Wróć   HPN.pl > Harry Potter > Książki > Insygnia Śmierci

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 02-10-2008, 18:14   #21
Lily06011
Junior Member

Domyślnie RE: Co Waszym zdaniem nie zostało zawarte bądź niewytłumaczone w Insygniach Śmierci??

Jak dla mnie to brakło wyjaśnienie co się stło z rodzicami Harrego po śmierci, kto ich pochował, co zrobiono z różczką Voldomorta i skąd miał ją Glizdogon w 4 części?
Lily06011 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-10-2008, 20:48   #22
dawcio930
Czytelnik horoskopów

Domyślnie RE: Co Waszym zdaniem nie zostało zawarte bądź niewytłumaczone w Insygniach Śmierci??

Lily06011 zgadzam się z Tobą. Nie zostało wyjaśnionych wiele ważnych spraw...

A co się stało z moją Hedwigą? Mam nadzieję, że nie wpadła do morza....
dawcio930 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-10-2008, 21:06   #23
wero92nika
Czytelnik horoskopów

Wyślij wiadomość przez MSN do wero92nika

Uważam,że śmierć Snape była za krótka, nawet nie zdążył się obronić. Nie podobało mi się to. Chciałabym też,aby Rowling więcej napisała coś o Lunie.
wero92nika jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-19-2008, 19:38   #24
kasienka930
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do kasienka930

Ja żałuję, że pani Rowling nie napisała w epilogu np. czym się zajmuje Harry, Ron Hermiona... Co się stało Luną i Georgiem itd.
kasienka930 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-20-2008, 21:04   #25
Lily06011
Junior Member

Hm... Hedwige najpierw chyba trafili ją Avadą jak Harry siedział jeszcze w przyczepie. A potem spłonęłabo przy przeniesieniu Harry'ego przyczepa oderwała się od motocykla to Potter, kiedy już siedział za Hagridem rzucił zaklęcie i przyczepa wybuchła. To chyba jakoś tak było.
Szkoda, że zginęła
Lily06011 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-21-2008, 12:09   #26
marti96
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do marti96

Mi się wydaje, że Hedwiga wypadła z przyczepy po tym jak oberwała. I szkoda że ten epilog tak mało wyjaśnia. I nie wiem co się stało z Luną
Mój pierwszy post=] Witam wszystkich!
marti96 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-22-2008, 14:26   #27
JasonBourne
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do JasonBourne

Spodziewałem się wytłumaczenia wielu zawiłych i dotąd nie wyjaśnionych spraw tak jak na przykład: co zobaczył Dudley podczas ataku dementorów , dlaczego Syriusz nie nawiedził tak Snape'a ze wrzucił go pod bijąca wierzbę, czym jest bogin Snape'a , . Myślałem też iż jakaś istotną role w książce odegra owa zawsze zamknięta tajemnicza komnata w departamencie tajemnic, która ma potężną moc. ( miłość). zawiodłem się też na samej Rowling która zapowiadała ze kolejną ważna role odegra Glizdogon. sądziłem że będzie to coś ciekawszego
JasonBourne jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-27-2008, 11:42   #28
Miss Bagwell
Praktykant Voodoo

Miss Bagwell na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Miss Bagwell

Mnie też zaskoczył koniec i w ogóle przyznam, że cała książka mnie zakoczyła. Spowiedzwałam się przede wszystkim: jakiś wiadmości o Slytherinie, więcej Dracona (!) no i nie spowdziewałam się tego watku z Lily i Snapem. To był dla mnie totalny szok i uważam, że była przesada, bo za bardzo zajechało mi brazylijskimi serialami. :rol:

A Victorie to zapewne któraś z rodu Weasley`ów xD
To the days I try to lose''
Miss Bagwell jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-28-2008, 10:48   #29
OLCIA
Fanatyk, niegroźny

OLCIA na Harry Potter Forum

To wszystko jest bardzo zastanawiające! i tak naprawde duzo rzeczy jest niewyjaśnionych uważam że skoro szanowana pani Rowling postanowila zakonczyć serię HP to moglaby tak wszystko opisac zebysmy nie musieli dociekać wymyslac tylko miec wszystko wyjaśnione doszczętnie! choc pewnie i tak każdy cos by wymyślił! dla mnie nie zrozumialy jest epilog kto co i dalej.... ALE MOŻE PATRZMY W TEN SPOSÓB ZE BYĆ MOŻE J.K.R W TEN SPOSÓB ZAKONCZYŁA KSIĄŻKĘ ABY KAŻDY MÓGŁ PO SWOJEMU WYOBRAZIC SOBIE DASZE LOSY NASZYCH BOHATERÓW! NO NAPEWNO TYLKO TO NAM ZOSTAŁO!!!!!
Stary 03-02-2008, 22:21   #30
Al
Junior Member

co do ostatnich slow masz 100% racje napewno jej o to chodzilo ale mogla jeszcze pociagnoc troche kilka slow do kazdego bohatera
Al jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania