|
01-29-2008, 19:07
|
|
|
Senior Member
|
RE: domy
A po co te czaty, testy? Każdy jest w tym domu, który mu się podoba, jak chce to udziela się tam - nie to nie. Można też nie być w żadnym. I według mnie tak jest dobrze, nie ma co zmieniać. To, że na innej stronie jest taki test nie znaczy, że tutaj ma być tak samo.
|
|
|
02-18-2008, 19:42
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Pomysł jest dobry. Ale moim zdaniem, testy i ich odpowiedzi powinny być przygotowywane. I są strony, w których nie da się testów sprawdzać! Same się sprawdzają. Np. większość odpowiedzi "A" - Gryffindor itd., to się da załatwić.
|
|
|
03-31-2008, 20:06
|
|
|
Junior Member
|
Cytat:
Veela napisał/a:
No tak, pomysł fajny i nam się podoba^^ A admini będą już kompletnie zachwyceni! Sprawdzanie testów od 8000 użytkowników..._do tego wszyscy awanturujący się, dlaczego jeszcze nie dostali przydziału..._super^^
|
Na prawdę sądzisz, że administratorze będą to ręcznie sprawdzać? :rol:
Haaalo, nie żyjemy w epoce komputera na korbkę.
Od tego są odpowiednie skrypty.
Poza tym, pomysł na test jest fajny, ale nie uważam, że trzeba do tego jakieś dodatkowe fora robić czy coś takiego- po co.
Przyjemnie byłoby się dowiedzieć, jak ocenia nas co innego niż my sami.
|
|
|
03-31-2008, 20:46
|
|
|
Super Moderator
|
Leandra, ja mam takie pytanie do ciebie - czy ty musisz do cholery na okrągło pisać na POMARAŃCZOWO? Zachowujesz się jak dziecko, któremu podobają się 'ekstra' opcje. Pewnie uważasz, że jak są to trzeba je cały czas używać? Jezuu...
|
|
|
03-31-2008, 21:52
|
|
|
Junior Member
|
Twoje pytanie nie jest związane z tematem.
Piszę bo lubię, czy czepiasz się każdego kto ma kolorowy element w poście/komentarzu/podpisie?
|
|
|
03-31-2008, 22:09
|
|
|
Super Moderator
|
Twoja odpowiedź i pytanie także nie jest związane z tematem.
Cytat:
|
czepiasz się każdego kto ma kolorowy element w poście/komentarzu/podpisie?
|
Nie interesuje mnie twój PODPIS, ale posty i komentarze pisane na kolorowo to chyba lekka przesada. W swoim podpisie może pisać nawet na błękitno i żółto, nie muszę wchodzić na twój profil. Ale niestety na forum jesteśmy zmuszeni patrzeć na twoje pomarańczowe teksty.
Nie muszę wchodzić na forum?
NIE będę przestawać tego robić tylko z powodu dziewczynki, która zaraz zacznie każdy tekst pogrubiać i podkreślać, o kolorze nie wspomnę.
|
|
|
04-01-2008, 15:02
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Dobra E-Vaire, niech sobie dziecko pisze na pomarańczowo. Jak dla mnie moze nawet pisać każdą literkę innym kolorem. Mi to wisi. Ale jak Ci to przeszkadza to może np. poproś jakiegoś administratora, żeby nie wiem edytował ten komentarz ? Dla mnie to wyglądana to, że Leandra ma 3 lata, umie pisać i po raz pierwszy dorwała sie do komputera :lol::lol: Ale do rzeczy. Mi sie pomysł z domami podoba, sama miałam podobny.
|
|
|
08-08-2008, 13:53
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
znam jednego administratora może przyślę mu z tą sprawą list.:smilewinkgrin:
|
|
|
08-08-2008, 15:47
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Rzeczywiście, to całkiem dobry pomysł...  Na razie trzeba wchodzić na stronę 'hogsmeade', żeby gdzieś dołączyć. Ale możemy mieć też taką opcję na naszej stronce.
|
|
|
08-08-2008, 15:53
|
|
|
Administrator
|
Gizmolino, tylko, że na hogsmeade jest tak, że jak raz rozwiążesz test, to przydziela Cię do konkretnego domu i nie masz już odwrotu. Teraz wyobraź sobie, jakby to wyglądało, gdyby połowa osób, która pisze w Gryffindorze, została przydzielona np. do Ravenclaw?
- I'll find you again.
- I'll see you in another life... when we are both cats.
|
|
|
Zasady postowania
|