|
12-28-2007, 17:29
|
|
|
Member
|
RE: Seria-Prison Break
Ja obejrzałam II serie i wrażenia są niesamowite...Hah, dosyć dawno je oglądałam. A po obejrzeniu kilku odcinków I serii, po prostu zaniemówiłam^^ Wojtuś, mój jakże kochany, starszy brat, ściągnął mi całą serię i obejrzałam ją w jedną noc  II oglądałam także dzięki Wojtusiowi, ale regularnie^^ Codziennie po tyle odcinków ile się dało  Hmm...a zauważyliście, że "Prison break" - "Skazany na śmierć" to Lincoln? Więc dlaczego to o Wentworcie więcej się mówi? xD A jego tata jest czarny, a ja lubię murzynków^^ Ale nie zauważyłam, aby Went był mulatem...
|
|
|
12-29-2007, 08:57
|
|
|
Junior Member
|
Uwaga Spoiler
Sara w 3 czesci zginie z rąk porywaczy , a Mickel ucieknie z Sony
|
|
|
12-29-2007, 16:41
|
|
|
Senior Member
|
Tomek eh, rewelacja to to nie jest. Już dawno o tym czytalam..
klaudusia a no zauważyłam ^.^ cały serial się kręci, no przynajmniej się kręcił jak dotychczas wokół Lincolna a o Mike'u wiecznie w gazetach piszą. To jest dla mnie ciut dziwne.
|
|
|
12-30-2007, 19:44
|
|
|
Member
|
Hah, Żono Valdzia, mnie to też dziwi, a niektóre moje znajome nawet denerwuje^^ Tomek...ehh, nawet jeżeli zaznaczyłeś, ze to spoiler i tak to przeczytałam xD Leciałam po kolei czytając wszystkie komentarze, no i trafił się taki jeden, krótki i o innym kolorze. A że lubię czerwony, to przeczytałam go xD Hmm...szkoda, że się dowiedziałam co będzie w III sezonie, ale pewnie o tym niedługo zapomnę xD
|
|
|
12-30-2007, 19:58
|
|
|
Senior Member
|
Klaudusia mnie równierz to nederwuje ^.^ wogóle, żeby tu jego (Wenta) fanek nie obrazić, ale co one w nim widzą? Ja już wole Lincolna choć przypomina mi ciut, wyrośniętą małpę xD
|
|
|
12-31-2007, 18:52
|
|
|
Member
|
Fenomenalny serial, fenomenalna obsada. Gdy zaczynam oglądać, zapominam o całym świecie. Kiedyś myślałam, że to LOST zasługuje na miano najlepszego serialu. Ale potem obejrzałam Prison Break i "Zagubieni" od razu poszli w odstawkę.
"Skazany na śmierć" oczarował mnie dołowanie wszystkim. Poczynając od fabuły, a na scenarzystach kończąc. Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale przeżywam każde wydarzenie z tego filmu, jakbym go doznawała na własnej skórze. Gdy sobie przypomnę np. chwile przed tym, jak Linca mieli stracić... brrr.
Oczywiście postacią bez wątpienia najlepszą, do tego najefektowniej i najbardziej pomysłowo wykreowaną, jest mój kochany Theodore "T-Bag" Bagwell. Robertowi Knepperowi należą się pokłony za to, co zrobił. Po za tym, dzięki niemu mam ksywkę XD W gronie moich znajomych to ja najlepiej wykonuję numer z kieszenią! :lol: Nie bójcie się mnie, ale T-Bag w spódnicy (chociaż w spodniach, bo spódnic nie trawi) to ja, buhahaha. Tak, w przyszłości zapewne zostanę psychopatką  Only take this pocket!
Teddy jest wykopany w kosmos i w porównaniu z resztą bohaterów, oczywiście również boskich, to on jest tą Gwiazdą Betlejemską XD
|
|
|
12-31-2007, 19:39
|
|
|
Senior Member
|
Serial rewelacyjny!!! ogladalam pierwsze dwa sezony po 2 razy ;] a teraz jestem w trakcie ogladania 3! oj dzieje sie dzieje... ale nie koniecznie wszystko tak jakbym chciala...
Aktorzy rewelacyjni! Z Wentem Millerem na czele! Jest po prostu boski... mmm...
ten jego wzrok... ale dobra nie rozpisuje sie na ten temat, bo meska czesc uzytkownikow bedzie sie irytowala...
Mirru masz racje -> Teddy jest wykopany w kosmos :yes: po prostu mnie rozbraja :lol:
echhhh... kocham Prison Break'a! to najlepszy serial wszechczasow :yes::yes::yes:
|
|
|
01-01-2008, 03:10
|
|
|
Member
|
Ehh Żono, ja widzę w nim wiele^^ Linc, też jest niczego sobie^^ Ale Went....Ooo Went, Went jest młodszy xD
|
|
|
01-05-2008, 18:42
|
|
|
Senior Member
|
Mirru ja protestuje!!!! LIBERUM VETO!!!!!!! xD
T-bag jest móji tylko mój! Nieoddam za cholere!! :lol: Na mnie wołają Tibagowa w gronie znajomych ^^"
Mirru skoro go tak ubuswiasz to powiedz mi: ile ty masz jego zdjęć na komputerze?? xD
|
|
|
01-11-2008, 16:48
|
|
|
Member
|
Cóż, na mnie oficjalnie wołają T-Bag (nie tylko dlatego, że mam cięty język). To chyba lepiej, prawda? Oczywiście pod kątem "ksywa ksywą" ponieważ karierę mam zamiar robić w prawie karnym, a nie w więzieniu.
Z faktu, iż pan Bagwell jest u mnie od jakiegoś czasu głównym obiektem ubóstwiania, ilość jego zdjęć, w jakiej posiadaniu jestem w tym momencie, jest dosyć trudna do określenia. Mam nadzieję, iż książki na ten temat nie piszesz i nie zawiedziesz się, jeśli takowej liczby ci nie podam.
Dlaczego? Cóż, w szalonej pogoni za moja nową manią nie mam czasu na takie rzeczy, jak przeliczanie jego zdjęć, w których posiadaniu jestem. Poza tym jestem zdania, że o tym, jak bardzo lubi/ ceni (chociaż akurat w przypadku Teddy'ego trudno jest mi użyć tego wyrazu) się daną osobę, wcale nie decyduje ilość jej zdjęć, jaką mam na komputerze. Uważam raczej, iż chodzi tu o poznawanie jej postawy, charakteru, historii, zrozumienie dlaczego postępuje tak, a nie inaczej, a nie uczenie się na pamięć twarzy. (Oczywiście dodajmy do tego, że Robert Knepper to jeden z moich ulubionych aktorów)
PS- pisze się T-Bag, nie T-bag. W końcu drugi człon jego przezwiska pochodzi od nazwiska (ja rymuję, hyh).
|
|
|
Zasady postowania
|