Wróć   HPN.pl > Harry Potter > Książki

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 08-17-2010, 22:32   #11
apfuuu
Mięso armatnie

Domyślnie

ważne żeby było coś związane ze światem harrego ehh teraz to trochę żal odczuwam że się to wszystko skończyło
apfuuu jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-18-2010, 12:46   #12
Hogsmed
Czytelnik horoskopów

Hogsmed na Harry Potter Forum

Domyślnie

A ja mam nadzieje, że takowa książka nie powstanie ponieważ głuwnie na celu miałaby wzbogacić autorkę i wydawnictwa. Jak dla mnie 7 cześci wystarczy i następne części są po prostu zbędne i naciągane.

^^Up

Świat Harry`ego to świat który obejmuje wszystkie postacie, więc jak książka zatytułowana Harry Potter ... miała by być o czymś innym niż o świecie czarodziejów?
Hogsmed jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-19-2010, 18:38   #13
Tiki
Niepoprawny marzyciel

Tiki na Harry Potter Forum

Domyślnie

^Up.
A dlaczego nie zmienić świata? Jak już mówiłem podobałby mi się Harry Potter z bronią palną i postnuklearnym klimatem. Np. świat znany z gier S.T.A.L.K.E.R. z Harrym Potterem jako głównym bohaterem.
Tiki jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-06-2010, 19:13   #14
malinowaesencja
Mięso armatnie

Domyślnie

Ja, jak każdy na tym forum, chętnie przeczytałabym kolejną część przygód Harrego Pottera.
Nie wiem, czy pisząc kolejną część autorka miała na względzie pieniądze, ale myślę, że takiej kobiecie z fantazją, która była wstanie wymyslić cały świat HP trudno jest się z nim rozstać. Po 7 częściach na pewno troche zaczęła nim żyć Nie wykluczam tego, ze kasa gra w tym role, ale możliwe jest również to, iż trudno jej się rozstać zgłównym bohaterem jej powieści
malinowaesencja jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-06-2010, 22:28   #15
Lunaa Lovegood
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Lunaa Lovegood na Harry Potter Forum

Domyślnie

faj nie by bylo oczywiscie ale.. o czym miałaby napisać?? przeciez zycie harry'eg o byloby strasznie nudne.. a moze voldemort zostawil jakiegos uczia czy cos to by bylo ciekawe. albo jak by voldi nie zabił Grinewalda to moze by cos z tego bylo
upośledzeni !
Lunaa Lovegood jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-07-2010, 22:27   #16
Pietro
Czytelnik horoskopów

Pietro na Harry Potter Forum

Domyślnie

Niezłym pomysłem jest napisanie książki o huncwotach. Na pewno byłoby to o wiele ciekawsze niż wymyślanie "na siłę" nowych przygód o dzieciach głównych bohaterów. Uważam, że napisanie nowej książki jest świetnym pomysłem, o ile nie dotyczy aktualnych głównych bohaterów, ponieważ te wątki zostały już zakończone i nie powinno się ich ruszać. Co innego tyczy się starych wątków, które zostały tylko lekko odkryte i posiadają w sobie nutkę tajemniczości.
Pietro jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-08-2010, 20:55   #17
Lunaa Lovegood
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Lunaa Lovegood na Harry Potter Forum

Domyślnie

jeszcze dodam, ze wydaje mi sie ze 7 czesci to liczba "magiczna" i wogole 7 horkruksow itd. jeszcze oprocz "Tezaurus" jest ksiazka "Księga wiedzy czarodziejskiej" strasznie fajna. mozna obliczyc swoja liczbe numerologiczna, opisane sa stwory itd np jest tam to, ze mandragore istnieja i ze kiedys wyobrazano je sobie jako mini ludzi. TO wszysko prawda, co jest w tej ksiazce. polecam ją a powracajac do tematu, to 1. nie moglaby napisac dalszych losow lunatyka, glizdogona, łapy i rogacza bo... hmm. oni.. NIE ZYJĄ ! no tak.. 2. moglaby rozpoczac nowy cykl opowiesci wogole z innej bajki. albo o kims kto chodzi do hogwartu ale nie harry, chociaz to by bylo nudne. Żałuje ze Grinewald zginął. Mógłby na nowo rządzić swiatem xddd
upośledzeni !
Lunaa Lovegood jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania