasza droga Mimid umiescic w wariatkowie, w bialym pokoju bez klamek. Pozdrawiam^^
/I oglaszam wszem i wobec, ze obrazam sie na Mimid xD/
|
|
|
12-07-2007, 16:53
|
|
|
Super Moderator
|
Angelina... jesteś bee. Miałam odejść ze strony, ale jak weszłam na chwilę i zobaczyłam że napisałaś w tym temacie, nie wytrzymałam i musiałam to przeczytać. I co...? Miałam odejść ! A ty napisałaś, że się na mnie obrażasz, za taką głupotę... Ta ^^ odbijało mi wtedy ( jak zawsze) i zapomniałam napisać twój nick... Do tego Potter_H ponownie napisał na sb, że net powinien być od 15 lat. Tego już nie wytrzymałam. Głupek jeden.... Przez to musiałam wejść na tą cholerną stronę i napisać w KKP, do tego... Przypomniało mi się, że jutro jest NASZA impreza... I co ? Tak się starałyśmy, chciałysmy zebrać ludzi... To było dla nas takie ważne... I przez to, że jestem głupim, rąbniętym neonem mam nie iść na imprezę, któą przygotowywyujemy od 3 tygodni ? Dziękuję bardzo xDDD Natalia... plizzz nie obrażaj się... zedytuję to.. Bosh... zaraz mi znowu szajba odbije ;/ A najbardziej uroziło mnie to, ze napisałaś :
Cytat:
|
Że co?!!! To jest...to jest...okropne. Jestes straszna!! Niedoceniasz mnie!! Nie jestes juz tak bekeczna jak ja!!
|
Ta jasne... JA CIĘ NIE DOCENIAM ? Nie jestem bekeczna... To, to... po imprezie... nie git... nic nie mówię... A jak tej imprezy nie będzie to się zamorduję...zamorduję... bo co! Nie będzie jej a to przez nią zosatję na stronie ? Nie... nie tylko przez nią, nie mogę zostawić ludzi... I co ? Nie wytrzymałam psychicznie ! JA CHCĘ DO WARIATKOWA, ela, ela, ela, ela, parasol, ela, ela, elwa, deszcz....ela, ela, ela....
A co do tego... Nikt z was mi nie pomógł  Powiedziłyście tyle, co ja wiem... A nikt ze mną nie chce isc do psychologa ! COFNIJ.... ze mną to do psychiatryka i domu wariatów...
|
|
|
12-07-2007, 17:42
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Ludzie, wiecie co, może tylko ja tak na to patrzę, ale pisząc takie posty jak od ostatnich 2-3 stron spamujecie, robicie offtopa i zachowujecie się jak dzieci neo, na które tak wjeżdżacie. Temat został założony w konkretnym celu, pożartować możecie sowbie w swoim towarzystwie, w specjalnym temacie typu "Błonia", "KPP", itd., bo one po to są. Ja rozumiem, że chcecie się powygłupiać, ale moim zdaniem niektórym to może przeszkadzać.
Dobra, ja mam problem, ale na razie go nie napiszę, bo musze przedtem "ubrać go w słowa" xD A to będzie trudne, bo tak właściwie to sama nie wiem jak możecie mi pomóc...
*patrz podpis*
Zacznijmy od tego, że na gwałt potrzebuję jakiegoś życzliwego EMO, który miałby ochotę mi pomóc xD Da się załatwić? ^^
|
|
|
12-08-2007, 15:27
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Zgadzam się z Veelą, to jest spam, a ja spamu nie akceptuję. Przymknęłam oko na to jak Limonka i Slay "robiły sobie jaja" z rzekomej wycieczki Limy. Proszę o przeczytanie mojej "mowy wstępnej" (1 str., pierwszy post) tam jest coś typu regulaminu klubu. Zapoznajcie się z nim i zastanówcie czy rzeczywiście to jest dobre miejsce dla was... Jeśli na prawdę nie rozumiecie, że to jest całkiem poważny temat, możecie w ogóle tu nie wchodzić... I tak znajdą się osoby, które będą poważnie podchodzić do problemów i całego tematu...
Zrozumcie to...
To co czuje, to co wiem
Hipokryzja tym się brzydzę
Gonie czas i chwytam dzień..." Farben Lehre
"Przyglądał się szklankom pełnym alkoholu i tonął w nich, by ubiec od bólu..." The Analogs
|
|
|
12-08-2007, 22:53
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Jeszcze zdążyłem. Wszystkiego najlepszego marti-tina! Bez ciebie nie było by KPiP. Ja traktuje to poważnie i staram się pomóc. Jeśli tylko się da. Mimid tobie już się nie da. Jedyne rozwiązanie dla ciebie to bilet do wariatkowa.
|
12-09-2007, 14:56
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Dzięki Arek 
I fajnie, że jest chociaż jedna osoba, która rozumie co to znaczy PROBLEM.
Jeszcze raz thx....
Ktoś jeszcze potrafi zrozumieć, że to jest całkiem poważny klub?
To co czuje, to co wiem
"Przyglądał się szklankom pełnym alkoholu i tonął w nich, by ubiec od bólu..." The Analogs
|
|
|
12-10-2007, 10:14
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Ja potrafię zrozumieć  I postaram się pomóc jeśli będę umiała. Ok, no to zaczynam.
Lady Pink:
Cytat:
|
Chyba brak przyjaciela, a nawet nie to. Często nie mam nawet z kim pogadać. Codziennie sama, nie ma sie do kogo odezwać
|
To rzeczywiście niezbyt miła sytuacja... ;/ Ale naprawdę nie masz w klasie choćby jednej osoby, która też byłaby sama? Nie przekreślaj od razu wszystkich. Czasami zaprzyjaźnisz się z osobą, do której nigdy w życiu byś nie podeszła. A co do tej królewny z Twojej klasy - uwierz mi, nie tylko Ty tak masz. W każdej prawie klasie są takie osoby. Proszę Cię o jedno - nie próbuj się z nią zaprzyjaźnić... Nic na siłę. Zresztą, jak sama piszesz, będziesz już szła do nowej szkoły to całe szczęście, uwolnisz się od "królewny" =) A może w innych klasach poznasz kogoś fajnego? Możesz zapytać np. o to czy pytał na lekcji facet od geografii (może u Was w klasie też będzie pytał? warto wiedzieć wcześniej, hah xD) a potem rozmowa potoczy się sama xD
Cytat:
|
Tak samo jest w necie, nigdy nie znajduję kogoś fajnego
|
Nie tylko Ty xP Ja też, jak na razie nie znam nikogo z tek stronki a nikt nie zna mnie. Ale piszę na forum, czasem na sb i jakoś poznaję nowych userów xD Pomalutku może się z kimś zaprzyjaźnię ^^
Cytat:
|
Jeźdz terazi po mnie na każdej lekcji, ale zdążyłam się przyzwyczaić
|
Jeśli jej wypowiedzi są chamskie to porozmawiaj z wychowawcą. Może Ci się ten pomysł wydaje głupi ale tak nie jest. Niech polonistka przy wychowawcy powie co jej się w Tobie nie podoba. Ty podaj swoje argumenty. I przyłóż się do nauki z polskiego. Pokaż jej na co Cię stać. Udowodnij jej to xD Jeśli będziesz miała dobre oceny i zachowywała się w porządku to nie ma prawa się Ciebie czepiać. A jeśli nadal będzie to wylądujecie u dyrektora tylko, że racja będzie po Twojej stronie xD
Cytat:
|
Poza tym jeszcze gowię się jakie liceum wybrać... ma ktoś jakieś propozycje?
|
Zależy jakie masz oceny i jak poszedł Ci próbny test ^^ Ja osobiście proponuję wybrać najlepsze w mieście. Pamiętam, jak sama wybierałam liceum. xD Nie mogłam się zdecydować pomiędzy trzema: jedno, gdzie szły obie moje najlepsze przyjaciółki, drugie, gdzie szły wszystkie mądre osoby z klasy i moje najlepsze znajome, i trzecie, które jest najlepsze w mieście i ma diabelnie wysoki poziom nauczania. Kusiło mnie to ostatnie, wiedziałam, że się dostanę (ach, ta skromność xD), tylko, że... no właśnie. O tym liceum mówią, że jest "dla kujonów". I jak mówiłam, że chcę iść do tamtej szkoły to znajomi mi się w głowę pukali, że co ja będę robić wśród kujonów, że ja tam nie pasuję (no bo za grzeczna to nie jestem:rol: )... A ja wbrew wszystkim poszłam i co się okazało? Że mam super klasę szaleńców takich, że szok xD Znalazłam nową przyjaciółkę (znaczy się kolejną - z tamtymi dwoma dziewczynami nadal się przyjaźnimy xD) i wszystko jest ok xD A w klasie śmianie, że szok... Lady, wybierz liceum jak najlepsze xD Zresztą w razie czegoś, zawsze możesz się przepisać. Jeśli nie do innego liceum to do innej klasy^^
Ok, teraz Veela:
Cytat:
|
Zacznijmy od tego, że na gwałt potrzebuję jakiegoś życzliwego EMO, który miałby ochotę mi pomóc xD
|
Ja już Ci próbowałam pomóc, hah xD Ale wciąż nie wiem po co Ci to emo? Ty też jesteś emo i szukasz bratniej duszy czy jaki grzyb? xD Gdzieś się natknęłam na gadkę o eksperymentach na emo, które chcesz przeprowadzać xD I nie wiem na co ja skazują tych biednych emonków, podsyłając ich Tobie xDD
Ojej, ale się rozpisałam xD
niewiele
tu
po
mnie
...
|
|
|
12-11-2007, 00:29
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Ok, no to od początku. bardzo się cieszę, że temat się troche "upoważnił" xD Aczkolwioek pisząc ostatniego posta miałam na celu troche coś innego. No ale pomińmy to, temat żyje xD
Cytat:
|
Ale wciąż nie wiem po co Ci to emo? Ty też jesteś emo i szukasz bratniej duszy czy jaki grzyb? xD
|
Wiem, wiem. Czuje się zobowiązana to wyjaśnić, może wtedy wątpliwości wszystkich Emo sie rozwieją i pognają na PW do Veeli xD Aczkolwiek wybaczcie, nie dzisiaj. Znaczy w sumie to dzisiaj, ale o jakiejś bardziej ludzkiej godzinie, kiedy to Veela nadaje się do użytku i pisania sensownych wypowiedzi (co ten "wiedźmin" robi z ludzi, nie?) Hmm... o co mi chodzi... chyba w tej bratniej duszy jest jakaś prawda, ale z zzałożenia chodziło mi tylko o takie czysto teoretyczne ... eee... STPO. Miało być jutro xD Ok, to narazie porzucam posta, jutro edytuję i wyjaśnię tę nierozwikłaną dotąd tajemnicę "po kiego grzyba Veeli to emo".
Cytat:
|
Gdzieś się natknęłam na gadkę o eksperymentach na emo, które chcesz przeprowadzać xD
|
W tym też jest cień prawdy... Nie, stop, STOP. Emo kochani, ja żartuję. Nie bójcie się, naprawdę xD Nie bedzie bolało... xD xD xD
Ok, jutro pewnie jak przeanalizuję tą moją wypowiedź to w sibie zwątpię, ale wybaczcie, to przez Wiedźmina. I w sumie byłam przez bite 2 dni odizolowana od neta. Także czuję się w pełni usprawiedliwiona. A teraz branoc xD
|
|
|
12-11-2007, 16:43
|
|
|
Member
|
Dzięki Vayamess, ze próbowałaś mnie zrozumieć
Tak naprawdę ostatnio postanowiłam spróbować uwierzyć w siebie. O polonictce rozmawiałam dzisiaj z wychowawczynią. Ta dostała nerwicy, zę ktoś ją oszukał i nie odrobił pd, że skasowała np i na każdej lekcji bedzie wystawiac nam oceny z pracy na lekcji ^^ A zresztą i tak mam ją gdzieś, zobaczymy czy ktoś z nią pogada,
Wszelkie nadzieje pokładam w nowej szkole  Ucze sie nieźle, na arzie z większości bede mieć 4+, ale sie jakoś wyrobie żeby jakaś ta szkołe w Wawie wybraac
Mama nadzieję, ze spotkam w nowej klasie osobę, taką jak ty. Bo u nas to dziecinada. No ale liceum już poważniejsze przcież jest  Dzięki za podniesienie mnie na duchu.
|
|
|
12-13-2007, 21:20
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
Veela napisała:
Ok, no to od początku. bardzo się cieszę, że temat się troche "upoważnił" xD Aczkolwioek pisząc ostatniego posta miałam na celu troche coś innego. No ale pomińmy to, temat żyje xD
|
Więc powiedz mi co miałaś na myśli... Ok?
To co czuje, to co wiem
|
|
|
Zasady postowania
|