Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Inne

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 03-08-2008, 12:46   #211
Kot
Senior Member

Domyślnie RE: Fun Club Remusa Lupina by MoonyAlex&Bella (UWAGA! Spoilery 7. tomu! )

Miłej podróży Moony Anglia to piękny kraj i ojczyzna Remusa! szkoda tylko, że nie będziesz na urodzinach Remika!
Buhhha... będe go miała tylko dla siebie, wyprawimy sobie wspólne urodzinki!
Kot jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-19-2008, 14:25   #212
Bella
Fanatyk, niegroźny

Wyślij wiadomość przez ICQ do Bella Wyślij wiadomość przez AIM do Bella Wyślij wiadomość przez MSN do Bella Wyślij wiadomość przez Yahoo do Bella
Domyślnie RE: Fun Club Remusa Lupina by MoonyAlex&Bella (UWAGA! Spoilery 7. tomu! )

Witam ;p znowu jestem Bella po usunięciu warna i znowu dzialam ;p

1.
[quote]maxime napisał/a:
Strasznie podoba mi sie ten 'post wstępny'.
Cytat:
Największa Lunatyczka roku/przywódca:
Moony Alex
A co mnie to?Jak ci się tak bardzo nie podoba to wypad!

2.
Cytat:
Bella, khem, to znaczy White Horse. Kurcze, zdźiwiło mnie Twoje zachowanie. Napisałaś nieprzyjemną wiadomość do Kota, a chcąc "odkupić swoje winy" zapisałaś ją na liście jako honorowego członka. To nie jest sprawiedliwe. Są osoby, które udzielają się dużo więcej, mają coś do powiedzenia w tym temacie, a nie są honorowymi członkami. Kot została nim tylio dklateo, że nieświadomie ją obraziłaś i nie wmawiaj mi, że tak nie było.
masz kłopot...co to jest WhiteHorse?Login ślepoto...
Bella jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-19-2008, 14:34   #213
Patronus Smok
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Patronus Smok na Harry Potter Forum

Ej,Monny!Czemu mnie nie ma na tej liście:upset::upset::upset:!Upominam się,bo napisłem,żebys mnie też zapisała!
Patronus Smok jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-19-2008, 14:49   #214
Moony Alex
Omijać szerokim łukiem

Moony Alex na Harry Potter Forum

Bella, pohamuj się trochę, bo ja wiem, że ja jestem miła i kochana, ale ten warn może Ci wrócić...

Patronus, nie bulwersuj się, nie czytałeś ulotki załączonej do mnie? Tam było dopisane niżej, że ja jak każdy normalny człowiek, popełniam błędy, a nawet wiele błędów ;].
Przepraszam, już Cię dopisuję.
Moony Alex jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-20-2008, 16:11   #215
Patronus Smok
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Patronus Smok na Harry Potter Forum

Oki,dzięki.Przyznaje,że trochę mnie poniosło

A co do tematu,to jak myślicie,gdybyście byli(lub były)Wilkołakami,to co byście robili?
ja na przykład przed pełnią zakładałbym kłudki na wszystkich wyjściach,wymieniłbym szyby na takie z pancernego szkła i kładłbym dużo surowego mięsa.myślę,że to by wystarczyło.
Patronus Smok jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-20-2008, 16:49   #216
Kot
Senior Member

Chmmm.... jak bym była chora na likantropie to myślę, że samo czekanie na pełnie byłoby gorsze od samej przemiany. to znaczy siedzisz już zamknięta/ zamkniętyi czekasz, a minuty płyną tak wolno. Ale oczywiście jest wywar tojadowy, jak już się robi jedną porcję to można odrazu dwie
Biedny Remus.
Moony widze, że wróciłaś mam nadzieje, że wycieczka była udana.
A co do relacji Remus /Syriusz w piątej części jakieś ciekawe spostrzerzenia?Czy sobie naprawdę wybaczyli? Chodzi mi głównie o aspekt tego, że Syriusz i James uwarzali Remusa za zdrajcę
( dowiadujemy się tego w 3 części).
A może poruszyło was w Liście Lil do Syriusza ( 7 część), że niema w nim ani słowa o Remusie? Były tam wzmianki o Glizdogonie, a o Remusie nic. Czyli można wywnioskować, że już spisali Go "na straty", uznając, że jest zdrajcą. A co Wy o tym myślicie?

Już jakić czas temu znalazła ciekawą wypowiedz pochodrzącą z KWO dotyczącą Remusa Lupina. Cytat zaczerpnięty z Forum Komisji do Spraw Zwalczania Ciapowatego Remusa Lupina. Po bużliwych obradach komisja wysnuła wniosek, że jedyny żetelny opis postaci Lupina jest taki ( wniosek przełożony z języka angielskiego na forum komisji):

"To przyzwoity mężczyzna, ale z wadami, które mogą mieć skutek śmiertelny. Niedbały, ale wrażliwy. Pełen poczucia winy i wstrętu do siebie, ale też złośliwy. Inteligentny, ale nie prezentujący tego otwarcie. Bystry, lojalny, ale kłamiący jak pies. Albo wilk, w tym przypadku. Słaby, jeśli chodzi o przyjaźnie i swoje żałosne pragnienie bycia lubianym, ale dość silny, by przetrwać utratę wszystkiego i bycie wyrzutkiem bez stawania się złym i nienawistnym. Tak kontrolujący i ukrywający uczucia, że aż boli. (tłum. Nilc.)"

Chciała bym poznać wasze zdanie. Szczególnie co do zaznaczonych fragmętów. Co o tum myślicie?

Czy związek z tonks też był uczuciem "kontrolowanym"?
Kot jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-21-2008, 16:07   #217
Expecto Patronum
Senior Member

Expecto Patronum na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Expecto Patronum

Hej o mnie też zapomniałaś Moony.więc jeszcze raz proszę oz apisanie mnie do fan Clubu Remusa Lupina.A tak wogóle to podoba się mi nasze logo.

Śmierciożerca

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...uc_Viatour.jpg
Auuuu wilkołaczki auuuu ! xDD

Ciemny loch
Gorący proch
Trochę krwi
W oddali drzwi

http://sedan.blox.pl/resource/muz60.jpg
Expecto Patronum jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-24-2008, 11:52   #218
Veela
Omijać szerokim łukiem

Veela na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Veela

Bella, przestań. Nie jesteś lepsza, a z okazji świąt - gorsza też nie. Nie masz prawa tak się odnosić do innych userów, zwałaszcza na wyższym poziomie intelektualnym, jak Maxime i Czarniutka19. Zgadzam się, że nuiesprawiedliwe było umieszczenie Kota na liście członków honorowych tylko dlatego, że nieświadomie ją obraziłaś. A Maxime napisała, że logo jej się podoba, a nie nie podoba. Ty naprawde aż tak chcesz dostać nowego warna?
Veela jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-24-2008, 15:30   #219
Bella
Fanatyk, niegroźny

Wyślij wiadomość przez ICQ do Bella Wyślij wiadomość przez AIM do Bella Wyślij wiadomość przez MSN do Bella Wyślij wiadomość przez Yahoo do Bella

Cytat:
Nie masz prawa tak się odnosić do innych userów, zwałaszcza na wyższym poziomie intelektualnym, jak Maxime i Czarniutka19.
Wyższym!?Może pozostawię to bez komentowania...

Cytat:
Kot napisała:
Bella czuję się zaszczucona
Nie no baaaaardzo ją obraziłam wiesz.I to jeszcze nie świadomie...nie wiem jak ja sobie to wybacze :lol:
A wiesz,ze był taki okres co nikt tu się nie oddzywał oprucz mnie Moony I Kota?I tak po prostu miałam to zostawić nie?

Cytat:
Napisałaś nieprzyjemną wiadomość do Kota, a chcąc "odkupić swoje winy" zapisałaś ją na liście jako honorowego członka.
Masz z głową kobieto?Jaką nieprzeyjemną wiadomość?Odkupić swoje winy?Ty się najpierw zastanów co piszesz...

Cytat:
Bella, pohamuj się trochę, bo ja wiem, że ja jestem miła i kochana, ale ten warn może Ci wrócić...
Nie mam nic do Ciebie Moony ale nienawidzę samooceny...

Coś jeszcze?
Bella jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-24-2008, 17:33   #220
Veela
Omijać szerokim łukiem

Veela na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Veela

Cytat:
Wyższym!?
Pfff. Oczywiście, że wyższym. Z okazji świąt nie chciałam mówić tego aż tak dobitnie, ale cuż, tak wyszło.

Cytat:
Masz z głową kobieto?
Znam Czarniutką osobiście i zaręczam, że nie ma żadnych problemów z głową. Troche za duzo sobie pozwalasz, wiesz? Chces udawać E-Vaire? To powiem ci, że z kiepskim skutkiem.

Veela jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania