Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Inne

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 08-16-2008, 23:25   #181
emigratka
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

emigratka na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Nasze RL Gęby 2

Holiczka - bardzo dobrze, że dodałaś^^. Strasznie mi kogoś przypominasz tylko nie mogę skojarzyć kogo xD.

EDIT:
Specjalnie dla Ciebie Claire do daje swoje zdjątka w innych fryzurkach^^.

http://img213.imageshack.us/my.php?image=zdjcie0896ktq9.jpg - to moja codzienna fryzura czyli coś kucykopodobne
http://img212.imageshack.us/my.php?image=zdjcie0943dn4.jpg - a to jak mam ochotę rozpuścić włosy, ale rzadko się to zdarza ;p
On tylko wargi oblizał.
Ona? Przeklęta po nocy szukała...
emigratka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-17-2008, 10:13   #182
Nacia1234
Moderator

Nacia1234 na Harry Potter Forum

No mi też. Ja mam ostatnio jakieś przebłyski... każdy mi kogoś przypomina, no! Ale ładna jesteś xP A zdjęcia areczka pozwolę sobie nie komentować ^^.

A ja, jak dobrze pójdzie, wstawię dzisiaj kolejne zdjęcia. Wieczorem .
Stary 08-17-2008, 10:58   #183
areczek38
Świr wymagający opieki

areczek38 na Harry Potter Forum

Cytat:
A zdjęcia areczka pozwolę sobie nie komentować ^^.
Jaki zaszczyt
Stary 08-17-2008, 11:25   #184
E-Vaire
Super Moderator

E-Vaire na Harry Potter Forum

Cytat:
Tylko się nie przestraszciesmiley
Od dłuższego czasu nikt nie był tak głupi żeby to pisać. Przecież już każdy wie, że to oznacza tylko chęć dowartościowania się, jakie to już nudne.
Tak w ogóle. Skoro już ostrzegasz - doceniam to. Z tej okazji napiszę przeciwieństwo tego czego oczekujesz. Chcesz tekstów 'E tam od razu, przestraszyć się? Dlaczego? Przecież ładna jesteś '. No cóż.
Weszłam i się przestraszyłam. Trudno o taką brzydotę, w przyszłości powinnaś sobie zrobić kilka operacji plastycznych.
Nie masz brwi i ładnego uśmiechu.
Po co wrzucałaś tu swoje zdjęcie? Pozabijasz wszystkich userów --
E-Vaire jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-17-2008, 13:59   #185
emigratka

E-Vaire jesteś strasznie chamska. Nie każdemu trzeba słodzić, ale bez przesady. Jak ktoś jest wrażliwy albo ma uczucia w przeciwieństwie do Ciebie, to może mu być bardzo przykro. Jeszcze jakbyś była jakąś pięknością to by to jakoś wyglądało, a tak na innych się wyżywasz za to, że Tobie Bóg urody poskąpił. Poza tym przecież każdy może tu wrzucić swoje zdjęcie, bo nie ma ludzi idealnych.
On tylko wargi oblizał.
Stary 08-17-2008, 15:33   #186
Potteroholiczka
Praktykant Voodoo

Potteroholiczka na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Potteroholiczka

Cytat:
Od dłuższego czasu nikt nie był tak głupi żeby to pisać.
[small]Och jak mi miło, że oceniasz moją inteligencję. [/small]
Cytat:
Przecież już każdy wie, że to oznacza tylko chęć dowartościowania się, jakie to już nudne.
[small]Jak nie wiesz to nie pisz. Nie napisałam tego żeby się dowartościować, tylko dlatego, że na SB rozmawialiśmy o wyglądzie i...a zresztą i tak nie zrozumiesz. ;/[/small]
Cytat:
Nie masz brwi
[small]Nie?? No patrz, a ja myślałam że te czarne kreski nad oczami to właśnie brwi... Hmn, chyba któraś z nas musi nosić okulary... ;/[/small]

[small]Jak już napisała emigrantka - jesteś chamska. Ja rozumiem szczerość, nie każdy jest piękny i możesz uważać mnie za brzydką, ale tekst: [/small]
Cytat:
Z tej okazji napiszę przeciwieństwo tego czego oczekujesz.
[small]to dowód na to, że zrobiłaś to tylko dlatego żeby mi dopiec, bo przerwałam naszą kłótnie w moim temacie i musisz gdzieś wyrzucić te złe emocje. xD
Tak na przyszłość - bd udawała że nie widzę tego co piszesz...[/small]

A powracając do tematu:
emigrantka - Myślałam że jesteś starsza Masz ładny kolor włosów
Potteroholiczka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-17-2008, 17:26   #187
emigratka

Holiczka - dzięki xD. Wiem, że nie widać ale mam prawie 17 lat to tak mało?^^
On tylko wargi oblizał.
Stary 08-17-2008, 17:49   #188
E-Vaire
Super Moderator

Nie pisałam tego, żeby być szczerą tylko żebys przestała pisać te bzdury z końca twojego posta! No cóż. Skoro nie chciałas się dowartościować to napisałaś to, bo uważasz, że MOŻNA się przestraszyć. Więc uważasz, że jesteś brzydka, dlaczego więc nie pasowało ci potwierdzenie tego?
Zazwyczaj nie komentuje czyjegoś wyglądu. Pff, w ogóle. Ale wkurza mnie to całe 'Nie przeraźcie się!', zwłaszcza to nieszczere. Masz jakiś problem skoro nie umiesz zaakceptować swojego wyglądu i potrzebujesz zapewnień w stylu 'Przecież jesteś ładna'. Skoro tak nie jest to powiedz mi po co ten idiotyzm pisałaś?

Cytat:
Tobie Bóg urody poskąpił
Po pierwsze, jak już napisałaś, 'wyżywam się', bo nie cholernie irytuje to całe gadanie o własnej brzydocie, po drugie, podejrzewam, że wcale nie widziałaś moich zdjęć więc wypraszam sobie te komentarze. Możesz sobie pisać do woli, że jestem brzydka, ale tylko jeśli wiesz jak wyglądam!

Cytat:
Poza tym przecież każdy może tu wrzucić swoje zdjęcie, bo nie ma ludzi idealnych.
Owszem, każdy, a ja nie krytykuje, tymbardziej tak subiektywnie, ludzi, którzy wrzucili tu swoje zdjęcia. Myślisz, że co? Nie lubię twojej 'Holiczki' i wyżywam się, bo sama jestem brzydka? To można tylko wyśmiać. Chodzi tylko i wyłącznie o prowokowanie ludzi do rzucania komplementów.

Cytat:
to dowód na to, że zrobiłaś to tylko dlatego żeby mi dopiec, bo przerwałam naszą kłótnie w moim temacie i musisz gdzieś wyrzucić te złe emocje. xD
Nie wiem gdzie widzisz na to dowód, ale nie wiem czy rozumiem - chodzi o tą kłótnie pod twoim FF? Pff. Pokłócę się, skończę i mam gdzieś rozmówcę. Nie czuj się taka ważna, że muszę się za cokolwiek mścić. Zresztą, ja zakończyłam tamtą rozmowę i nie miałam zamiaru do niej wracać ani tam, ani tym bardziej tutaj. POZA tym, zrobiłam to, bo mnie wkurzyłaś, w tym temacie, w swoim poście ze zdjęciem. Nie interesuje mnie twój nick, moje kłótnie z tobą, ani, cholera, twój wygląd. Mam go gdzieś, moja krytyka była subiektywna, nieszczera i miała tylko być. Bo wpisywanie tektów 'Nie przestraszcie się', 'Wiem, że nie jestem ładna ...' czy wiele innych, podobnych to zwykła próba zmuszenia innych do zaprzeczenia tym słowom. Ale ja nie miałam zamiaru zaprzeczać tylko napisałam, że to prawda - że przeraziłam się twoim wyglądem.
Więc, cholera, nie pisz tych bzdur, wklejaj fotki i weź się pozbądź ten niskiej samooceny. Nie musisz się dowartościowywać przez prowokowanie do pisania komplementów, masz siebie zaakceptować, a nie pisać bzdury.
No litości. Niby jestem taka chamska i wkurzająca, wredna i co jeszcze? To ty wkurzasz tym gadaniem zwykłych głupot o swoim wyglądzie. Nie mam zamiaru wypamiętywać jakichś wymian zdań, bo kłótniami nie można tego nazwać!
Kiedyś co post ze zdjęciami ktoś pisał, że jest brzydki, że rozwali monitor, że to i tamto, po prostu - jeśli ktoś uważa, że jest brzydki lub się wstydzi wyglądu to nie musi wklejać zdjęcia żeby poczytać komplementy, których ja nigdy nie rzucę - wręcz przeciwnie - może po prostu nie pokazywać.
Następnym razem - jeśli zobaczę takie głupoty, skomentuję wszystko, co tylko możliwe, od brzydkiego kształtu oczu, dużego czoła, do krostki na podbródku. Nikogo nie obchodzi wasza niska samoocena więc się nią nie dzielcie.

Cytat:
Tak na przyszłość - bd udawała że nie widzę tego co piszesz...
Ależ oczywiście. I pewnie nie będziesz zainteresowana moimi postami? Takie puste bla bla bla! Każdy i tak potem czyta co dalej piszę, ba, czasami się tym przejmuje i trochę bierze do serca. Ale i tak najzabawniej jest, kiedy ten ktoś znowu mi odpisuje.

Oczywiście, dziękuję bardzo za uwagę *E-V patrzy na swój artykuł* Życzę wysokiej samooceny w jak najbliższej przyszłości.

Chamska, wredna, złośliwa, niekulturalna, niemiła, wkurzająca, a jakże, E-V.
Nigdy nie zauważyłam, żebym zrobiła coś specjalnie niewybaczalnego, ale wy sobie bierzecie do serca wszystko co człowiek napisze, potem zaczynacie kłótnię, ajj.

Jak się czytało?
Stary 08-17-2008, 18:15   #189
Nacia1234
Moderator

Nacia1234 na Harry Potter Forum

Uwagaaaaaa, wstawiam fotki, eV, nie przestrasz się. Patrz na mój nos, jestem taaaka brzydka.... O matko, ale wstawiam te foty, bo mnie koleżanka zmusza. Błagam, nie przestraszcie się!

http://img395.imageshack.us/img395/6808/fota089ah9.jpg
dwa poniższe mi się podobają:
http://img58.imageshack.us/img58/1165/fota102bi1.jpg
http://img395.imageshack.us/img395/2264/fota106id5.jpg

Swoją drogą, śmiac mi się chce. Myślcie logicznie. Jak możecie twierdzić (na podstawie poprzedniego posta), że eV jest chamska, skoro sama napisałas, żeby się nie przestraszyć. Liczyłaś na coś innego, to proste... Ale niestety nie dostałaś tego, czego oczekiwałaś xD. EDIT: Btw, nie widziałam poprzedniego posta eV ;D
Stary 08-17-2008, 18:18   #190
E-Vaire
Super Moderator

Cytat:
eV, nie przestrasz się. Patrz na mój nos, jestem taaaka brzydka.... O matko, ale wstawiam te foty, bo mnie koleżanka zmusza. Błagam, nie przestraszcie się!
Dziękuję, Naciu, za demonstrację xDDD

CO do fotek...
Dlaczego piszesz o straszeniu? Przecież jesteś naprawdę ładna ^^ Na wszystkich świetnie wyszłaś. Tss.
Boskie foty!!!
Odpowiedz

Zasady postowania