|
02-03-2009, 16:01
|
|
|
Moderator
|
Cytat:
|
To Efron jest gwiazda jednego filmu.Jeśli nie raczyl zaowarzyc to Robert zagral w dwoch bardzo znanych filmach (HPiCO oraz Zmierzch)
|
Efron jest gwiazd ą jednego filmu.[spacja]Jeśli nie raczy ł za uwa żyć , to Robert zagra ł w dw óch bardzo znanych filmach (HP i CO oraz Zmierzch) .
Ludzie, patrzcie co piszecie. Zresztą, Twoja idiotyczna wypowiedź jest bezsensowna. =/
Nie zaśmiecajcie tego Jakże Ważnego Dla Fanek Roba Tematu.
|
02-03-2009, 17:30
|
|
|
Administrator
|
A ja mam rozwalony alt i tez bede tak pisac
- I'll find you again.
- I'll see you in another life... when we are both cats.
|
|
|
02-03-2009, 19:02
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Mam do Was Kochane takie może głupie pytanie, ale mój angielski jest na poziomie mniej więcej chodnika i trochę głupio mi z tym, ale cóż poradzę na to, że mam nie zbyt kompetentną i nie rozgarnięta nauczycielke, a moja chęć do samodzielnej nauki tego akurat języka (bo innymi nie pogardzę xP) jest raczej nikła. No więc przechodząc do sedna sprawy czy ma może któraś z Was tłumaczenie Wide Awake? Bo jak słyszę (w zasadzie czytam co o tym piszecie) to mam wrażenie że omija mnie najlepsza zabawa  Byłąbym dozgonnie wdzięczna (czytaj zrobie prawie wszystko ;]) osobie, która by mi coś takiego przesłała jak ma^^
On tylko wargi oblizał.
Ona? Przeklęta po nocy szukała...
|
|
|
02-03-2009, 19:37
|
|
|
Administrator
|
http://chomikuj.pl/moniq25/Wide+Awake Rozdziały 1-5 przetłumaczone przez moje kochane bitches z twilightseries.
Kontroluj na bieżąco, mniej więcej jeden na tydzień sie pojawia:
http://www.twilightseries.fora.pl/b-...z-pl,1654.html
- I'll find you again.
- I'll see you in another life... when we are both cats.
Ostatnio edytowane przez Claire : 02-10-2009 o 19:40.
|
|
|
02-04-2009, 16:34
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
No to ja się kłaniam w pas z podziękowaniami:* (nie wiem czy to gramatycznie ale tak mi jakos wyszło ;])
On tylko wargi oblizał.
Ona? Przeklęta po nocy szukała...
|
|
|
02-06-2009, 19:07
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Lepiej późno niż wcale. (wybaczcie zabieganej licealistce xD)
A więc:
Książki niestety jeszcze nie czytałam, ale mam zamiar nadrobić to w najbliższym czasie. Trochę głupio pisać na temat filmu, który właśnie został oparty na książce, ale spróbuję.
Ogółem film mi się podobał, bardzo. Świetna obsada:
Robert - przed obejrzeniem filmu byłam przekonana, że świetnie sprawdzi się w roli zabujczo przystojnego Edwarda, nie myliłam się.
Kristen - szczerze mówiąc, chyba nie miałam okazji wcześniej zobaczyć Jej na dużym ekranie, więc nie wiedziałam czego się spodziewać, ale... była bardzo dobra. Świetnie zagrała ból (oglądając, aż wszystko mnie bolało xD), ale czasami wkurzała mnie swoimi minkami xD.
Robert & Kristen - liczyłam, że bardziej będą do siebie pasowali. Podobał mi się tylko motyw w lesie (konkretnie jak leżą wpatrzeni w siebie - ta chemia). Poza tym nie zachwycili mnie.
Za to: Jackson i Ashley moim zdaniem świernie pasowali do roli Jaspera (miałam wrażenie, że ciągle chce mu się wymiotować xD) i Alice.
Co do soundtracku - genialny, ale chyba tylko dlatego, że Muse i Paramore są bliskie memu sercu. "Supermassive Black Hole" w trakcie meczu to fenomen xD.
I ostatnia kwestia - stanowczo za mało efektów, szczególnie w trakcie "pojedynku" Edwarda z Jamesem.
Ogólna ocena: 9/10.
|
|
|
02-06-2009, 19:43
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Się skusiłam, żeby napisać. Claire, te foty - cud. Ja Ci się nie dziwię, że przy tym ostatnim jesteś zazdrosna xD. Ilu ty się szczegółów dopatrzyłaś! Ja tam wiem jedno. Rob wygląda jeszcze seksowniej niż zwykle, z mokrymi włosami.
|
|
|
02-06-2009, 19:51
|
|
|
Super Moderator
|
Chyba trza się przejść do KBitch z bejsbolem!
Ja jej dam Robcia macać! Chociaż, on też mógłby wziąć tą rękę xD.
Ale jemu się wybaczy, a z nią to różnie bywa.
Zdjęcia super, ale mógłby pokazać trochę ciała chłopak d;
|
|
|
02-07-2009, 14:28
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
|
Zasady postowania