|
10-30-2009, 21:02
|
|
|
Mięso armatnie
|
Ja chciałbym być w Ravenclawie. *.* Jaki mają cudowny pokój wspólny.
|
10-30-2009, 21:15
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Niech no i ja się tu wypowiem, do jakiego bym chciał trafić domu <myśli> 
Wiem do DOMU WARIATÓW :P
Jest taka opcja???
|
|
|
10-30-2009, 21:20
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
ostatnio rozmyślałam i jak tak dłużej pomyślałam, to gdybym trafiła do Huffelpuffu to bym się jakoś odnalazła i nawet polubiła mieszkanców tego domu... jednak jak wspomniałam wolę Ravenclaw i Slytherin, a jak bym nie daj bóg poszła do Gryffindoru bo bym się postrzeliła albo upadła na kolana przed miłością mego życia lordem Voldemortem lub drugą miłością życia Regalusem Blackiem i błagała o zabicie, a jak nie to bym się postrzeliła
|
|
|
10-31-2009, 13:40
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Ja najbardziej do Gryffindoru ale jeśli bym trafił do Huffelpuffu to bym nie rozpaczał. Tylko Ślizgoni mnie odrzucają.
|
|
|
10-31-2009, 19:15
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Mmm... Jestem szlahetna ( ale nie wiem jak to się PISZE!), odważna, cyniczna, ironiczna, wybuchowa, gwałtowna, wrażliwa, choć na zewnątrz twarda, pyskata, energiczna, 'roztrzepana', jestem altruistką ( o nie!, Altruista to przeciwieństwo egosity ), pesymistką jestem. Trafiłabym pewnie do Slytherinu, choć wolałabym do Gryfindoru. W czasach Huncwotach - Gryffindor, w czasach Dracosia - do Slytherinu.
11-01-2009, 21:38
|
|
|
Mięso armatnie
|
Ja bym chciał trafić do Gryffindor'u, ale jak bym trafił do Huffelpaff'u to też bu się nic złego nie stało
Może uzasadnisz? ;d Sh.
Ostatnio edytowane przez Sarahis : 12-04-2009 o 16:41.
|
|
|
01-04-2010, 20:28
|
|
|
Mięso armatnie
|
może trafiła bym do Gryfindoru bo chyba tam sie nadaje bo jestem nie asz tak wredna, bardzo leniwa i poprostu głupia w szkole jade ledwo ledwo na 3
Ale z drugiej strony w Slytherinie też by było fajnie (dziwnym (wg Snapea ) sposobem była bym lepsza z eliksirów i lochy są cool
|
|
|
01-06-2010, 01:04
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Mnie odpowiada najbardziej ślizgoland, ale nie dlatego, że chciałabym tam być, czy że uwielbiam ten dom, ale po prostu inne domy nie przypadają mi do gustu w ogóle, a Stytherin jeszcze może być, takie najmniejsze zło w tym przypadku. Poza tym w ogóle ten dom pasuje mi do Polaków [nie jestem z tego dumna, ale...] przebiegłość, kombinowanie, czy to nie odpowiada pewnym stereotypom? Mówią o nas smutny naród, ponury, czy to nie pasuje do przeciętnego ślizgona? Czystość krwi, arystokracja [czy w głębi duszy nie jesteśmy nadal sarmatami?]
|
01-17-2010, 11:55
|
|
|
Mięso armatnie
|
Ja chciałbym być w Gryffindorze(Kurka, mimo obsesji na punkcie HP nie umiem napisać tych nazw O-o), bo nie cierpie Slytherinu, Hufflepuff to zbyt... prawi :P a Ravenclaw kojarzy mi się z wkuwaniem nowych rzeczy 24 h na dobę, więc to pierwsze to doskonałe miejsce dla takiego Huncwota jak ja.
|
|
|
01-17-2010, 12:10
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
A ja chciałabym trafić do Slytherinu. Lubiem wężę, tam był Severus, Voldek i same fajne postacie.
Ale w sumie, to nie jest takie ważne do jakiego domu się trafi.
|
|
Zasady postowania
|