Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Gry i zabawy...

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 09-19-2010, 10:04   #1391
Sarahis
Super Moderator

Sarahis na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ Chyba zwierząt, szczególnie domowych, bo one są całkowicie zależne od człowieka.
< a choruję sobie w ten piękny niedzielny poranek.
v Zapewne kojarzysz temat "Procentowanie Piękności" na naszym forum. Jakimi kryteriami oceniasz ludzi, których zdjęcia tam wstawiamy? A może inaczej zapytam - po prostu za co dajesz więcej procent?

"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
Sarahis jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 09-19-2010, 11:55   #1392
aga_13
Świr wymagający opieki

aga_13 na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ Nie mam szczególnych kryteriów, jeśli chodzi o ocenianie czyjejś urody. Zwracam raczej uwagę na całokształt. Ważne są oczy, uśmiech, nos (nie za mały, ani też nie za wielki) no i fryzura dopasowana do kształtu twarzy. Czasem patrzę też na figurę. Nie lubię chudzielców, którym widać tylko kości =D No, ogólnie ma być umiar ze wszystkim.
< Sok winogronowy i słówka z niemieckiego.
v Jaki posiadasz telefon? Co ci się w nim podoba, a co nie? Może chciałbyś go wymienić na jakiś inny model?

Albus Dumbledore
aga_13 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 09-19-2010, 12:11   #1393
Sarahis
Super Moderator

Domyślnie

^ Mam dotykowy telefon z dość szybkim internetem i to jest jego największa wada. Od netu pada mu bateria a pisanie sms-ów to męka. Chciałabym taką oldskulową cegłe, najlepiej nokię, ale nie mam komu ukraść :<. W najbliższym czasie wybiorę się do jakiegoś eee sklepu z używanymi telefonami, nazwa wypadła mi z głowy i kupię takiego złomka, fuckyeah.
< Kasabian.
v Ponowię, nie mam pomysłu.

"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
Stary 09-19-2010, 12:26   #1394
Clover
Urodzony, by rządzić światem

Clover na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ Dotykowy, Avila. Nie podoba mi się już jego wygląd, a odkąd zaczęła się szkoła trudniej mi się pisze smsy (paznokcie). A poza tym, mój telefon MUSI mieć odtwarzacz MP3, co prawda Avila go ma, ale piosenki wolno się przełączają i jeżeli słucham muzyki, to raczej nie mogę pisać smsów ani robić cokolwiek innego, bo baardzo się ślimaczy. No i ta bateria, która wytrzymuje dwa, góra trzy dni.
A mój wymarzony telefon to albo Nokia 900 albo Motorola V9.
> Szczerze mówiąc, to akurat nic nie robię. Ale muszę trochę się zainteresować jutrem.
v Coś banalnego - twój ulubiony temat na tym forum?

Gówno mnie obchodzi co i kto przywiózł na cargo, nagapiłem się już dość na tych co mieli mieć Gallardo, a prokurator zajął im nawet ich starą Mazdę, zresztą chyba żona przez to zostawiła cię niedawno.
Clover jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 10-03-2010, 08:57   #1395
Sarahis
Super Moderator

Domyślnie

^ Ojej, dużo jest. Lubię większość tematów z "Innych", "Czego w tej chwili słuchacie", "Pijemy za prawdę" i ten tutaj. No, może jeszcze te z ocenianiem utworów, hit czy shit, no te-te takie.
< Zbieram się.
v Czy na co dzień używasz jakichś kosmetyków? I nie mam tu na myśli toniku, dezodorantu itp., tylko takich upiększających, jak tusz do rzęs czy lakier ;d.

Stary 10-03-2010, 11:25   #1396
Clover
Urodzony, by rządzić światem

Clover na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ Codziennie w ruch idzie sporo tuszu do rzęs (są krótkie i jasne ; < ), często także czarny i biały cień ( z przewagą czerni). Rzadko nie mam pomalowanych paznokci. Zimą używam trochę sypkiego pudru, bo jestem strasznie blada o tej porze roku. No i jeszcze krem matujący, bo moja cera ma tendencje do błyszczenia się, szczególnie w szkole jak się stresuję. Wypróbowałam parę razu fluid, ale od razu zmywałam, okropne to, szczerze mówiąc u innych też mało mi się podoba fluid na twarzy.
> VNM i Małpa. Zawsze potrafią mnie pobudzić do życia, a że całkiem niedawno wstałam, so...
V O której zazwyczaj wstajesz w weekendy? ; >

Gówno mnie obchodzi co i kto przywiózł na cargo, nagapiłem się już dość na tych co mieli mieć Gallardo, a prokurator zajął im nawet ich starą Mazdę, zresztą chyba żona przez to zostawiła cię niedawno.

Ostatnio edytowane przez Clover : 10-03-2010 o 11:28.
Clover jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 10-03-2010, 13:20   #1397
Piotrek GT
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Piotrek GT na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ W weekendy wstaje o 9 - 9.30
< Siedze na motoallegro i szukam silnika
V Ulubiona dyscyplina sportu?
Stary 10-03-2010, 14:31   #1398
parvati_patil1
Fanatyk, niegroźny

parvati_patil1 na Harry Potter Forum

Domyślnie

^Do 'ćwiczenia jej' [no, nie mam innego słowa], czy do oglądania?
Nie oglądam sportów, czasami włączę siatkówkę, ale tylko czasami.
W-f nie jest moją najmocniejszą stroną, ale lubię jeździć na rowerze i czasem pograć w siatkówkę.
< .
v Jaki przedmiot lubisz najmniej? Dlaczego?
Edit: chodzi o przedmiot szkolny
Stary 10-03-2010, 15:08   #1399
Selena Snape
Fan "Strefy 11" i tarota

Selena Snape na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ Historia. Bo moja nauczycielka strasznie zanudza.
< Siedze w saonie, czytam forum i odpoczywam.
v Jaki jest twoj zywiol? Lubisz go?
"No story lives unless someone wants to listen. The stories we love best do live in us forever, so whether you come back by page or by the big screen, Hogwarts will always be there to welcome you home."
Selena Snape jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 10-14-2010, 14:49   #1400
parvati_patil1
Fanatyk, niegroźny

parvati_patil1 na Harry Potter Forum

Domyślnie

^Mogę do żywiłów zaliczyć lenistwo? Nie, nie lubię go, bo wolę mieć w okół siebie porządek, a nie chce mi się sprzątać.
< Próbóję zmusić się do wybrania kawałka lektury i nauczenia się go. Zbyt dobrze mi to nir idzie.
v Wolisz muzykę polską, czy zagraniczną? Dlaczego?
Odpowiedz

Zasady postowania