No to czas na moje komentarze do waszych zdjęć ;].
[Jeżeli o kimś zapomniałam - przepraszam.]
~Kam - Kurcze, zazdroszczę Ci grzywki xD. Ja może bym fajnie w niej wyglądała, lecz za długo zapuszczałam włosy, abym teraz miała je ścinać. Nie wiem, czy mi się tylko zdaje, ale twoje oczy ładnie komponują się z włosami. Najbardziej do gustu przypadło mi zdjęcie nr 1, 3 i 5.Nie wiem dlaczego xD. Ogólnie - pięknaś ;].
[small]Hey, a propos to dawno Cię w Gryffie nie widziałam. Brak czasu? ;>[/small].
~Kyinra - O, w łazience ;]. Nie żebym coś komuś narzucała, ale te czarno białe zdjęcia mi nie pasują trochę. Ale to nie oznacza, że Ty nie wyszłaś ładnie. Fajny masz uśmiech ^^. Zdjęcie wg mnie najładniejsze to nr 1 ;].
~Vee - Hmm, nie wiem, czy jestem jakaś inna, ale Twoja fryzura mi się podoba. Nie wiem dlaczego, ale patrząc na Twoje zdjęcia przypomniał mi się czas, gdy szukałaś emo na stronie ;]. Na trzecim zdjęciu ładnie wyglądasz na tej soczyście zielonej trawce xD. Zdjęcie najlepsze to 2 i 3, chociaż to z toi tojem też świetne xD.
~E-Vaire - Fotogeniczna jesteś. Tylko zastanawiam się nad tym, czy Twoja cera z natury jest taka blada, czy to efekt tego zdjęcia ;]. I jeszcze co przykuło moją uwagę, to Twoje oczy. Ładny kolor ^.
~Ginny_Weasley12 - O ile mnie oczy nie mylą, masz taki sam kolor oczek jak Ja xD. Miny masz zabójcze, a gdy zobaczyłam ostatnie zdjęcie pierwsza postać jaka przyszła mi do głosy to Samara z horroru 'The Ring' xD. Ładnaś żeś (;.
~Lenne - Co tu dużo mówić. Ładna jesteś i dobrze wychodzisz na zdjęciach xD. Myślałaś o karierze modelki? ;]
~Naciasta - Jak zobaczyłam to zdjęcie, to jakbym ujrzała dziewczynę z okładki jakiejś gazety. Może to te okulary ^^? Jest Ci w nich do twarzy, chociaż ja wolę inne 'modele'. Tylko żałuję, że włosy zasłoniły Ci pół twarzy ;].
Czasami się zastanawiam, dlaczego często widzę zdjęcia w łazienkach xD. Może to najlepsza część w domu do robienia zdjęć? Muszę wypróbować kiedyś xD.
To teraz rewanżować się w komentowaniu ;].
[brak] - O Boże, tu wyszłam zupełnie jak nie Ja xD. No, ale ogólnie nie jest złe.
[brak po raz drugi] - No, tu wyszłam bardziej jak Ja xD. Uwielbiam swoje paznokcie ^^.
[brak po raz trzeci] - A tu takie tam xD. O, widzę, że nawet widać moją marychę, którą noszę zawsze od dwóch lat. Zdjęcie podoba mi się ^^.
A i co do Filemony:
Cytat:
|
Moja pierwsza myśl - "Czemu ona nie jest blondynką?" (Clover, nie jesteś sama xD)
|
Wiesz, jakoś mnie to nie pociesza xD.