Nie pisałam tego, żeby być szczerą tylko żebys przestała pisać te bzdury z końca twojego posta! No cóż. Skoro nie chciałas się dowartościować to napisałaś to, bo uważasz, że MOŻNA się przestraszyć. Więc uważasz, że jesteś brzydka, dlaczego więc nie pasowało ci potwierdzenie tego?
Zazwyczaj nie komentuje czyjegoś wyglądu. Pff, w ogóle. Ale wkurza mnie to całe 'Nie przeraźcie się!', zwłaszcza to nieszczere. Masz jakiś problem skoro nie umiesz zaakceptować swojego wyglądu i potrzebujesz zapewnień w stylu 'Przecież jesteś ładna'. Skoro tak nie jest to powiedz mi po co ten idiotyzm pisałaś?
Po pierwsze, jak już napisałaś, 'wyżywam się', bo nie cholernie irytuje to całe gadanie o własnej brzydocie, po drugie, podejrzewam, że wcale nie widziałaś moich zdjęć więc wypraszam sobie te komentarze. Możesz sobie pisać do woli, że jestem brzydka, ale tylko jeśli wiesz jak wyglądam!
Cytat:
|
Poza tym przecież każdy może tu wrzucić swoje zdjęcie, bo nie ma ludzi idealnych.
|
Owszem, każdy, a ja nie krytykuje, tymbardziej tak subiektywnie, ludzi, którzy wrzucili tu swoje zdjęcia. Myślisz, że co? Nie lubię twojej 'Holiczki' i wyżywam się, bo sama jestem brzydka? To można tylko wyśmiać. Chodzi tylko i wyłącznie o prowokowanie ludzi do rzucania komplementów.
Cytat:
|
to dowód na to, że zrobiłaś to tylko dlatego żeby mi dopiec, bo przerwałam naszą kłótnie w moim temacie i musisz gdzieś wyrzucić te złe emocje. xD
|
Nie wiem gdzie widzisz na to dowód, ale nie wiem czy rozumiem - chodzi o tą kłótnie pod twoim FF? Pff. Pokłócę się, skończę i mam gdzieś rozmówcę. Nie czuj się taka ważna, że muszę się za cokolwiek mścić. Zresztą, ja zakończyłam tamtą rozmowę i nie miałam zamiaru do niej wracać ani tam, ani tym bardziej tutaj. POZA tym, zrobiłam to, bo mnie wkurzyłaś, w tym temacie, w swoim poście ze zdjęciem. Nie interesuje mnie twój nick, moje kłótnie z tobą, ani, cholera, twój wygląd. Mam go gdzieś, moja krytyka była subiektywna, nieszczera i miała tylko być. Bo wpisywanie tektów 'Nie przestraszcie się', 'Wiem, że nie jestem ładna ...' czy wiele innych, podobnych to zwykła próba zmuszenia innych do zaprzeczenia tym słowom. Ale ja nie miałam zamiaru zaprzeczać tylko napisałam, że to prawda - że przeraziłam się twoim wyglądem.
Więc, cholera, nie pisz tych bzdur, wklejaj fotki i weź się pozbądź ten niskiej samooceny. Nie musisz się dowartościowywać przez prowokowanie do pisania komplementów, masz siebie zaakceptować, a nie pisać bzdury.
No litości. Niby jestem taka chamska i wkurzająca, wredna i co jeszcze? To ty wkurzasz tym gadaniem zwykłych głupot o swoim wyglądzie. Nie mam zamiaru wypamiętywać jakichś wymian zdań, bo kłótniami nie można tego nazwać!
Kiedyś co post ze zdjęciami ktoś pisał, że jest brzydki, że rozwali monitor, że to i tamto, po prostu - jeśli ktoś uważa, że jest brzydki lub się wstydzi wyglądu to nie musi wklejać zdjęcia żeby poczytać komplementy, których ja nigdy nie rzucę - wręcz przeciwnie - może po prostu nie pokazywać.
Następnym razem - jeśli zobaczę takie głupoty, skomentuję wszystko, co tylko możliwe, od brzydkiego kształtu oczu, dużego czoła, do krostki na podbródku. Nikogo nie obchodzi wasza niska samoocena więc się nią nie dzielcie.
Cytat:
|
Tak na przyszłość - bd udawała że nie widzę tego co piszesz...
|
Ależ oczywiście. I pewnie nie będziesz zainteresowana moimi postami? Takie puste bla bla bla! Każdy i tak potem czyta co dalej piszę, ba, czasami się tym przejmuje i trochę bierze do serca. Ale i tak najzabawniej jest, kiedy ten ktoś znowu mi odpisuje.
Oczywiście, dziękuję bardzo za uwagę *E-V patrzy na swój artykuł* Życzę wysokiej samooceny w jak najbliższej przyszłości.
Chamska, wredna, złośliwa, niekulturalna, niemiła, wkurzająca, a jakże, E-V.
Nigdy nie zauważyłam, żebym zrobiła coś specjalnie niewybaczalnego, ale wy sobie bierzecie do serca wszystko co człowiek napisze, potem zaczynacie kłótnię, ajj.
Jak się czytało?