Wróć   HPN.pl > Harry Potter > Książki

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 07-04-2007, 09:05   #11
Lord Razor
Member

Domyślnie RE: Czym dla was jest seria książek pt.: ,,Harry Potter"?

Dla mnie seria Harry'rgo Pottera była czymś wyjątkowym.Kiedy przeczytałem wszystkie książki jakie wyszły , z radością oczekuję następnej książki , którą jest ,,Harry Potter i Śmiertelne relikwie."Nie mogę już się doczekać.
Lord Razor jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-05-2007, 00:54   #12
kkrzysiekk
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do kkrzysiekk

naprawde brawa dla J.K Rowling jak narazie wszystkie książki Harry'ego Potter'a mi sie podobały i mam nadzieje że będą nadal ja podobnie jak Maaka też przenoszę się w świat czarodziejów i odpływam od problemów jest naprawde super ( tylko nie myślcie że jakiś upośledzony jestem ) ale naprawdę lubie czytać te książki
kkrzysiekk jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-07-2007, 11:14   #13
PomyLunka
Junior Member

"Harry Potter" to tak naprawde jedyna ksiazka ktora czytam po kilka razy..i za kazym razem z taka sama niepewnoscia jak za pierwszym razem...mimo, ze wiem jakie jest zakonczenie, to kolejny raz czytam je z dreszczykiem emocji...HP jest fantastyczny, kiedy go czytam wydaje mi sie, ze ten caly swita stworzony prze Rowling istnieje naprawde...czytam, czytam i kiedy slysze jakis dzwiek zastanawiam sie czy przypadkeim ktos nie teleportowal sie obok<LOL>...ale serio, to ksiazka jest naprawde magiczna, kiedy raz sie ja zacznie czytac to nie da sie juz przstac....z niecierpliwosica czekam juz na 7 czesc, chociaz to czekanie przybliza nas juz niestey do oststniej czesci...i kiedy juz 7 czesc wyjdzie to nie bede mogla czekac z radoscia na kolejne ksiazki...jak bym chcila zeby 7 czesc nie byla oststania....
Pzdr.

[small]Dwadzieścia emotek na jednego posta to o dużo za dużo. A ja tylko chodzę po forum i to cholerstwo usuwam =P. I poświęcić pół minuty na usunięcie literówek też by nie zaszkodziło. Li. [/small]
PomyLunka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-28-2007, 11:31   #14
nataliapop
Junior Member

Dla mnie to seria książek o przystojnym, odważnym, inteligentnym i oddanym swoim przyjaciołom chłopcu. To dla mnie niekończące się marzenia o zobaczeniu się z nim na prawdę, to niesamowita rzecz, która wypełna mnie od środka. ON JEST PO PROSTU CUDOWNIE PIĘKNY!:rol:
nataliapop jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-28-2007, 12:32   #15
Ronia
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Ronia

[color=purple]Jest swietna ksiazka dzieki ktorejksiazki przestaja byc nudne. Ona rzeczywiscie jest pelna magii...........
ńajlepsza jest chyba czwarta i piąta czesc, chociaz siodmej nie czytalam.........
Czekam na polska wersje. Takie ksiazki mozna czytac bez konca:bigrazz:
jak sie to czyta to sie jest w zupelnie innym swiecie ............... TAKIM MAGICZNYM
Ronia jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-28-2007, 17:55   #16
Dawid2008
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Dawid2008

Dla mnie przedewszystkim seria książek o Harrym jest moim drugim domem gdy czytam chociażby jedną z nich czuje się tak jakbym wchodził do tego magicznego świata i wszystko inne się nie liczy wtedy nie myślę o niczym moje smutki, złości czy jakieś złe myśli mijają. Ja dotychczas nie mogę uwierzyć że tak niezwykła książka powstała. Jeśli nawet mania i wszstko co jest związane z tym magicznym światem minęło to ja chociażbym miał 60lat zawsze będe do niej wracał u mnie cała seria i wszystko co jest związane z tym oto światem zajmuje najwyższą półkę.[small][/small]:yes:
Dawid2008 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-28-2007, 20:20   #17
Lara
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Wyślij wiadomość przez MSN do Lara

Czym dla mnie jest seria HP? Jest czymś wyjątkowym, czymś bez czego nie mogę żyć, dzięki nim mogę odbiec od chorej rzeczywistości i pogrążyć sie w świecie Magii. Poza tym są to dla mnie....tylko książki.
Lara jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-28-2007, 22:04   #18
yamajka
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do yamajka Wyślij wiadomość przez Yahoo do yamajka

Dla mnie książki o HP z początku były sposobem na nudę, ale z czasem przeistoczyło się to w wielkie hobby. Wszystkie książki przeczytałam po kilka razy z nadzieją że np. znajdę tam coś co przeoczyłam we wcześniejszych próbach. Dla mnie te książki stały się nowym zainteresowaniem. Od czasu przeczytania kilku książek o HP zaczęłam czytać również inne należące do tego działu książki, jednak żadna nie jest tak dobra jak te. Gdy czytam te książki przenoszę się w inny (lepszy) świat, mogę odciągnąć się od nudnej rzeczywistości i problemów które niestety powracają po zamknięciu książki.

Ps. Bardzo ciekawy post.
yamajka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 09-16-2007, 00:16   #19
Giny Weasley
Junior Member

Harry Potter?
Już dawno wiem że wyrwał mnie z niejednej depresji Kiedy myślałam że już wszystko pójdzie nie tak wzięłam do ręki Harrego Pottera - i wierzcie lub nie - w dwie godziny przeczytałam pierwszą część! Tak mnie to natchnęło że zaraz poleciałam do biblioteki i zaraz zassałam następne! Potem Tolkiena, potem "Szkołe przy Cmentarzu" a potem już wiele, wiele innych. Harry Potter, jest dla mnie wciąż sposobem na życie, uratował mnie kiedy już naprawde sądziłam, że lepiej umrzeć niż żyć.
Pozdrawiam. :shy:
Giny Weasley jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 09-20-2007, 10:01   #20
nikola19_70
Senior Member

Czym dla mnie sa te ksiazki. Rozrywka czyms co jest nie realne a jednak pozwala mi zapomniec o smutkach i troskach codziennego swiata. Pozwala mi calkowicie wyłaczyc sie z rzeczywistosci i przeniesc sie w ten ,moze nie lepszy swiat ale jakzesz inny od mojego. A ja jestem mazycielka wiec dla mnie to bardzo duzo znaczy
nikola19_70 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania