Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 03-28-2008, 21:32   #11
wilku94
Fan "Strefy 11" i tarota

Wyślij wiadomość przez MSN do wilku94
Domyślnie RE: lego harry potter

Zgadzam się z Luciusz _ Malfoy ;]]]]]]]

Po co to piszesz? To jest za krótko. I niepotrzebne. Jeśli już chcesz się zgodzić, to chociaż wyjaśnij, czemu... Następny taki post zostanie ukarany ostrzeżeniem.
Slay
wilku94 jest off-line  
Stary 03-29-2008, 00:11   #12
karolakhp
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do karolakhp

Zgadzam się z moimi poprzednikami że za bardzo nie jest to przeznaczone do tego ;/. Ale rozumiem że chciałeś się poradzić. Jeżeli są tanie i lubisz lego to sobie kup czemu nie .
karolakhp jest off-line  
Stary 04-07-2008, 15:36   #13
Slayerka
Urodzony, by rządzić światem

Slayerka na Harry Potter Forum

Dobra, to jest już przesada. Po prostu chce pytać, doradzić, Wy już od razu najeżdżacie. Może się opanujcie trochę, a nie w każdym szukacie neo. Nie mówcie mi, że sami nigdy w życiu sie niczym nie bawiliście.
I czemu uważacie, że to nie ten dział?

Cytat:
Wszystko pozostałe co jest związane z Harrym Potterem, lecz nie pasuje do żadnej z wymienionych kategorii
Pasuje do działu Książki? Nie. Do Deathly Hallows? Nie.Do Filmów? Nie. Do gier? Nie. Do aktorów? Nie. Do Postaci? Nie. Do Świata Magii? Nie. Więc chyba tutaj, tak?
Slayerka jest off-line  
Stary 04-07-2008, 16:33   #14
Hipogryf
Praktykant Voodoo

Domyślnie RE: Lego harry potter

Jajajajajajajaja lol Admin się pojawił o ni chyba xD. Który dziś bo chcę zapisać w kalendarzu . Dobra smichu dało. hahaha
Szkoda, że tak rzadko nas odwiedzasz. Ale jak to mówią "Lepiej późno niż później." co nie??
Co kilka tyg można wpaść na forum zrobić trochę zamieszania, upomnieć kilku użytkowników, poprawić im błędy w postach (swoją drogą lubię ten zielony odcień) i usunąć kilka tematów (szkoda że nie tych w których już nikt nie pisze od miesięcy xD ).
No szkoda że takie akcje to rzadkość i trzeba ich wyczekiwać długi czas.. ale warto żeby nawet się pośmiać.
Pozdro xD
Hipogryf jest off-line  
Stary 04-09-2008, 15:29   #15
Slayerka
Urodzony, by rządzić światem

Slayerka na Harry Potter Forum

To, że ostatnio coś tutaj zrobiłam, nie oznacza, że zajrzałam pierwszy raz. Nie muszę u Was sie udzielać za każdym razem gdy jestem na stronie ze względu na to, ze ten dział jest jednym z tych, które najmniej mnie interesują. Wolę ambitniejsze tematy niż Hogwart.
Zaglądam tutaj ze względu na to, że porządek musi być. Nie będę siedzieć tutaj cały czas, poprawiać każdy błąd, zaglądać do każdego tematu, chwilę po założeniu każdy usuwać. Wolę to robić rzadziej, wtedy, kiedy mam trochę czasu. Moje pojawienie sie nie jest żadnym świętem. Po prostu przesadzaliście - wiec się udzieliłam.
Finito.
Slayerka jest off-line  
Stary 04-09-2008, 16:13   #16
Smierciojadek
Super Moderator

Smierciojadek na Harry Potter Forum

"Szanujmy język polski" - jak mniemam, ta akcja nie dotyczy tylko błędów ortograficznych, ale również stylu pisania i tych wszystkich innych niezgodności stylistycznych, więc może warto by zastanowić się, co się pisze i nie poprawiać ludzi na każdym kroku, jeżeli samemu ma się z tym problemy, hm? ;) Ot, to tak dygresyjnie, do nikogo konkretnie napisane zdanie.

Cytat:
Kur** mać. Po co o tym piszesz? No i co z tego że niska cena? Jak niska cena to sobie kup a nie pisz tutaj!
Udawanie dorosłego jakoś ci nie wychodzi. -.-

Chciałam zwrócić uwagę na taki jeden element tej całej dyskusji. [jeżeli można to w ogóle tak nazwać]
03/29/2008 00:11 - post karolakhp,
04/07/2008 15:36 - post Slayerki.
Lekka różnica w czasie, nie?

EDIT:
E ramach wyjaśnień -
Cytat:
Po prostu przesadzaliście - wiec się udzieliłam.
Finito.
No super, tylko że od 29 marca nikt tutaj nie pisał, i pewnie już nie zamierzał. Temat wystarczyło po prostu zamknąć, a nie dodatkowo zafundować jeszcze prawie kaązdej osobie, która się wypowiadała - warna. =.=
Smierciojadek jest off-line  
Stary 04-09-2008, 21:52   #17
Flegma
Omijać szerokim łukiem

Temat zostaje zamknięty i ląduje w koszu ze względu na brak jakiegokolwiek sensu. Bye bye.

Zasady postowania