|
03-23-2010, 15:51
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Dzięki, kiedyś przeczytam na pewno, ale mi chodziło o link bardziej bezpośrednio do opowiadania. Jakoś lepiej mi się czyta nie w wordzie, tylko w internecie. Ale dzięki. Przboleję xD.
|
|
03-27-2010, 13:01
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Shrew, Kocham cię za linka do lego chomika. A co do szukania, szukam jak zawsze Dramione{Najlepiej erotyki, ale takie aby się je lekko czytało ;]). Czytałam:
I Believe In A Thing Called Love, Zmowa Dziewic, Vice-Versa, Paryskie dni, Everytime, The Prank War, Mały, Niegroźny, Przyjemny Układ, Opowiadanie o zaletach posiadania kota:],Ten Pierwszy Raz( erotyk psychologiczny),Zew Krwi, thriller-erotyk-fantasy. Czytałam też tłumaczenia Fumsek na Magicznym.
Szukam też FF który mi kiedyś wpadł w monitor: Instrukcja obsługi LUCJUSZ-a, nie pamiętam gdzie n jest, albo na magicznym albo na mirriel, ma ktoś dokładny link?
|
04-16-2010, 20:31
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Proszę was! Przejadły mi się kompletnie jakiekolwiek paringi, i niedobrze mi, kiedy myślę o setnym przeczytaniu któregoś z Dramione.
Dlatego proszę. Gdzieś tu na pewno jest Snape Lover.
Za coś muszę się zabrać. Więc tak:
Severitusa (NIE slasha)
oraz Snape Mentors.
Ja sama nie pomogę. Tak, wiem. Samolubność^^
EDIT: Znalazłam blog z Dramione (wiem, takich jest pełno), ale nie mam najmniejszej ochoty na jakiegokolwiek erotyka, i strasznie mi się spodobał. Opowiadanie nie jest nawet w połowie, ale jak na razie ciekawa rzecz dzieje się z Hermioną. Polecam więc:
http://hermiona-draco-inna-historia.blog.onet.pl/ może ktoś też kiedyś fostanie takiego uczulenia jak ja.
Ostatnio edytowane przez parvati_patil1 : 04-21-2010 o 12:54.
|
|
|
04-25-2010, 13:52
|
|
|
Mięso armatnie
|
Moze mi ktos powiedziec gdzie moge znalesc fanfik "Ze smiercia mu do twarzy"? Jest to parodia o tym jak Severus zajmuje miejsce smierci. Podobno najlepszy fanfik do posmiania sie.
|
|
|
05-02-2010, 00:30
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Podobno google istnieją, masz :
http://www.magiczne.pl/index.php?showtopic=12284
A ja szukam Nadal HG/DM, ale w tej chwili nie pogardzę HG/SS. Musi być dłuuugie.
Erotykami nie pogardzę. Najlepiej już skończone.Albo przy końcu.
Ostatnio edytowane przez Hermiona26 : 05-02-2010 o 00:36.
|
|
|
05-07-2010, 23:07
|
|
|
Mięso armatnie
|
Cytat:
Napisał Hermiona26
|
Tylko jakbys czytala ten fanfik to bys zauwazyla, ze to tylko niewielki kawalek i jeszcze ze strodka. Orginal ma chyba z 10 rozdzialow.
|
|
|
05-08-2010, 19:47
|
|
|
Super Moderator
|
Fick jest rzeczywiście świetny, ale chyba został usunięty z Mirriel. Pewnie go nie skończyła, więc nie wiem czy gdziekolwiek będzie.
|
|
|
05-16-2010, 12:34
|
|
|
Mięso armatnie
|
Witam
Szukam fica ale nie pamiętam tytułu  Pamiętam tylko że Harry stracił pamięć i żyje wśród mugoli. Ma dwadzieścia pare lat i studiuje na jakimś uniwerku razem ze swoją paczką. Albus odszukał Harrego i kazał Snape'owi go sprowadzić. Jednakże Harry nie pamięta o świecie czarodziejów Sev zapisuje się na ten sam uniwerek co Harry, ma takie same zajęcia i nawet jes jego współlokatorem. Później wiem tylko że Harry widzi mroczny znak na przedramieniu Severusa i sobie wszystko przypomina. To się dzieje na jakieś wycieczce, na której jest Sev, Harry i jego paczka z Uniwersytetu  Zna ktoś tytuł.. Bardzo proszę o dop
|
|
|
06-04-2010, 13:29
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
Napisał Ania06
Witam
Szukam fica ale nie pamiętam tytułu  Pamiętam tylko że Harry stracił pamięć i żyje wśród mugoli. Ma dwadzieścia pare lat i studiuje na jakimś uniwerku razem ze swoją paczką. Albus odszukał Harrego i kazał Snape'owi go sprowadzić. Jednakże Harry nie pamięta o świecie czarodziejów Sev zapisuje się na ten sam uniwerek co Harry, ma takie same zajęcia i nawet jes jego współlokatorem. Później wiem tylko że Harry widzi mroczny znak na przedramieniu Severusa i sobie wszystko przypomina. To się dzieje na jakieś wycieczce, na której jest Sev, Harry i jego paczka z Uniwersytetu  Zna ktoś tytuł.. Bardzo proszę o dop
|
Wydaje mi się że to FF Drobne Rysy,
Tutaj: http://forum.mirriel.net/viewtopic.p...t=7101&start=0
Ale jak widać, jest nie skończony.
Ja poszukuję jakiegoś dobrego HG/SS,
Najlepiej dłuższe,
jeśli można prosić, z linkami.
Czytałam tego troszkę dużo, więc wymieniać nie będę.
|
06-22-2010, 15:35
|
|
|
Mięso armatnie
|
Poszukuję Fun Fiction, w którym była wielka bitwa w Hogwarcie podczas sylwestra bodajże, i w lesie Draco zabił jeszcze nienarodzone dziecko Ginny czy Hermiony. Jeszcze chyba było, że Harry trafił do nieba.. Czytałam to kilka lat temu, ale to zapadło mi w pamięci.
Pomóżcie mi to znaleźć
|
|
|
Zasady postowania
|