Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Gry i zabawy...

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 11-28-2011, 22:36   #1731
alette
Praktykant Voodoo

alette na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ Hm... na razie nie mam wolnego czasu. Kończy się on na oglądaniu seriali czy uczeniem się. Jednak jak to wszystko zaliczę mam zamiar iść na imprezę i na duuuużo koncertów.
<Jutro koło, to się uczę conie xD
V No właśnie - dyskoteka czy koncert i dlaczego?

"- To miejsce wygląda jak cela więzienna - wykrztusił w końcu. - Nie mam pojęcia, jak możesz żyć w czymś takim.
- Za moją pensję ledwo, ledwo
- Jeśli trzeba, gotów jestem dopłacić, abyś mieszkał w miejscu, które nie będzie cuchnąć ani siarką, ani moczem.
- Mowy nie ma.
- Zmarł z dumy i smrodu. Masz epitafium w prezencie' "
alette jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-29-2011, 17:31   #1732
gnebiwtrysk
Super Moderator

gnebiwtrysk na Harry Potter Forum

Domyślnie

^Wiadomo, że koncert No jakoś wole poskakać niż ocierać się o napalonych panów. Chociaż potańcówą jak na studni tez nie pogardzę.
<Znalazłam błąd w sprawozdaniu z fizyki! Czuje się geniuszem. Teraz mogę zacząć uczyć się matmy. <muza>
v ponawiam...
Stary 12-01-2011, 17:25   #1733
harrylosiek13
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

harrylosiek13 na Harry Potter Forum

Domyślnie

<Dyskoteka!!! Mnóstwo znajomych, można potańczyć, wypić, wyjść na fajka, trochę się wywietrzyć w razie czegoś, nie pada na głowę itd... xp Głównym powodem jest też to, że nie byłem jak dotąd na żadnym koncercie, a wynika to po części z tego, że nie mam żadnego ulubionego zespołu, wykonawcy, na którego koncercie wytrzymałbym przez wszystkie piosenki, czy jakoś specjalnie miałoby mnie to jarać...
<Zjadłem placki. Lubię placki...
VTwoje największe marzenie to?
harrylosiek13 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 12-01-2011, 18:25   #1734
gnebiwtrysk
Super Moderator

gnebiwtrysk na Harry Potter Forum

Domyślnie

^Brak. Mieć święty spokój, miłość i pieniądze.
<Love actually
v ponawiam
Stary 12-01-2011, 19:25   #1735
mimid
Super Moderator

mimid na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ kurde, tak na dobra sprawe mam wszystko czego moge chciec jezeli chodzi o wazne sprawy ;D. smieszne, ze przychodzi mi do glowy najwyzej zeby miec dobre oceny w tym roku jakos, bo na razie to masakra i zeby mi cycki urosly, o, to moje najwieksze marzenie XDD
< .
v ponawiam ; D
Stary 12-02-2011, 11:37   #1736
alette
Praktykant Voodoo

Domyślnie

^ Zabrzmi to strasznie patetycznie, ale chyba najbardziej chciałabym powiedzieć za kilkadziesiąt lat - było zajebiście. Niczego nie żałuję.
< Spóźniłam się na wykład, tak to jest, gdy się do 4 rano ogląda Władcę Pierścieni xD
v Czy jest coś, co cię w życiu przeraża/przerasta? Odpowiedź - jutro karkówka/matura/odpowiedź/koło/egzamin zabroniona xD

"- To miejsce wygląda jak cela więzienna - wykrztusił w końcu. - Nie mam pojęcia, jak możesz żyć w czymś takim.
- Jeśli trzeba, gotów jestem dopłacić, abyś mieszkał w miejscu, które nie będzie cuchnąć ani siarką, ani moczem.
- Mowy nie ma.
Stary 12-02-2011, 17:09   #1737
Sarahis
Super Moderator

Sarahis na Harry Potter Forum

Domyślnie

Jutro sobota xD.
^ Starość mnie przeraża ;x. Boje się, że jak się zestarzeje, to będę żałowała, że czegoś nie zdążyłam zrobić, że zostanę sama itd.
<.
v ponawiam

"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
Sarahis jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 12-02-2011, 19:37   #1738
DAGA POTTER

DAGA POTTER na Harry Potter Forum

Domyślnie

^Ja mam podobnie jak Sarahis, boję się, że jak sie zestarzeję to stwiedze, że moje zycie było do bani... a i jeszcze się boję, że jak mnie pochowają w trumnie to będzie pomyłka i się tam obudzę.
<piję herbatę
v Coś co najbardziej żałujesz że zrobilaś/zrobiłeś?

Irytek
DAGA POTTER jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 12-03-2011, 13:47   #1739
alette
Praktykant Voodoo

Domyślnie

^ Nie ma chyba w moim życiu chwil, których bym z całą pewnością żałowała. Przynajmniej na tę chwilę, nie pamiętam. Jakieś takie drobne głupoty np. żałuję że kiedykolwiek zarejestrowałam się na naszej-klasie, że próbowałam przyjaźnić się z osobami z innego świata niż mój.
<Jem kanapkę
v Ludzie często wywalają metki od ubrań, kupuję jakąś tam kawę z jakiegoś sklepu, chodzą z butelkami z jakąś tam etykietką. Innymi słowy lansują się z jakimś produktem. Co o tym myślisz? Fajne, niefajne, denerwujące?

- Mowy nie ma.
Stary 12-03-2011, 22:20   #1740
harrylosiek13

harrylosiek13 na Harry Potter Forum

Domyślnie

^Denerwujące może i nie, jeśli kogoś stać, to niech sobie nosi, ale na pewno jest to niefajne ;p Taki szpan na kasę, olaboga, co to nie ja, do mnie nie trafia. Jak mi się podoba jakaś koszulka za 20 zeta, która jest niefirmowa, to ją kupuję i dla mnie nie ma różnicy między nią, a tą za 120. To się nosi i to się nosi, to się zniszczy i to się zniszczy xd
<Wiadomości na necie czytam.
VPonawiam.
harrylosiek13 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania