|
08-17-2008, 18:29
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
RE: Nasze RL Gęby 2
eV po pierwsze widziałam Twoje zdjęcia. Po drugie to chciałam Ci napisać przepraszam choć trochę mi trudno, ale teraz rozumiem tą demonstrację. Czasem wkurza mnie Twój sposób bycia, ale cóż. Tylko ktoś może sobie to twoje pisanie naprawdę wziąć to do serca. Aha i jeszcze jedno - wcale nie myślę, że Bóg poskąpił Ci urody tylko się wkurzyłam wtedy.
Nacia - faktycznie fajne fotki szczególnie to ostatnie^^.
On tylko wargi oblizał.
Ona? Przeklęta po nocy szukała...
|
|
|
08-17-2008, 19:30
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Nacia - foty bardzo mi się podobają. Już nie napiszę, że jesteś podobna do Luny, bo to wiadome xD.
|
|
|
08-17-2008, 21:53
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Cytat:
|
Nacia - foty bardzo mi się podobają. Już nie napiszę, że jesteś podobna do Luny, bo to wiadome xD.
|
Napisałaś. xD
Nacia - wreszcie widzę Ciebie całą. Ślicznaś, niczego Ci nie brak. Masz taki fajny nos. ;] I te włosy. ;D Cudnie.
Reszta, być może, kiedy indziej. xP
Cytat:
|
eV po pierwsze widziałam Twoje zdjęcia. Po drugie to chciałam Ci napisać przepraszam choć trochę mi trudno, ale teraz rozumiem tą demonstrację. Czasem wkurza mnie Twój sposób bycia, ale cóż. Tylko ktoś może sobie to twoje pisanie naprawdę wziąć to do serca. Aha i jeszcze jedno - wcale nie myślę, że Bóg poskąpił Ci urody tylko się wkurzyłam wtedy.
|
Przepraszam wtrącenie, ale nie mogłam sie powstrzymać. xD Co, już argumentów do podważenia brak? Teraz jaka się milutka zrobiła dla eV. Jak dla mnie dziwne...
|
|
08-17-2008, 22:05
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Przepraszam wtrącenie, ale nie mogłam sie powstrzymać. xD Co, już argumentów do podważenia brak? Teraz jaka się milutka zrobiła dla eV. Jak dla mnie dziwne...[/quote]
A dla mnie nie. Ja po prostu nie mam ochoty się kłócić, bo byśmy rozpętały z eV wojnę, bo ani on by nie odpuściła, ani ja jak już bym sie nakręciła. I nie mam zamiaru być dla niej milutka po prostu przepraszam i tyle.
On tylko wargi oblizał.
Ona? Przeklęta po nocy szukała...
|
|
|
08-17-2008, 22:16
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Cytat:
|
A dla mnie nie. Ja po prostu nie mam ochoty się kłócić, bo byśmy rozpętały z eV wojnę, bo ani on by nie odpuściła, ani ja jak już bym sie nakręciła. I nie mam zamiaru być dla niej milutka po prostu przepraszam i tyle.
|
Tak więc odpuszczasz... Jak sobie chcesz. A poza tym nie każdy zwykłą wymianę zdań nazywa kłótnią. Dobra, już się nie wtrącam.
MałaCzarna - Fotki śliczne. Masz na nich cudny uśmiech. Ładnaś, zresztą już pisałam. ;]
|
|
08-18-2008, 18:37
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
To xD: http://img508.imageshack.us/my.php?image=0369820500ol8.jpg Troszeczkę się świecę, ale dobra^^
|
08-18-2008, 18:45
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Mimid, cóż... trudno mi komentować Twoje zdjęcie bo wszystko już Ci powiedziałam kiedyś dawno na gg. Masz super blond czuprynę i fajowskie niebieskie oczęta. Prawie jak lalka barbie ;] A misie w tle są słodkie ;]
|
|
08-18-2008, 21:11
|
|
|
Super Moderator
|
Cytat:
|
Mimid, cóż... trudno mi komentować Twoje zdjęcie bo wszystko już Ci powiedziałam kiedyś dawno na gg. Masz super blond czuprynę i fajowskie niebieskie oczęta. Prawie jak lalka barbie ;] A misie w tle są słodkie ;]
|
Susan! Tylko nie lalka barbie, nie, nie, nie... Nie jestem taka chuda, ba, w ogóle nie jestem xD.
|
|
|
08-19-2008, 20:17
|
|
|
Senior Member
|
Dobra to najpierw pooceniam troszkę :
mimid - Pierwszy raz widzę twoje zdjęcie, ale jak na pierwszy rzut oka to wyglądasz naprawdę OK.
Anix - Trochę rzeczywiście świecące... no nie wiem... jak będziesz miała czas to daj jakieś inne bo po tym raczej się nie wyznam. Za bliskie i za barzdo oświecone. Ale oczywiście wszystko inne Ok.
*
A teraz proszę państwa pzred wami moje kolejne pzrecudne fotki
*oklaski na widowni*
Oto przed wami... JA !!
http://photos106.nasza-klasa.pl/dev1...0350093776.jpg
Na powyższym zdjęciu przy gararzu... z jakimś tam kwiatuszkiem... a mniejsza o to.
http://photos135.nasza-klasa.pl/dev2...0350089885.jpg
A na tym wyżej z kolegą z bloku.
//No narazie to tyle, niedługo będzie więcej. PzDr//
|
|
|
Zasady postowania
|