|
06-23-2009, 12:16
|
|
|
Super Moderator
|
Ty zostaw klawiaturę.
A "ten fabuł" może jeszcze zostać rozwinięty, zależy czy autor sobie z tym poradzi. ;p
Hpfan2, ocenia się fick, a nie autora. oO
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
06-23-2009, 12:42
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Hpfan: ano brzmi tak. Tylko pytanie czy to był efekt zamierzony, czy też wypadkowa nieudolności pisarskiej i słabego stylu autora. W każdym razie głupio by to brzmiało, gdyby opowiadanie o dresiarzu pisane w 1os było niewiadomo jak poetyckie i poprawne stylowo. (choć ortografie, a zwaszcza interpuncję należało by poprawić)
W każdym razie chciałbym zobaczyć, czy autor/ka podoła. : )
|
|
|
06-25-2009, 15:39
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Wasze komentarze są niestety tak brutalne, że aż się boję, jakie będą dalsze.... 
To fakt, że to opowiadanie jest ,,trochę inne".  Stworzyłam postać kontrastującą z prawie wszystkimi postaciami z HP.Niektórym na pewno się to nie spodoba, ale gdy pokazywałam to opowiadanko mojej koleżance(również piszącą opowiadania)ta śmiała się do łez. Napisałam już kolejne części, nie wiem jednak, czy je ,,opublikuję", bo po prostu...boję się komentów!!!!
|
06-25-2009, 15:46
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Weszłam do działu Fan Fiction, pierwszy raz, zupełnie pokojowo nastawiona. No i pierwsze z brzegu wzięłam Twoje opowiadanie. Nic, tylko się lewą nogą przeżegnać. Masakra. Za jakie grzechy ?
|
06-30-2009, 10:04
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Wiecie co? To jest beznadziejne, ze kazdemu kto wstaawi tutaj tekst wysylacie same niepochlebne komentarze. Nie pomyśleliście, że może pierwsza częśc jest gorsza, a reszta bedzie lepsza? Trening czyni mistrza! więc nie zniechęcajcie innych tylko sami coś napiszcie co??
P.S.
Mi się nawet podobał ten tekst. napisz cos dajlej
|
|
|
06-30-2009, 11:44
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Ależ mój tekst tu wisi od dłuższego czasu. Proszę Cię bardzo.
A gdyby teksty, które są tu wstawiane były na jakimkolwiek poziomie, to wtedy też komentarze byłyby inne.
|
|
|
06-30-2009, 12:09
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Mój drogi Mały Czarny. Wydaje mi się, że to forum nie miało pełnić roli areny czy jakiegoś Mini FanFiction Idol, Z Tobą jako Zapędowską i kilkoma innymi boskimi krytykami na czele. Jezus! czy tutaj są sami polonisci? chyba chodzi o to zeby wyrazić Sieeebie  poprzez pisanie Ficków. Trzeba było zastrzec ' FORUM TYLKO DLA POTOMKÓW MICKIEWICZA', a nie narzekac na poziom tekstow. tutaj sa osoby mlodsze i starsze. Nie niszcz im motywacji do pisania. Bo tworzenie wlasnych tekstow jest chyba bardziej konstuktywne niz granie w Doom III?? prawda?;]
Ostatnio edytowane przez Inkredibull : 06-30-2009 o 12:13.
|
|
|
06-30-2009, 12:41
|
|
|
Super Moderator
|
MałaCzarna jest kobietą. Sam nick na to wskazuje.
Cytat:
|
chyba chodzi o to zeby wyrazić Sieeebie poprzez pisanie Ficków.
|
Jeśli twój fick wyraża ciebie, to chyba nie mamy już o czym gadać.
Cytat:
|
Trzeba było zastrzec ' FORUM TYLKO DLA POTOMKÓW MICKIEWICZA', a nie narzekac na poziom tekstow. tutaj sa osoby mlodsze i starsze.
|
Że co proszę... ? Chyba nie wstawiłaś tu tekstu żeby otrzymać same pochlebstwa? Od tego są blogaski, a to jest forum. Tu ludzie poprzez konstruktywną krytykę pomogają tworzyć lepsze teksty. A w twoim tekście zdania bez ani jednego błędu mogę policzyć na palcach jednej ręki. Jeśli czekasz na uwagi typu: "ojejciu jaki coodoffny texcik, very najs"- to nie jest miejsce dla ciebie.
Cytat:
|
To jest beznadziejne, ze kazdemu kto wstaawi tutaj tekst wysylacie same niepochlebne komentarze.
|
Nie, beznadziejne to są niektóre ficki, w tym twój. I takim właśnie wystawiamy niepochlebne komentarze, bo wtedy dla autora jest jakaś nadzieja, może się jeszcze czegoś nauczy.
Cytat:
|
więc nie zniechęcajcie innych tylko sami coś napiszcie co??
|
Oh, test MalejCzarnej, jak już sama napisała, jest na forum od dłuższego czasu, a moje były publikowane za czasów FF na hapenecie, więc wiesz... ;]
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
06-30-2009, 15:49
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Ja dodam tylko tyle, że czytając ten ff w pewnym momencie nie wiedziałam, czy główny bohater to chłopak czy laska...
|
|
|
06-30-2009, 17:38
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Ach moja drooga.... Sarahis....nie wątpię w Twój cudowny talent literacki! Często osoby z chorobą psychiczna są wielkimi geniuszami. A konstruktywna krytyka? HAHA HA HA. nie bądź żałosna  Jeśli uważasz, że mój fick jest beznadziejny mam pomysł! Powiedz mi jakie masz pomysły aby go ulepszyć! czekam z niecierpliwością na twoje geenialnee pomysły!;****
|
|
|
Zasady postowania
|