|
01-06-2010, 16:38
|
|
|
Super Moderator
|
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
01-07-2010, 16:14
|
|
|
Mięso armatnie
|
Dziękuję bardzo. Już je przeczytałam i miałam nadzieję, że może gdzieś, ktoś przetłumaczył dalsze rozdziały, bo mój głód żeby przeczytać to do końca cały czas rośnie...
|
|
|
01-18-2010, 20:54
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Szukam Dramione(zresztą jak zawsze), najlepiej Lekkie Erotyki,Miniaturki Fajne jak ktoś zna to też. Ale zwykłe też mogą być, czytałam ;
I Believe In A Thing Called Love, Zmowa Dziewic, Vice-Versa, Paryskie dni, Everytime, The Prank War.
I z góry plis o linki.
EDIT ; Zapomniałam, Ma ktoś ostatni rozdział Zmowy..? Bo na stronie jest w połowie ucięte, a jak się kliknie w link(ktoś pisał ze tam jest ostatni rozdział) to pisze że nie ma takiej strony.
Ostatnio edytowane przez Hermiona26 : 01-18-2010 o 20:58.
|
|
|
02-01-2010, 20:45
|
|
|
Mięso armatnie
|
Odnośnie Zmowy Dziewic to mogę Ci tylko powiedzieć, że zakończenie później podała Harajuku_Girl w swoim poście(8 strona ff), co prawda nie wyświetlają się polskie znaki, ale skoro nie może Ci się otworzyć link to mam nadzieję, że chociaż taka wersja Cię zadowoli.
Co do Twojej prośby o podanie ff to niestety nie kojarzę „lekkich” erotyków, bo nie wiem co masz na myśli pisząc lekki. Z tego co kiedyś czytałam to:
Mały, Niegroźny, Przyjemny Układ, Opowiadanie o zaletach posiadania kota:] autorstwa Kitiary ale Ona sama ostrzega: „Miało być zabawne i mocno naładowane seksem (uprzedzam, że naprawdę mocno)”
http://www.magiczne.pl/index.php?showtopic=5899&hl=
Ten Pierwszy Raz, erotyk psychologiczny autorstwa Nagini
http://www.magiczne.pl/index.php?showtopic=4297&hl
Zew Krwi, thriller-erotyk-fantasy- autorstwa Agrado-szczerze-chyba jeszcze nie czytałam tej wersji, ale znalazłam gdzieś:
http://www.magiczne.pl/index.php?showtopic=4177
Jak przypomnę sobie coś jeszcze to dopisze.
Pozdrawiam Ania
p.s. Sama też mam pytanie czy " Stare Zwyczaje"(" The Old Ways") autorstwa: thalassa, a tłumaczenia Serathe mogę gdzieś znaleźć w całości, bo przeczytałam tylko 44 rozdziały i nie wiem, gdzie szukać dalszych. Jeśli tak, to poproszę o link.
|
|
|
02-12-2010, 21:02
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Mały, Niegroźny, Przyjemny Układ, Opowiadanie o zaletach posiadania kota:]
Czytałam wcześniej , jak wszystko co wyszło spod klawiatury Kitiary, a szukam ficków właśnie w tym stylu, bo ficki Kit, się bdb czyta ;D
Lekki Fick to dla mnie taki, żebym nie potrzebowała przepustki, żeby go przeczytać.
Ostatnio edytowane przez Hermiona26 : 02-13-2010 o 17:54.
|
|
|
02-15-2010, 18:37
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
A ja potrzebuje Severitusa, lub jakiegoś Snape Mentors. Nie czytałam niczego.
I przyłączam się do prośby wyżej. Czytałam: Zmowa dziewic, I Believe..., Mały, niegroźny, przyjemny układ, Everytime, Vice-Versa i cos tam jeszcz, nie pamiętam. Na pewno Kitiary.
Hermiona26, ja przebolałam pytajniki na końcu. Na ostatniej stronie ktoś inny to wlepił, właśnie bez polskich znaków. Źle się czyta, ale dla chcącego nic trudnego xD.
|
|
02-23-2010, 13:57
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
Napisał parvati_patil1
Hermiona26, ja przebolałam pytajniki na końcu. Na ostatniej stronie ktoś inny to wlepił, właśnie bez polskich znaków. Źle się czyta, ale dla chcącego nic trudnego xD.
|
Wiem widziałam, ale ja nie dam rady tak czytać, bo mi oczy odpadają wtedy
Nadal szukam podobnych ficków, jako że te już przeczytałam, jeśli ktoś zna, to mam jeszcze jedno minimalne wymaganie, ficki skończone
|
03-14-2010, 17:43
|
|
|
Mięso armatnie
|
Poszukuje Dramone. Najlepiej ukończone i z polskim tłumaczeniem (ewentualnie angielskie jeśli naprawdę ciekawe). Czytałam już większość autorstwa Kitiary dlatego jeśli znacie coś innego?? Mogą być erotyki, parodie itd to w sumie bez różnicy...
|
|
03-20-2010, 21:04
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Tak więc ja ndal mam [b] wielkie[b/], rzeby nie powiedzieć ogromne zapotrzebowanie na Dramione. Już pisałam, co czytałam, każdy może przejechać sobie myszką w góre. Strasznie także potrzebuję Severitusów jak tez Severus mentors.
Interesuje mnie również coś związanego z harry'm Potterem bez Happy Endu. Nie wiem. Może potter umre [o, tak!]?
Shrew: http://www.magiczne.pl/index.php?showtopic=4297&hl
Ten pierwszy raz.
Proszę. Jestem aktualnie w środku, nie wciągnęło mnie wcale. Ale to nieważne. Poprostu moim skromnym zdaniem Draco jest zbyt twardy. Znaczy, nie takiego Draco znam, i mi strasznie przeszkadza.
Ach, nie dodałam jeszcze, że szukam także erotyka. Mocnego. Dobre by było, gdyby był dołączony w pakiecie do czegoś wcześniej wspomnianego.
|
|
03-21-2010, 20:24
|
|
|
Mięso armatnie
|
Parvati_patil1 dzięki za linka niestety już to czytałam jakiś czas temu, wiec jeśli znasz coś innego to była bym wdzięczna za linki . Zgodzę się również, że postawa Draco jest zbyt twarda nie pasująca do zakończenia.. Zobaczysz jak przeczytasz...
A co do twoich potrzeb na Dramione to znalazłam niedawno na chomiku folder z rożnymi opowiadaniami właśnie DM/HG. Fakt są tu opowiadania które już czytałaś, ale i wiele innych. Polecam ''telefon'', ''Szlaban, słodki szlaban'' i oczywiście ''Paryskie dni''... powinny cie zadowolić, choć nie do końca wszystkie to erotyki
Ty masz linka http://chomikuj.pl/kasica666k/FF+Draco+Hermiona
ozdrawiam
|
|
Zasady postowania
|