|
12-22-2007, 16:33
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
RE: Klub Pocieszaczy i Porad
Cytat:
|
Więc powiedz mi co miałaś na myśli... Ok?
|
Nie do końca OK. Temat się odspamił, a ja nie chcę zaczynać nowych konfliktów, bo bez względu na to, czy i w jakim stopniu miałabym rację, to i tak nic się nie zmieni. To po co wogle zaczynać?
|
|
|
12-22-2007, 20:14
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Możesz pisać jak nie tu to na moje PW. Chętnie dowiem się o co Ci chodziło. A jeśli powiesz to może się zmieni?... Warto zaryzykować.
Staram się być bezkonfliktowa więc możesz mi wszystko wytłumaczyć. Bo chyba mam prawo wiedzieć co ludzie chcieliby zmienić w moim klubie... co?
To co czuje, to co wiem
Hipokryzja tym się brzydzę
Gonie czas i chwytam dzień..." Farben Lehre
"Przyglądał się szklankom pełnym alkoholu i tonął w nich, by ubiec od bólu..." The Analogs
|
|
|
12-23-2007, 10:19
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Cytat:
|
A jeśli powiesz to może się zmieni?...
|
Oj, nie liczyłabym na to.
Cytat:
|
Staram się być bezkonfliktowa
|
Ja też, ale jak widzę sytuację, która mi się nie podoba, a mogę coś w tej materii zmienić, to zaczynam dysksję. Ale tutaj, widząc beznadziejność mojej pozycji, nawet nie chce zaczynać xD. Temat się odspamił, więc myślę, że cel został osiągnięty, przynajmniej tutaj.
Cytat:
|
Bo chyba mam prawo wiedzieć co ludzie chcieliby zmienić w moim klubie
|
Pewnie, że masz. Ale akurat nie chodi mi o Twój klub, tutaj już misja została wykonana xD xD xD Wogle cały ten problem jakby przygasł, a jak się odnowi, to będę starała się coś zdziałać w tematach, które dotknął. Bo coś mi się wydaje, że offtopa robimy =). O.
|
|
|
12-23-2007, 13:12
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
No dobra, ale jak coś to pisz. Wasze zdanie jest dla mnie ważne.
Cytat:
|
Ja też, ale jak widzę sytuację, która mi się nie podoba, a mogę coś w tej materii zmienić, to zaczynam dysksję. Ale tutaj, widząc beznadziejność mojej pozycji, nawet nie chce zaczynać xD. Temat się odspamił, więc myślę, że cel został osiągnięty, przynajmniej tutaj.
|
Beznadziejność Twojej pozycji? Co Ty mówisz... Jesteś jedną z najaktywniejszych członkini klubu, a zdanie takich osób jest dla mnie bardzo ważne i czasem może nawet zmienić moje decyzje.
To co czuje, to co wiem
"Przyglądał się szklankom pełnym alkoholu i tonął w nich, by ubiec od bólu..." The Analogs
|
|
|
12-25-2007, 18:54
|
|
|
Senior Member
|
Ja chcę się zapisać, bo mam problem. Zabujałam się w pewnym chłopaku, znałam go tylko z neta. Potem zaczęliśmy pisać SMS-y i gadać na Skype. No i się dowiedziałam, że on też coś do mnie czuje. A następnego dnia cisza. Nie odzywa się do mnie od tygodnia. Nie wiem o co chodzi i zdążyłam się już w nim"odbujać", ale ciągle nie mogę dojść do siebie. Pomóżcie mi...
|
|
|
12-26-2007, 15:06
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
Filemona napisał/a:
Ja chcę się zapisać, bo mam problem. Zabujałam się w pewnym chłopaku, znałam go tylko z neta. Potem zaczęliśmy pisać SMS-y i gadać na Skype. No i się dowiedziałam, że on też coś do mnie czuje. A następnego dnia cisza. Nie odzywa się do mnie od tygodnia. Nie wiem o co chodzi i zdążyłam się już w nim"odbujać", ale ciągle nie mogę dojść do siebie. Pomóżcie mi...
|
Po pierwsze to już od dawna jesteś zapisana.
Po drugie może gdy znowu pogadasz z tym chłopakiem dojdziesz do siebie. To, że zapadł się pod ziemie nie jest dziwne, w końcu to facet, a oni robią takie rzeczy z niezrozumiałych nam powodów. Próbujesz nawiązać z nim kontakt czy tylko czekasz aż on się odezwie? Czekać możesz bardzo długo. Lepiej jest działać. A jeśli już to robisz to rób do oporu, dobijaj się do kolesia w końcu wymięknie.
A tak poza tym to Twoja sytuacja przypomina mi trochę moją. Poznałam w necie chłopaka, pisałam z nim SMS-y, a teraz cisza. Nie wchodzi już na stronę, nie pisze...
Życzę Ci powodzenia w "dochodzeniu do siebie". Pozdrowienia...
To co czuje, to co wiem
|
|
|
12-26-2007, 16:59
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Cytat:
|
Zabujałam się w pewnym chłopaku, znałam go tylko z neta. Potem zaczęliśmy pisać SMS-y i gadać na Skype. No i się dowiedziałam, że on też coś do mnie czuje.
|
Zaiste, nawet nie wiesz, jak bardzo ciekawi mnie, CO czułaś do niego, a on do Ciebie. Powiesz mi?
Cytat:
|
Nie wiem o co chodzi i zdążyłam się już w nim"odbujać", ale ciągle nie mogę dojść do siebie.
|
ZAISTE, musiałaś czuć coś naprawdę wielkiego. Z pewnością było to bardzo silne uczucie. A widziałaś jego zdjęcia? Bo jak nie, i chcesz się "odbujać", to go o nie poproś. Na 99% to będzie koniec Twojego jakże płomiennego uczucia.
|
|
|
01-01-2008, 21:22
|
|
|
Senior Member
|
Limonka, dzięki za jakże mało ironiczną poradę... Teraz wiem, że to ciota i już z nim nie gadam. Marti-tina, odzywałam się do niego, pogadał trochę i znowu się nie odzywał. No i sobie dałam z nim spokój. Zresztą dowiedziałam się, że on tak z każdą dziewczyną, w tym moją przyjaciółką. A co do zdjęć to widziałam i jest strasznie brzydki. To mi pomogło o nim zapomnieć xD Mimo wszystko, dzięki że zainteresowałyście się tą sprawą ^^
|
|
|
01-06-2008, 16:58
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
Filemona napisał/a:
Limonka, dzięki za jakże mało ironiczną poradę... Teraz wiem, że to ciota i już z nim nie gadam. Marti-tina, odzywałam się do niego, pogadał trochę i znowu się nie odzywał. No i sobie dałam z nim spokój. Zresztą dowiedziałam się, że on tak z każdą dziewczyną, w tym moją przyjaciółką. A co do zdjęć to widziałam i jest strasznie brzydki. To mi pomogło o nim zapomnieć xD Mimo wszystko, dzięki że zainteresowałyście się tą sprawą ^^
|
Nie ma za co dziękować^^ Z tego co piszesz to on rzeczywiście jest totalnym idiotą, który jeszcze nie dojrzał do poważnego związku xD Zabawne, ale on przypomina mi trochę takiego chłopaka z mojego gimnazjum. On ZAKOCHUJE się w każdej dziewczynie jaką pozna. Przyszedł czas, że "zakochał" się też we mnie, ale tak go zjechałam, że teraz boi się do mnie odezwać, ba nawet na mnie spojrzeć ^^
To co czuje, to co wiem
|
|
|
01-20-2008, 16:23
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
No i znów zero zainteresowania tematem...
Pamiętacie mój pierwszy problem (str.1)?
Jeśli tak to informuję, że mi nie przeszło, nadal go kocham. Od pewnego czasu przygotowuję się emocjonalnie, ponieważ mam zamiar mu powiedzieć...
Pomóżcie mi... Jak ja mam to zrobić? Co mam powiedzieć? W jaki sposób?
HELP xD
To co czuje, to co wiem
|
|
|
Zasady postowania
|