|
08-04-2011, 22:58
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
^ Nic nie zamawiam. Raz zamówiłam spodnie, za które zapłaciłam dosyć dużo kasy, a zupełnie odbiegały wyglądem od tych ze zdjęcia. Jedynie skusiłam się jeszcze na torbę, z której jestem zadowolona. Jednak nie jestem zwolenniczką zakupów w sieci.
> .
v Lubisz zajmować się dziećmi, mieć z nimi kontakt?
Gówno mnie obchodzi co i kto przywiózł na cargo, nagapiłem się już dość na tych co mieli mieć Gallardo, a prokurator zajął im nawet ich starą Mazdę, zresztą chyba żona przez to zostawiła cię niedawno.
|
|
|
08-05-2011, 09:10
|
|
|
|
^ Dzieci... To dość drażliwy temat. Jako mała dziewczynka wychowywałam się tylko ze starszym rodzeństwem. Nie miałam nigdy kontaktu z dziećmi. Uważam, że... Dzieci, takie malutkie, przyzwyczajone są tylko do swojej rodziny. Ja nie znam ich nawyków, co im wolno, a czego nie. Nie chcę brać odpowiedzialności za takie dzieci. No i rzadko na swojej drodze dzieci spotykam.
Moje starsze rodzeństwo już ma dzieci.  Przynajmniej jedna moja siostra ma córeczkę. I z nią umiem się bawić i lubię, bo wiem, jakie jest wychowanie mojej siostry, i mam przez to dobry kontakt z tym dzieckiem.
Uważam, że sama wychowam w miarę dobrze swoje dziecko, ale innym narzucać się nie będę. I w sumie wychodzi, że nie, nie mam dobrego kontaktu z dziećmi.
> Zbieram się, zaraz będę pomagać rodzicom na działce.
v Co jest twoją pasją życiową? Odpowiedz i rozwiń, jeśli to możliwe. ; )
|
|
08-05-2011, 13:03
|
|
|
Super Moderator
|
^ wkurwianie ludzi. nie no, w sumie to chyba raczej sprawianie im bólu ;< a tak na serio nie mam pasji żadnej, chyba, ze dążenie do tego żeby nic nie robic i wyzyskiwanie innych mozna tak nazwac XD
< .
v ponawiam
|
|
|
08-05-2011, 15:35
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
^Oglądanie Plotkary, denerwowanie brata i zastanawianie się kim ja chcę kurczę być w życiu i w jakim zawodzie pracować. Moją pasją jest też denerwowanie Bekecznej by w końcu łaskawie napisała posta i kochanie Siostrzyczki. I czasem grywam na gitarze, ale to takie brzdękanie bardziej.
< idę zaraz robić sałatkę. Mniam!
v Co chciałbyś/chciałabyś zmienić w swoim życiu?
Niepewnej chwały określonej chwili.
Skoro nie sądzę.
Skoro wiem, że nie zaznam,
Prawdziwej mocy, która przemija.
Skoro nie mogę pić,
Skąd piją kwiaty drzew i źródła rzek,
bo nic tam już nie ma.
|
|
|
08-05-2011, 15:53
|
|
|
Super Moderator
|
^ chcę zmienić szkołę, bo już mam dość tych głupich ludzi ale to za rok dopiero :l no i z takich niemożliwych rzeczy to żebym nie miała takiego krzywego ryja i charakter trochę by się przydało zredukować. dodać odrobinę cierpliwości i leniwość zamienić z wytrwałością przede wszystkim
< .
v e tam, ponawiam
|
|
|
08-05-2011, 22:47
|
|
|
|
^ Najchętniej zmieniłabym nastawienie do samej siebie. ; )) Zaakceptowanie siebie, i obrócenie wad w zalety... Oczywiście zmieniłabym twarz. xd i może wywaliła niektórych z mojego życia, a zastąpiła innymi.
> Kropeczka.
v Ponawiaaam.; )
|
|
08-06-2011, 13:46
|
|
|
Super Moderator
|
^ Praktycznie wszystko - otoczenie, znajomych, rodzinę (ale nie mamę), szkołę (chociaż tu nie jestem pewna, bo od września zaczynam, aczkolwiek nie podoba mi się ta szkoła za bardzo, po prostu to był najlepszy wybór z możliwych). Siebie nie, bo to już mi tam wisi, przyzyczaiłam się ;x.
<.
v Ulubiona kreskówka z dzieciństwa?
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
08-07-2011, 00:03
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
^ Jezu,dużo bajek uwielbiałam oglądać. Swego czasu, najlepszym sposobem na 'pozbycie się mnie' było danie mi dostępu do TV z kablówką :> Ale chyba Odlotowe Agentki i Scooby-Doo.
< GG i ff.net
V Ponawiam : >
|
08-07-2011, 14:10
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
^ Moją ulubioną kreskówką był chyba "Woody Woodpecker", leciał jeszcze na tym starym kanale RTL7, który zmienił się w TVN 7. Największa zbrodnia jaką wyrządzono mi w dzieciństwie ;( W końcu tam leciały wszystkie anime, a jakiś czas po tym przejęciu usunęli je z ramówki, chamy...
< Doglądam siostrze farmy na nk xD
V Ulubione anime?
|
|
|
08-07-2011, 14:16
|
|
|
|
^ łagodnie mówiąc, nie przepadam za anime.
> Myje ręce. xd
v Gdzie ostatnio podróżowałaś/eś?
|
|
Zasady postowania
|