|
01-27-2009, 18:14
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Narcyza Malfoy - Wygląd
Lucjusz Malfoy - Jego podły charakter
Draco Malfoy - Jego wygląd i podły charakter
Fleur Delacour - Jej "'Arry!"
Wiktor Krum - Przystojny facet, nie ma co^^
Pansy Parkinson - Właściwie nie wiem, czemu ją lubię
Lord Voldemort - Spoko facet o miłym usposobieniu
Bellatrix Lestrange - Nie mam pojęcia, czemu ją lubię 
Syriusz Black - Jego usposobienie do świata
Wszystko jest tak, jak być nie powinno. Właściwie to nie powinno nas tu nawet być! Ale jesteśmy...
Oto kres ery ludzi. Nadchodzi czas orków
|
|
|
01-28-2009, 00:11
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
1.Syriusz Black
2.Fred&George
3.Hermiona
4.Ginny
5.Tonks
6.Lupin
7.Dumbledore
8.Snape ( ale dopiero w IŚ )
inne postacie też lubie, ale te mi najbardziej przypadły do gustu
Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach zanikło, stały się nie ruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył.
|
|
|
02-06-2009, 22:31
|
|
|
Member
|
Moją ulubioną postacią jest nie kto inny jak Severus. Za ten chłód, za tą tajemniczość... Za całokształt, po prostu.
Lubię też Bellatrix oraz Tonks, ale nie chce mi się rozpisywać na ich temat. ;p
|
02-17-2009, 20:14
|
|
|
Junior Member
|
Moim ulubieńcem był i będzie Syriusz Black. Facet po przejściach, nieco szortski w obyciu, odwazny i uparty.
Poza nim bardzo lubię Lunę za jej komentarze i odmienność, Tonks, Nevilla, bliźniaków, Rona. Z czarnych charakterów moją ulubienicą jest Bellatrix.
|
|
|
02-18-2009, 16:06
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Post I
Moim ulubionym też jest Ted Tonks, ojciec Dory. Czemu ? Bo jakos tak mi się spodobał i nei wiem za co. WYodrażam sobię go podobnego do ojca Rona, ale nie rudego i trochę chudszego.
Post II
Fajne teksty to ma Fred i George, Hagrid. Ulubiona postać to też Luna, ponieważ to osoba marząca.
Ostatnio edytowane przez mimid : 11-15-2009 o 12:50.
|
|
|
02-20-2009, 15:40
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Ulubiona postać? Mam dwie - Harry Potter i Albus Dumbledore. Harry - wiadomo, główny bohater, Wybraniec. Dumbledore - niezwykle mądry i inteligentny, do tego potężny czarodziej. No i ma fajne teksty  .
|
02-23-2009, 17:11
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Mam wielee ulubionych postaci ;P Ale takie, które najbardziej lubię, to Hermiona, Luna, Snape xd Chociaż Ginny też jest fajna ;P
|
|
|
02-23-2009, 20:27
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Cytat:
Napisał KaroLh
Fajne teksty to ma Fred i George, Hagrid.
|
Pisząc "fajne teksty" przy Dumbledorze, miałem raczej na myśli mądrość i sformułowanie tych tekstów, nie chodziło mi o śmieszne teksty  .
|
02-24-2009, 13:00
|
|
|
Junior Member
|
Ja mam wiele ulubionych postaci:
- Molly Weasley - za jej dobre serce, martwienie się o wszystko i wszystkich
- Fred i George Weasleyowie - za ich humor, dowcip, dar rozładowywania złej atmosfery, poprawianie humoru i za Bombonierki Lessera
- Hermiona Granger - za ambitność, szeroki zakres wiedzy i za znanie na pamięć Historii Hogwartu
- Dolores Jane Umbridge - za to, ze jest w piątej części. Momentami dodaje książce humoru, chociazby przy Dekrecie Edukacyjnym, w którym "Zakazuje się nauczycielom udzielania uczniom jakichkolwiek informacji, które nie są ściśle związane z przedmiotami, za które pobierają wynagrodzenie", gdy na lekcji Lee Jordan oświadczył, że Umbridge nie ma prawa zbesztać Freda i George za granie w "eksplodującego durnia" na lekcji, gdyz jest to nie jest informacja zgodna z Obroną przed czarną magią
|
|
|
03-11-2009, 07:14
|
|
|
Junior Member
|
Lubię całą rodzinkę Weasleyów, choć Ginny chyba najmniej (za to ogromną i zupełnie niewytłumaczalną sympatią darzę Percy'ego).
|
|
|
Zasady postowania
|