|
10-25-2010, 21:14
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
^ Sceptyzm? Może ciekawość? Nie wiem jak określić. Bo to było tak, że moja przyjaciółka się tym zafascynowała, a ja postanowiłam przeczytać, aby sprawdzić, czy rzeczywiście jest dobre. I miałam nadzieję, że nie jest, ale mi się spodobało.
< Zastanawiam się co wybrać: "posiedzę sobie na kompie", "nauczę się czegoś na jutro" czy "pierdolę, idę spać".
V Czynność, której najbardziej na świecie nie lubisz wykonywać to...
|
|
10-26-2010, 16:39
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Cytat:
|
Zastanawiam się co wybrać: "posiedzę sobie na kompie", "nauczę się czegoś na jutro" czy "pierdolę, idę spać".
|
Ja bym wybrała opcję pierdolę, idę spać ;].
^ ...uczenie się języków obcych, zmywanie naczyń i poranne mycie grzywki.
> Puddle Of Mudd.
V Jaki masz stosunek do wf? Lubisz, nie lubisz, ćwiczysz, a może załatwiasz sobie zwolnienie lekarskie na cały rok, jak to teraz robi masa dziewczyn? ; >
Gówno mnie obchodzi co i kto przywiózł na cargo, nagapiłem się już dość na tych co mieli mieć Gallardo, a prokurator zajął im nawet ich starą Mazdę, zresztą chyba żona przez to zostawiła cię niedawno.
|
|
|
10-26-2010, 20:44
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
^Ćwiczę, mama nawet słyszeć nie chce o zwolnieniu. Nie lubię, mamy połączony z chłopakami, ciągle się kłócimym, bo my chcemy siatkówkę, oni piłkę nożną. Nawet piłki nie odbiją, nie mówiąc już o podbiegnięciu, kiedy spada dwa kroki od niego, a dziesięć od pozostałych.
Minusem jest też to, że nie lubię nauczycielki.
< Czekam na zapiekanki...
v Ponawiam
|
|
10-27-2010, 22:50
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
^ Zwolnienie od lekarza - wada wzroku -5.5 zobowiązuje.  Ogólnie póki jeszcze mogłam ćwiczyć i tak nie ćwiczyłam , zwolnienie mam od piątej klasy a wada podskoczyła mi tak nie dawno.
< Powróciłam was męczyć .
V Czy lubisz książki o wampirach? Jeśli tak, wolisz te "nowoczesne" w stylu Cullenów czy "starodawne" w stylu Draculi? Dlaczego?
|
10-28-2010, 08:11
|
|
|
Super Moderator
|
^ Ogólnie zawsze lubiłam książki o wampirach. I zawsze było ich od hooya i trochę. Niestety, po 'zmieszhu' na wierzch wypłynęło tyle pseudo-wampiro-badziewia, że trudno trafić na coś dobrego. Choć i teraz trafiają się całkiem okej powieści, to i tak nie ma porównania z chociażby 'Kronikami' Anne Rice.
< Budzęsiębudzęsię.
^ To może... hm. Jaki zapach najbardziej kojarzy ci się z twoim dzieciństwem?
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
10-28-2010, 14:45
|
|
|
|
^ Chyba zapach pieczonych w piekarniku uszek z kapustą i grzybami na święta Bożego Narodzenia. Jako dziecko kochałam święta i tylko ten zapach sobie przypominam.
> Dead po wyczerpujących trzech godzinach wf. Jem obiad, a później rzucam się na jogurt i płatki chocolate Fitness ;]
v Potrafisz wybaczać? Jak długo pamiętasz sytuacje, które cię zraniły?
Gówno mnie obchodzi co i kto przywiózł na cargo, nagapiłem się już dość na tych co mieli mieć Gallardo, a prokurator zajął im nawet ich starą Mazdę, zresztą chyba żona przez to zostawiła cię niedawno.
Ostatnio edytowane przez Clover : 11-05-2010 o 21:57.
|
|
|
11-24-2010, 20:53
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
^potrafię, choć jestem bardzo pamiętliwa
>zastanawiam się, czy nie lepiej będzie pouczyć się znienawidzonego angola
V ostatnio przeczytana książka - co w niej fajne, a co nie?
zło opadnie z nas.
Zasiejemy w sercach naszych, w sercach wszystkich ludzi,
ziarno wiary i nadziei.
Miłość się wzbudzi"
|
|
|
11-26-2010, 16:05
|
|
|
Super Moderator
|
^ Szus - Irwin Shaw. Na razie wszystko mi się w niej podoba, jedna z lepszych książek jakie czytałam, ale została mi jeszcze 1/3 do przeczytania, więc zobaczymy, czy coś się nie popsuje, mam nadzieje, że nie.
< byłam ubić pianę
v Opisz jak spędzasz czas w szkole, lekcje, przerwy. Nudzisz się, czy wręcz przeciwnie? Lubisz okres nauki, czy odliczasz czas do każdych wolnych dni? Mam nadzieję, że nie będzie to jednolinijkowa odp ;p
|
|
|
11-27-2010, 15:46
|
|
|
|
^ Zawsze odliczam czas do każdych dni wolnych, zresztą ciągle sobie myślę, że niedługo wakacje i za 1,5 roku koniec tego cholernego liceum, więc jak widać jestem bardzo pozytywnie nastawiona. Na przerwach to różnie, zależy jaki mam humor (w tej szkole przeważnie zły), ogólnie już nie robię żadnych jaj na przerwach, już nie to samo towarzystwo ; <. Czyli na przerwach często słucham muzyki, rozmawiam z przyjaciółmi i ew. z innymi, których lubię (omg, są tacy?). Lekcje ogólnie mnie usypiają, ja w ogóle jestem człowiekiem nie nadającym się do szkoły ze względu na moją niechęć do niej. Tak więc, szkoła rulez ; )
> tymbark wiśnia jabłko i przeglądanie nowych podręczników do angielskiego.
v Ponawiam, a co.
Ostatnio edytowane przez Clover : 11-27-2010 o 15:51.
|
|
|
11-27-2010, 22:26
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
^Cóż, zależy jaka jest lekcja. W zasadzie ze wszystkich najbardziej wyróżnia się religia: co lekcję odkrywam jak dużo mogę narysować sczegółów, byle nie psuć następnej kartki. Przerwy? Przerwy różnie, zazwyczaj siedzę na parapecie z koleżankami, czy też jestrm w bibliotece. Na szkołę jak na razie nie narzekam, nie odliczam do dni wolnych, wystarczy mi, że na nie czekam. Jeżeli już jakiś tam momentów nie lubię, to takich, w których mam styczność z nieprzyjemnymi ludzi [czyli na pierwszym miejscu z dyrektorką. na was też ktoś krzyczał, że przez dwa miesiące, które mieliśmy na naukę (tak, chodziło tu o WAKACJE!) zapomnieliśmy jak przebiega proces fotosyntezy. Przy życiu trzyma mnie fakt, że w czerwcu raz na zawsze wychodzę z tej szkoły]
<Czekam na chęć rozczesania włosów po myciu
v Cytuję [mimo, że każdy to zna]: Jeżeli sądzisz, że w dobie komputerów sztuka czytania zanika, zwłszcza u dzieci, to niezawodny znak, że jesteś mugolem
Tak więc: jesteś mugolem?
|
|
Zasady postowania
|