|
02-03-2008, 17:30
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
RE: Niewyjasnione tajemnice
Ciekawi mnie, co sie stalo z Syriuszem, gdy zmarł. Gdzie znajdowało sie jego ciało? hmm
a co Dudley zobaczył, to mozna sie tylko domyslac, przeciez nie znamy tej postaci a tyle by juz moc wysuwac jakies wnioski.
Kto został dyrektorem Hogwaryu? Kto Ministrem Magii? bo przeciez King byl niby tylko tymczasowy... co z rodzina Weasley? czy Hermiona wrocila do rodzicow? czy George prowadzil dalej biznes, po smierci Freda? jeju, mozna nasuwac tysiace pytan! hehe i tak chyba nie pozanmy juz odpowiedzi!
|
|
|
02-03-2008, 18:14
|
|
|
Member
|
Na pierwsze pytanie nie znam odpowiedzi, Weasleyowie pewnie żyli dalej i opłakiwali Freda... Hermiona (J. K. rowling dopowiedziała) wróciła do rodziców i zdjęła z nich zaklęcie uśmierzające pamięć. George go prowadził, przez chwilę pomagał mu też Ron.
I jeszcze jedno: kto wychowywał Teddy'ego Lupina? Kim była żona Malfoya?
|
|
|
02-03-2008, 18:46
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
żona Malfoya to siostra Beatrix Lestrenge czy jak to sie pisze  i kuzynka Syriusza, ale domyslam sie ze to wiesz, pisze na wszelki przypadek ;D
Nie pamietam juz, czy dziadkow Teda pozabijali, bo jeśli nie, to zapewne oni wychowali malego.
btw dzieki za odp ;D
|
|
|
02-03-2008, 19:06
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Ale hermionieginny chodziło kim była żona Draco, a nie Lucjusza! Jo zdradziła, że została nią jakaś Astoria Greengrass. Ludzie, czytajcie uważniej książkę! W rozdziale "Bitwa o Hogwart" Ginny pyta się Tonks, z kim zostawiła Teddy'ego. Tonks mówi, że ze swoją matką. To chyba logiczne, że Teddy'ego wychowywała więc później babcia.
|
|
|
02-03-2008, 19:21
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
A pozniej wychowywal Tediego Harry w koncu był jego ojcem chrzestnym. Dyrektorem to nie wiem kto został wiem że został Kingsley. Myślałem ze Nevile wyjdzie z Lune ale niestety tak sie nie stalo wyszedl za Hanna Aboth
|
|
|
02-03-2008, 19:41
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Post I
Ja przez moment podejrzewałam, że Luna wyjdzie za Deana Thomasa. Tak sie jakoś skumplowali w VII tomie. Ale właśnie przeczytałam na Wikipedii, że jej mężem został jakiś Rolf Scamander. No cóż... szkoda.
Post II
A co do tego kto został dyrektorem, to chyba oczywiste, że McGonagall. A ministrem... uważam, że Kingsley został na tym stanowisku. W końcu był świetnym czarodziejem i aurorem, a ludzie mieli do niego zaufanie.
Ostatnio edytowane przez mimid : 11-14-2009 o 11:53.
|
|
|
02-03-2008, 19:46
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Ty też mogłabyś czytać dokładniej. Przecież Dean robił dziwne miny do Harry'ego, gdy Luna opowiadała o swoich fanaberiach. I proszę bez krzyku 
|
|
|
02-03-2008, 19:50
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
No wiem, ale to, że robił miny, nie oznacza, że Luna mogła mu się nie podobać... Przecież James też dokuczał Lily, a tak naprawdę ją kochał. Co o tym myślisz?
P.S. Ja nie krzyczę, nie bój się
|
|
|
02-03-2008, 20:10
|
|
|
Mięso armatnie
|
A mnie dziwi jak Moody widział Harry'ego skoro on miał pelerynę przez którą nikt nie mógł go zobaczyć?
|
|
|
02-03-2008, 20:56
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
do malinka_09 wiesz :P moze to takie końskie zaloty hehe
Ale w tym wypadku to raczej nie skuteczne, skoro nie byli razem hehe