|
04-05-2007, 12:17
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
RE: Do jakiej...
Troche we mnie z Harrego, bo mysli ze jest najwazniejszy
troche z Hermiony- bo sprytna i pomyslowa
humor jak Weasleyowie i rozsadek Remusa
i troche Cho- bo czesto placze
|
|
|
04-09-2007, 21:16
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
RE: Do jakiej postaci jesteś podobny?
A ja...no cóż po koleji:
Cedric- Jestem często w centróm zainteresowania, ale czasem wcale mi się to nie podoba...
Bliźniacy- No cóż, umiem dopiec, a jak już to do żywego...
Ron- nienawidzę pająków!!!
Lupin- hmm...jak dostanę szału to na całego :d (przemieniam się w wilkołaka  )
A z wyglądu chyba nikogo. Tam wszystkie dziewczyny są ładne i smukłe. Nie ma tam żadnej szerokobarczastej niskowzrostowej żmijojęzykowej Karateczki
Zgrzebne ciotki płakały-lecz nic nie wiedziały
jaki był smak miłości i... trutki na szczury.
|
|
|
04-19-2007, 19:50
|
|
|
Member
|
Jestem podobna do Rona
Gorsza od sis, zawsze głupio nazywana w szkole, uczę się tak jak on .... no i co z tego, że jestem dziewczyną?? Mam charakterek podobny ot co.. Gdybym doszukała się w sobie podobieństw do Malfoya to bym zaczęła prostować na |J. K. Rowling :shy:
|
|
|
04-20-2007, 19:48
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Przypomniało mi się coś.
Pewne podobieństwo do Pottera. (-.-)
Mam bliznę na czole. Co prawda nie jest w kształcie błyskawicy, tylko zwykła blizna po zszywaniu. Nie boli również i nie łupnęło mnie złowrogie zaklęcie. To pamiątka po stłuczce z kaloryferem. Ale jest. W grudniu minie 10 lat jak ją mam xD.
Ach. I zapomniałabym o moich kłopotach z pełnią. (Nie bójcie się, wilkołakiem nie jestem ^^) Ale mam problemy ze snem- często zdarzają się podczas pełni, tak na mnie oddziałuje księżyc. Ale nie zawsze, czasami w normalną noc leżę i bezczynnie gapię się w sufit. Ostatnio byłam już taka zmęczona od tego niespania, że zdawało mi się, że na jednym z moich plakatów wszyscy mają czerwone oczy Voldemorta. Także niedawno obudziłam się nagle w środku nocy i uświadomiłam, że to na skutek warknięcia. No bo śniło mi się, że pewien koleś chce zabrać i przeczytać mój pamiętnik. I ja popatrzyłam na niego wilkołakiem i warknęłam- NIE. Nic w tym złego, ale ja naprawdę warknęłam "NIE", słyszałam to. Na noc zamykam również drzwi- podobno gadam przez sen. Moja mama mnie o tym poinformowała, więc przezorny zawsze ubezpieczony i zamykam drzwi. A nuż coś powiem, czego mówić nie powinnam...
Ach, no i przypomniało mi się, że jak miałam około 8 lat czasem budziłam się w nocy, ryczałam z byle powodu i mówiłam o czymś, że coś się stało (co prawdopodobnie było snem), a rano o tym nie pamiętałam. Informatorzy- również rodzice.
|
|
|
04-23-2007, 17:15
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Ja ospobiście uważam że jestem podobny do :
1. Syriusza Blacka- tajemniczy, czarny
2. Luna- marzyciel, wobraźnityk 
3.Draco- czasem hamski i cyniczny
|
|
|
04-27-2007, 20:35
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Ej, weźcie napiszcie coś więcej. Na przykład którymi konkretnie cechami przypominacie te postacie? Takie posty, w których wymieniane są tylko imiona są całkowicie bez sensu i będę je kasować xP.
|
|
|
04-27-2007, 21:07
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Ja jestem podobna w dużej mierze podobna do Malfoya (jestem ironiczna, może czasami aż za bardzo, no i cóż powiedzmy prawdzie w oczy- czasami chamska xD) i niestety mam też trochę z Pottera (ratuje moich przyjaciół z różnych opresji i zwalam czasami winę na sibie xD).
|
04-27-2007, 21:09
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Flegma, nie martw się xD. Też mam czasem takie Potterowe zachowania... nawet czasem potrafię się poświęcić ;D. Ale ogólnie jestem bardziej Malfoyowa. A z resztą ja już tu pisałam  .
|
|
|
04-30-2007, 15:49
|
|
|
Senior Member
|
Hm... bardzo dobre pytanie! Jestem podobny do:
- Voldemorta (skłonności do zabijania, chęć przejęcia władzy nad światem, itd.)
- Mundungusa (uzależnienia, złodziejstwo)
- Snape (nie mycie włosów, anie w ogóle niczego, paniczny strach przed wodą)
- Hagrid (wzrost)
- Dudley (sadyzm, IQ)
- Umbridge (głos)
- dementorzy (częste okazywanie czułości, np. poprzez pocałunki)
- Stworek (problemy z psychika)
Taa... to cały ja :lol:
|
|
|
05-05-2007, 13:53
|
|
|
Member
|
do Bellatriks.
[small]
Nie no...Jesteś w stanie napisać jakąś wypowiedź, która zawiera coś więcej niż jedno pełne lub niepełne zdanie? No bo sorry... jesteś podobna do Bellatrix... to znaczy, że masz maniakalną i psychopatyczną obsesję na punkcie mordercy, którego uważasz za swojego pana i władcę? Bo to jest właśnie to, co na samym początku większości ludzi kojarzy sie z Lestrange... - Limonka[/small]
Powinnam to rozwinąć - fakt.
Myślę, że jestem do niej podobna, gdyż jestem wierna pewnej osobie obojętnie czy idzie mi to na rękę czy nie.
Pozatym przyznam, że lubię poniżać osoby, których nie nawidzę.
No i ogólnie pasuję do Slytherinu a ona właśnie w nim była.
|
|
|
Zasady postowania
|