Jak miło Was wszystkich zobaczyć! Lubie wiedzieć jak ludzi wyglądają, bo z wyobraźnią u mnie kiepsko. xD A jako ze jestem tu pierwszy raz, to może zaczne od pocżatku.
Krico - fajne fotki! Lubię czarno-białe zdjęcia, ale przydałoby się i dodać kolorowe,
Moony Alex - to zdjecie z 1997r... normalnie jakbym siebie widziała! Na nim jesteś strasznie podobna do mnie, gdy byłam młodsza! (Ja chyba miałam tylko troche bardziej skręcone i jaśniejsze włosy) A tak poza tym, to podobają mi się Twoje oczka.
Slayerka - śliczne zwierzaczki i bardzo pomysłowe fotki, (chociaż nie łądnie jest gwałcić niewinne stworzonka ; ))
Anika- fajna sesja w okularach. ;D (A tak na marginesie nie widzę podobieństwa o podanych osób xP)
Angela Johnson - jesteś strasznie podobna do mojej koleżanki z gimnazjum. Jestem pewna, że jakbym spotkała Ciebie na ulicy to bym Cię z nią pomyliła.
E-Vaire- bardzo fajne fotki, zwłaszcza gdy w grę wchodzą Twoje eksperymenty z grafiką, które dodają im uroku. Masz śliczny uśmiech.
Śmierciojadek - to jedno Twoje zdjęcie świetne. Podoba mi sie bardzo Twoja fryzurka, oczy i usta.
Her-mio-na 13 - wielka szkoda, że zdjecia takie małe, ale i tak fajne!
cho89 - Kolejna osoba, która przypomina mi moją kumpele. xD Bardzo fajne zdjecia, zwłaszcza te uśmiechnięte.
Ginny_Weasley12 - Nie przejmuj sie czerwonymi oczami, Mi takie też wiecznie wychodzą. Poza tym ingerencja jakiegoś dobrego programu graficznego w tym pomaga, jak najlepsze lekarstwo.
paniczna - Super wyszłaś, szkoda tylko, ze miałam okzję zobaczyć tylko jedno zdjecie.
Lestrange - ekstra fotki i bez różnicy czy te wcześniejsze czy bardziej aktualne, wszystkie się fajnie oglada,
Buffy92 - śliczne zdjecie! Masz pzrepiękne oczka! : ) Baaardzo mi się podobają!
Bossy - tak jak mówili już inni, masz bardzo fajny styl ubierania się i jesteś bardzo fotogeniczna.
tasia - kogoś mi przypominasz, tylko za Chiny nie moge sobie przypomnieć kogo :/
Kate - Hmmm.. chyba coś w tym jest z tym Twoim podobieństwem do Clemence
Ron Weasleys - ciekawa i oryginalna fotka ; )
Syriusz5 - oba zdjecia fajne, a na tym drugim masz pozę jak nasz wieszcz na jednym z obrazów xP
Limonka - też świetne zdjecia. I dobrze, że samozachwyt nie jest Ci obcy, bo w twoim przypadku jest jak najbardziej słuszny. xD Bardzo ładny kolor włosów i w ogóle rysy twarzy.
Ehh.. no się trochę rozgadałam. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam? A jak tak, to musicie mi wybaczyć, bo ślepa jestem i wcale nie próbuje tego ukrywać. xP Szkoda, że nie mogłam zobaczyć Peeves czy Lothien, no ale cóź, spóźniłam się...
No tak, ale żeby Was komentować sama też muszę się pokazać. No to proszę, ale tylko dla ludzi o mocnych nerwach xP :
EDIT: Usunęłam swoje zdjęcia i od razu mi lepiej... xP