|
07-25-2011, 12:57
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
^ Sweet dreams - z Sucker Punch
< wcina obiad. za słony swoją drogą.
V ponowię
|
|
|
07-25-2011, 16:51
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
^ Hans Zimmer - One Day ze ścieżki do Piratów z Karaibów: Na krańcu świata
< czytam
v też ponowię
|
07-26-2011, 00:39
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
^ Aż wstyd mi się przyznać, ale nie przywiązuję wielkiej wagi do muzyki w filmie. Czasem się zdarzy, że pamiętam, że mi się podobała - tak było chyba w filmie 'Miłość i inne używki'. Ale niech będzie Lose Yourself z 8 Mili, bo to naprawdę lubię.
< A właśnie zmyłam się koleżance z gadu - fejs wszystko zdradza - bo i tak zaraz idę się położyć.
v Lubisz pracę w grupach? Dominujesz wtedy, robisz co masz do zrobienia czy po prostu się wyłączasz?
Nasz umysł odkrywa fakty wciąż na nowo; tyle razy przeżywamy je w myślach, że po pewnym czasie nie wiemy już, czy zdarzyły się naprawdę, czy też wymyśliliśmy je, za każdym razem odrobinę upiększając kolejne sceny, dodając szczegóły tu czy tam, aż obraz mentalny zaczyna całkowicie odbiegać od rzeczywistości.
|
|
|
07-26-2011, 10:20
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
^ Hmmm. W sumie to mi wszystko odpowiada. Lubię pracę w grupach, jeśli jest z kim pracować. Gram w siatkę (podobno wszyscy na forum już to wiedzą o.O), więc tam trzeba grać zespołem, w grupie. Ale poza tym... Chyba wolę i bardziej cenię sobie pracę indywidualną. Wiem, jakie błędy popełniłam, co zrobiłam, a czego nie, nie muszę się prosić innych, żeby coś wykonali (np. w szkole), no i często jest też tak, że jeśli ma się dobrą osobę w grupie (w szkole), to ci słabsi siedzą i gadają, a ta, której zależy na dobrym wykonaniu roboty (w tym przypadku to zawsze jestem ja) po prostu musi robić za wszystkich. Więc ostatecznie - Nie. Wolę pracę samodzielną.; )
< Pakuję się. Znów. ; d
v Ponawiam.
|
|
07-28-2011, 16:36
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
^Jak dla mnie- nie ma nic gorszego. Lubię mieć władzę, a ludzie nie lubią, gdy ktoś ma władzę nad nimi i albo robi mi się głupio i się wyłączam, albo jakoś trwam wtrącając półsłówkami. A reszta robi. Nawet, jeśli się sprzeciwiam. I wychodzi zupełnie, zupełnie nie tak, jakbym zrobiła to ja.
Po prostu mnie to denerwuję i wiem, że potem w pracy pewnie będą problemy 
< Racuchy
v ponawiam
|
|
|
07-28-2011, 19:57
|
|
|
Super Moderator
|
^ niestety jak już jest coś grupowego to zawsze wychodzi tak, że ja ogarniam najwięcej. nie wiem czemu nawet ;x z reguły mi się nie chce, ale mam w klasie ludzi, którzy w większości nic nie potrafią zrobić no i dupa ;<
; .
v wolisz tradycyjną czy elektryczną szczoteczkę do zębów?
|
|
|
07-29-2011, 16:15
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
^ tradycyjną
< prezent dla przyjaciółki
v czy lubisz zachody słońca?
|
|
|
07-29-2011, 23:55
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
^ jasne! Szczególne te wakacyjne, woodstockowe, nadmorskie...
> gram w Fallout'a 
v byłeś/aś lub dopiero wybierasz się w tym roku na jakiś festiwal muzyczny?
|
|
|
07-30-2011, 00:39
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
^ Eh, byłam w maju na 2dniowym koncercie i mam ogromną ochotę, żeby gdzieś pojechać. Jest kilka przeszkód, ale największa to rodzice, bo inne bym jakoś ogarnęła. Nawet na październikową Pidżamkę nie chcą mnie puścić, bo to Łódź..
< No i mnie melancholijny nastrój naszedł i idę się ogarnąć i spać
v Co najczęściej zamawiasz przez internet?
Nasz umysł odkrywa fakty wciąż na nowo; tyle razy przeżywamy je w myślach, że po pewnym czasie nie wiemy już, czy zdarzyły się naprawdę, czy też wymyśliliśmy je, za każdym razem odrobinę upiększając kolejne sceny, dodając szczegóły tu czy tam, aż obraz mentalny zaczyna całkowicie odbiegać od rzeczywistości.
|
|
|
07-30-2011, 22:24
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
^ Rzadko kiedy zamawiam cos przez internet, wiec raczej sa to takie trudno dostepne rzeczy u mnie, lub tanie... Nie kupuje ciuchow, butow ani niczego podobnego. ostatnio kupilam sobie nowy telefon przez internet. A jeszcze wczesniej - depilator. xdd
< Slucham niemieckiego szprechania i nic nie rozumiem.
v Ponowie.
|
|
Zasady postowania
|