|
05-02-2007, 22:10
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
RE: SEVERUS SNAPE - czy zginie w VII tomie?
Moony Alex, dwie pierwsze opcje śmierci Snape'a przyjmę, ale trzeciej że zabije go Harry o nie, bo ja zabije Harrego  nie zniosłabym tego, że to przez Harrego Snape by zginął :/
|
|
|
05-08-2007, 20:10
|
|
|
Senior Member
|
NIEEEE! Tylko niech Draco nie ginie za Pottera :rip: !!! Wtedy stanie się bohaterem, a fanki oszaleją! =P
|
|
|
05-08-2007, 20:27
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
ja nie chcę żeby Malfoy zginął... jak zginie to niewiem co zrobie.... to już lepiej żeby Snape sie poświecil...
~
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
~
Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...
Cały mój profil
|
|
|
05-08-2007, 21:15
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
A mi się wydaje że zginie L.V, Draco, Snape. W wywiadzie JKR sama powiedziała że nie rozumie dlaczego ktoś lubi Draco (daje do zrozumienia że chodzi wyłącznei o aktora). Poleca ludziom lubiącym Draco przemysleć swoje piorytety itd.
L.V zginie - bo musi zginąć.
Snape zginie bo uratuje Harrego.B)
|
|
|
05-09-2007, 10:41
|
|
|
Super Moderator
|
Biedny Snaoe, za grosz wiary w człowieka! Dlaczego wszyscy wierzą, że ginie?! Litości, to nie melodramat, gdzie zły okazuje się dobrym i ratuje lepszego od śmierci własnym życiem :/ zaśmierdziało mi nagle sentymentem i głupotą. Chyba , że talent się Rowling wyczerpał i chce sprowadzić Pottera do rangi zwykłego szmatławca. Zginął Cedrik, Dumbledore, Syriusz-same pozytywne postacie, które walczyły ze złem <z pominięciem mister Cedrika>. Zginęła Amelia Bones i Emelina Vance. To były same pozytywne postacie. Jeśli Snape miałby zginąć to tylko z ręki Voldemorta albo Harry`ego <chociaż to drugie byłoby strasznym kiczem>. Nie powiem, drażni mnie stiwerdzenie, że Snape to jednak spoko koleś, który udaje, że jest z Czarnym Panem. Trochę wiary w czarnego charaktera, ktorego kocham!! Może sam popełni samobójstwo <harakiri?>, kiedy zorientuje się, że nie wróci na tarczy? A co do Malfoy`a ratującego skórę Pottera.... to mam jedno słowo- LITOŚCI... Limonka, ja już mam sto sposobów jak zdestruktyzować książkę, oraz sto jeden jak Rowling mogłaby umierać DŁUGĄ I POWOLNĄ śmiercią. XD
|
|
05-09-2007, 11:41
|
|
|
|
Tu się zgadzam... Draco ratujący Pottera, to byłby kicz roku. Albo i dziesięciolecia. Chociaż Rowling stwierdziła, że będzie miał szansę odkupić swoje winy, a to stwierdzenie trochę mnie martwi. W ogóle odkąd zauważyłam, że nauczycielka zielarstwa nazywa się 'Kiełek', Tom Marvolo 'Zagadka' i tak z większością nazwisk, Jo jakoś straciła w moich oczach^^.
|
|
|
05-12-2007, 16:25
|
|
|
Junior Member
|
to (troche)pozytywna postac,i raczej nie powinna umierac,chociaz zabil dumbledora }  , to odpuscmy mu.NIE! NIGDY! zabil dumbledora i powinnen za to zaplacic,nawet swoim zyciem }
|
|
|
05-15-2007, 18:05
|
|
|
Junior Member
|
Ja tam uważam, że Snape powinien zginąć i to najgorsza śmiercią z możliwych. Za to co zrobił, to i tak nie będzie wystarczająca kara!!!!
|
|
|
05-16-2007, 10:10
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Jakbys czytala uwaznie ksiazke domytslila bys sie, ze Dumbeldre kazal Snape'owi zabic siebie bo uratowac jego i Draco, po za tym Snape wahal sie tam na wierzy i stad te błagania Dumbledore'a
|
|
|
08-07-2007, 23:35
|
|
|
|
Cóż, premiera siódmej książki odbyła się już dość dawno, większość wie, jakie były losy Severusa, więc zamykam temat. Oczywiście zostawię go tutaj na pamiątkę przed-premierowych rozważań ;).
|
|
|
Zasady postowania
|