|
07-04-2007, 09:05
|
|
|
Member
|
RE: Czym dla was jest seria książek pt.: ,,Harry Potter"?
Dla mnie seria Harry'rgo Pottera była czymś wyjątkowym.Kiedy przeczytałem wszystkie książki jakie wyszły , z radością oczekuję następnej książki , którą jest ,,Harry Potter i Śmiertelne relikwie."Nie mogę już się doczekać.
|
|
|
07-05-2007, 00:54
|
|
|
Junior Member
|
naprawde brawa dla J.K Rowling jak narazie wszystkie książki Harry'ego Potter'a mi sie podobały i mam nadzieje że będą nadal ja podobnie jak Maaka też przenoszę się w świat czarodziejów i odpływam od problemów jest naprawde super ( tylko nie myślcie że jakiś upośledzony jestem ) ale naprawdę lubie czytać te książki
|
|
|
07-07-2007, 11:14
|
|
|
Junior Member
|
"Harry Potter" to tak naprawde jedyna ksiazka ktora czytam po kilka razy..i za kazym razem z taka sama niepewnoscia jak za pierwszym razem...mimo, ze wiem jakie jest zakonczenie, to kolejny raz czytam je z dreszczykiem emocji...HP jest fantastyczny, kiedy go czytam wydaje mi sie, ze ten caly swita stworzony prze Rowling istnieje naprawde...czytam, czytam i kiedy slysze jakis dzwiek zastanawiam sie czy przypadkeim ktos nie teleportowal sie obok<LOL>...ale serio, to ksiazka jest naprawde magiczna, kiedy raz sie ja zacznie czytac to nie da sie juz przstac....z niecierpliwosica czekam juz na 7 czesc, chociaz to czekanie przybliza nas juz niestey do oststniej czesci...i kiedy juz 7 czesc wyjdzie to nie bede mogla czekac z radoscia na kolejne ksiazki...jak bym chcila zeby 7 czesc nie byla oststania....
Pzdr.
[small] Dwadzieścia emotek na jednego posta to o dużo za dużo. A ja tylko chodzę po forum i to cholerstwo usuwam =P. I poświęcić pół minuty na usunięcie literówek też by nie zaszkodziło. Li. [/small]
|
|
|
08-28-2007, 11:31
|
|
|
Junior Member
|
Dla mnie to seria książek o przystojnym, odważnym, inteligentnym i oddanym swoim przyjaciołom chłopcu. To dla mnie niekończące się marzenia o zobaczeniu się z nim na prawdę, to niesamowita rzecz, która wypełna mnie od środka. ON JEST PO PROSTU CUDOWNIE PIĘKNY!:rol:
|
|
|
08-28-2007, 12:32
|
|
|
Junior Member
|
[color=purple]Jest swietna ksiazka dzieki ktorejksiazki przestaja byc nudne. Ona rzeczywiscie jest pelna magii...........
ńajlepsza jest chyba czwarta i piąta czesc, chociaz siodmej nie czytalam.........
Czekam na polska wersje. Takie ksiazki mozna czytac bez konca  :bigrazz:
jak sie to czyta to sie jest w zupelnie innym swiecie ............... TAKIM MAGICZNYM
|
|
|
08-28-2007, 17:55
|
|
|
Junior Member
|
Dla mnie przedewszystkim seria książek o Harrym jest moim drugim domem gdy czytam chociażby jedną z nich czuje się tak jakbym wchodził do tego magicznego świata i wszystko inne się nie liczy wtedy nie myślę o niczym moje smutki, złości czy jakieś złe myśli mijają. Ja dotychczas nie mogę uwierzyć że tak niezwykła książka powstała. Jeśli nawet mania i wszstko co jest związane z tym magicznym światem minęło to ja chociażbym miał 60lat zawsze będe do niej wracał u mnie cała seria i wszystko co jest związane z tym oto światem zajmuje najwyższą półkę.[small][/small]:yes:
|
|
|
08-28-2007, 20:20
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Czym dla mnie jest seria HP? Jest czymś wyjątkowym, czymś bez czego nie mogę żyć, dzięki nim mogę odbiec od chorej rzeczywistości i pogrążyć sie w świecie Magii. Poza tym są to dla mnie....tylko książki.
|
|
|
08-28-2007, 22:04
|
|
|
Junior Member
|
Dla mnie książki o HP z początku były sposobem na nudę, ale z czasem przeistoczyło się to w wielkie hobby. Wszystkie książki przeczytałam po kilka razy z nadzieją że np. znajdę tam coś co przeoczyłam we wcześniejszych próbach. Dla mnie te książki stały się nowym zainteresowaniem. Od czasu przeczytania kilku książek o HP zaczęłam czytać również inne należące do tego działu książki, jednak żadna nie jest tak dobra jak te. Gdy czytam te książki przenoszę się w inny (lepszy) świat, mogę odciągnąć się od nudnej rzeczywistości i problemów które niestety powracają po zamknięciu książki.
Ps. Bardzo ciekawy post.
|
|
|
09-16-2007, 00:16
|
|
|
Junior Member
|
Harry Potter?
Już dawno wiem że wyrwał mnie z niejednej depresji  Kiedy myślałam że już wszystko pójdzie nie tak wzięłam do ręki Harrego Pottera - i wierzcie lub nie - w dwie godziny przeczytałam pierwszą część! Tak mnie to natchnęło że zaraz poleciałam do biblioteki i zaraz zassałam następne! Potem Tolkiena, potem "Szkołe przy Cmentarzu" a potem już wiele, wiele innych. Harry Potter, jest dla mnie wciąż sposobem na życie, uratował mnie kiedy już naprawde sądziłam, że lepiej umrzeć niż żyć.
Pozdrawiam. :shy:
|
|
|
09-20-2007, 10:01
|
|
|
Senior Member
|
Czym dla mnie sa te ksiazki. Rozrywka czyms co jest nie realne a jednak pozwala mi zapomniec o smutkach i troskach codziennego swiata. Pozwala mi calkowicie wyłaczyc sie z rzeczywistosci i przeniesc sie w ten ,moze nie lepszy swiat ale jakzesz inny od mojego. A ja jestem mazycielka wiec dla mnie to bardzo duzo znaczy
|
|
|
Zasady postowania
|