Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Inne

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 02-03-2008, 19:07   #21
chimera
Senior Member

Wyślij wiadomość przez AIM do chimera
Domyślnie RE: Nasze zwierzaki

Słodziaśne zwierzątka macie ; D

Ja posiadam aktualnie dwa kotki: Białego persa- oficjalnie nazywa się Landryn, ale kiedy zjadł gekona na moich oczach, przechrzciłam go na Kubę Rozpruwacza. Drugi to Cynamon, zwykły dachowiec, gruby jak beka, wielki jak stodoła, jego źrenice ciągle są rozszerzone, więc wygląda, jakby był naćpany^^. Mam też świnkę morską, Merlina, również olbrzymi okaz. I gekona lamparciego. Były dwa, ale Zdzichu (już wcześniej wspomniany) został pożarty, więc jest tylko Zbychu^^. A no i rybki. Akwarium dość duże (ok 200, 250 litrów). Rybek od groma, więc nie mają żadnych imion ; P.
chimera jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-07-2008, 14:18   #22
Sunshine
Świr wymagający opieki

Sunshine na Harry Potter Forum

No, widzę, że teraz moda na Yorki się zrobiła ;p Ja tam nie lubię takich małych psów. Muszę mieć zawsze jakiegoś bydlaka, który w razie potrzeby będzie robić za poduszkę, chociaż ostatnio to się role odwróciły, i potwór śpi na mnie.. a to trochę waży ;p
No to tak.. http://img149.imageshack.us/my.php?image=l9df3c80bf38ccbe8f65db4bz8.jpg
Tu mój pies z głupim kotem ;p Wredna mała żmija. Niby to małe, a szkody robi większe od psa ;p Chociaż pies to z reguły leniwiec i tyłek ruszy tylko jak żarcie dają, albo jak się ją kapciem postraszy, bo leży pod drzwiami od łazienki i nikt się dostać nie może..
http://img519.imageshack.us/my.php?image=l2e0ba97df4d9a8cd381472ua7.jpg a to królik ;p też gryzoń okropny. Takie to złośliwe że głowa boli.. mimo, że to tylko zwierzak, zawsze musi postawić na swoim (typowy facet ;p), a jak już da spokój i się obraża i na pół dnia zniknie w jakimś kącie, i tylko słychać co jakiś czas jak tupie girami ze złości ;p Ale i tak jest uroczy xD
Stary 02-08-2008, 01:54   #23
Mitzi Caspar
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Ja mam Mini-pekińczyk i Maxa-boksera ;-)
Chciałabym mieć beagle'a eech..
Mitzi Caspar jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-19-2008, 20:41   #24
Veela
Omijać szerokim łukiem

Veela na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Veela

A to moja psinka. Dołączam sie do wysypiska yorków, jednym słowem. Wabi się Nickolas, w skrócie Nikon vel Dziewiętnaście I Pół Tysiąca Przezwisk. Lat ma cztery.

[img=http://img164.imageshack.us/img164/2668/p1010343im7.th.jpg]

O, focia jest xD
Veela jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-20-2008, 09:19   #25
Justaa
Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Justaa

Omg!! Sun zamarłam!! Ja też chcę mieć takiego piesia!! Śliczny jest!
I kotek jaki śliczny takie łane oczęta

Vella no ten język świetny xD A tak ogolnie to jest śliczny

Cytat:
Drugi to Cynamon, zwykły dachowiec, gruby jak beka, wielki jak stodoła,
Ja mam to samo xD Ale moj jest ode mnie starszy bo ma 16 lat xD
Justaa jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-27-2008, 16:28   #26
GellertGrindelwald
Fan "Strefy 11" i tarota

Wyślij wiadomość przez MSN do GellertGrindelwald

No cóż... W sierpniu, 2007 dostałam papugę. Nazwałam ją Leon. No, ale ze względu na mojego wielkiego jak ratusz poznański chomika Antosia papużka długo nie pożyła. Tak więc chomik Antoś zaatakował większą od siebie papużkę. Była ładna. A właściwie ładny. Mam ndzieję że w "zwierzakowym" niebie jest mu dobrze ^^

Co do Antosia... Jest to psychopatyczny, psychodeliczny i psychiczny chomik. Wygląda jak kot, albo baardzo wyrośnięta świnka morska. No, ale jest to chomik ^^

Powiem tyle, że zaginął dwa dni temu i nie mogę go znaleźć ^^ Ale to chyba odwet Boży za Leona^^

Dziękuję i Pozdrawiam B)
GellertGrindelwald jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-27-2008, 17:03   #27
Ania 95
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Ania 95

Wasze kotki są śliczne. Ja kocham koty. Można powiedzieć, że mam manie na ich punkcie. Pieski też fajne, ale wole koty. To tak... Teraz moje zwierzaki. Fotek nie posiadam, więc tylko je opisze.
Hm... Mieszkam na wsi, w domu jednorodzinnym. Dlatego mam mnóstwo kotów, takich dachowców. Mieszkają one na dworze, bo do domu nie chcą wejść, choćby nie wiem co. Tylko jeden mieszka ze mną w domu, więc jego pierwszego opisze.
- Puszysty - Tak, Puszysty. Nie "Puszek" tylko "Puszysty". Jest to dość wredny kot, do złudzenia przypominający persa ( ale rasowy nie jest). Ma czarną (momentami rudawą) sierść. Jest taki strasznie milusi... Kocha wylegiwać się na parapecie, gdy świeci słońce. Ogólnie tylko leży i śpi. No i gryzie oczywiście. Jest ciężki i chodzi jak kot Gerfield... Taa... Jak beczka... Uwielbiam go...
Reszty kotów, chyba nie będe opisywać, bo tych kotów chyba sześć jest. Tylko imiona napisze:
- Śrubokręt, Majka, Kropka, Klocek, Milusia, Bambo Wiem, imiona są bardzo oryginalne... Szczególnie Śrubokręt...
Poza kotami, mam w domu królika - miniatórke, który nie przypomina miniatórki. Poprostu jest strasznie duży i gruby. Na imię mu: ( tylko teraz proszę się nie śmiać. I imię, które zaraz podam jest prawdziwe): Kicuś Teletubiś. Zazwyczaj mówię do niego: Kicek, Kicuś. A to "Teletubiś" to ot tak sobie jest bo jest... Królik jest biały w czarne łaty. Panicznie boi się chodzić po śliskich powierzchniach. Gdy go położe np, na panelach to łapki mu się rozjerzdżają i zwierzak się tego panicznie boi. Królik kocha sałatę, chociaż nie powinien jej jeść. Oprócz tego je specialną karmę dla królików, siedzi, śpi i nic nie robi...
No i to tyle. Jak będe miała zdjęcia, to jak najszybciej wstawie...
Ania 95 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-29-2008, 18:30   #28
maxime
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do maxime

A ja mam jednego psa. Ma na imię Chlorek (pełna wersja - Chlorowald xD). Ma ponad 6 m-cy. Jest pół-pinczerem, pół-husky.

Nie wiem jak wam, ale mi sie bardzo podoba. Wy macie śliczne zwierzaki! Psy podobają mi się najbardziej

Edit. Muszę jeszcze wrzucić tą fotkę, bo wg. mnie jest boska!

To niebieskie to nogawka moich ulubionych jeansów... ;/
maxime jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 04-28-2008, 16:58   #29
NimfadoraTonks
Świr wymagający opieki

NimfadoraTonks na Harry Potter Forum

To jest moja i Nimb Sonia ma na ten dzień 3 lata(17 Lipca 04r. urodziła się). Jest rasy Beagle.
http://img514.imageshack.us/my.php?i...scf1083oq3.jpg

Ona bardzo lubi udawać śmierciożercę. Mam dowód!
http://img521.imageshack.us/my.php?i...scf1406bt8.jpg

To wieeeeeeeeeelki śpioszek:

http://img175.imageshack.us/my.php?i...4090010qe3.jpg

I lubi leżeć na schodach:

http://img410.imageshack.us/my.php?i...3300008sl6.jpg

Jej ksywki to:
- Sabaka,
- Sunia,
- Grubcio,
- Głupia,
- Śliniak,
- Soniaczek,
- Sonik,
- Soniaczek.

Klikajcie przynajmniej raz dziennie! Powodzenia xD
NimfadoraTonks jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 04-28-2008, 17:45   #30
AgaP
Junior Member

Mam tylko jednego zwierzaka w domu-kota. Ma już dziesięć lat. Jego imie jest...dosyć dziwne. Nazwałam go "Bibul" kiedy byłam małym dzieckiem(tak kiedyś mówiłam na koty^^) i tak już zostało. Jest biały z kilkoma czarnymi plamkami na sierści. Ogólnie był zawsze leniuchem. Teraz na starość zaszalał. Wskakuje na krzesła, stoły, płoty. No, to jeszcze jest normalne. Lecz niedawno wdrapał się na szczyt trzymetrowej choinki i sobie leżał xD
Pozdrawiam.
AgaP jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania