|
07-20-2008, 21:58
|
|
|
Senior Member
|
RE: Dyskusja o seksie
Cytat:
Miss Bagwell napisał/a:
Nie , to mężczyźni uważają , że najlepszy seks może istnieć bez miłości. I owszem może, ale nie twierdze tym samy Limonko, ze ja to popieram. Bo dla mnie w tym wszystkim liczy się coś więcej niż tylko chwilowa przyjemność.
I żadna z was dziewczyny nie wciśnie mi kitu, że po jednorazowej przygodzie choćby nie wiem jak genialna była, kobieta nie ma moralnego kaca. Bo ma- zastanawia się czy dobrze zrobiła czy wyszła na łatwą, jak on ją ocenia. Facet nie musi się nad tym zastanawiać bo jemu nikt nie wytknie , że daje dupy.
Więc uważam, że raczej mężczyźni zgodzą, się ze stwierdzeniem , że seks bez miłości jest lepszy niż ten ''z''.
|
Ty miss chyba nie lubisz mężczyzn co??? :P
Są też kobiety, które po prostu lubią się... teges :P
Kobieta może i będzie mieć kaca... a mężczyzna będzie się 9 miesięcy stresował, czy nie będzie musiał płacić alimentów...
Co do tego co ja uważam na temat seksu i miłości... każdy robi to co lubi... jedni będą czekać do ślubu, inni na tego/tą jedyną, a jeszcze inni dupczyć się dzień w dzień z kimś innym. Jak dla mnie wszystkie te typy zachowań są normalne.
[small]Btw... miss... kiedy do mnie napiszesz??? :P[/small]
|
|
|
07-21-2008, 10:40
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
|
Odniesiesz się kiedykolwiek w jakikolwiek sposób do mojego posta czy przekracza to twoje możliwości?
|
Zdecydowanie przekracza. xD
Bo kompletnie nie rozumiem po co pytasz mnie na jakiej planecie żyję skoro dobrze wiesz, że na tej co ty. Widze tu wyraźną ironię co do moich poglądów i prześmiewczy stosunek bo tłumaczenie w jakim świecie dziś żyjemy jest naprawdę zbędne.
Cytat:
Ty miss chyba nie lubisz mężczyzn co??? smiley
Są też kobiety, które po prostu lubią się... teges smiley
Kobieta może i będzie mieć kaca... a mężczyzna będzie się 9 miesięcy stresował, czy nie będzie musiał płacić alimentów...
Co do tego co ja uważam na temat seksu i miłości... każdy robi to co lubi... jedni będą czekać do ślubu, inni na tego/tą jedyną, a jeszcze inni dupczyć się dzień w dzień z kimś innym. Jak dla mnie wszystkie te typy zachowań są normalne.
Btw... miss... kiedy do mnie napiszesz??? smiley
|
Ja nie lubię facetów? Ocipiałeś? 
Ja bez nich sobie życia nie wyobrażam i jego sporą jak nie największą spędziłam wśród mężczyzn, poczynając od mojego ojca który mnie wychował na grach w piłkę kończąc. xD
Dlaczego boisz się nazwać rzeczy po imieniu? Tak, kobiety też lubią się pieprzyć dla przyjemności, ale wierz mi bądź nie- zdecydowanie to faceci mają do tego więcej skłonności niż babki. I nigdy nie wierz kobiecie gdy powie, że chce seksu dla zabawy- podświadomie kobieta zawsze chce czegoś więcej.
O i zaraz zostanę zrugana przez wszystkie damy na tym forum....
A co do ostatniego akapitu...stary, już napisałam, ale być może niepoprawnie zapisałam numer...B) Zrób pierwszy krok.
To the days I try to lose''
|
|
|
07-21-2008, 15:30
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
|
Tak, kobiety też lubią się pieprzyć dla przyjemności, ale wierz mi bądź nie- zdecydowanie to faceci mają do tego więcej skłonności niż babki. I nigdy nie wierz kobiecie gdy powie, że chce seksu dla zabawy- podświadomie kobieta zawsze chce czegoś więcej. O i zaraz zostanę zrugana przez wszystkie damy na tym forum....
|
Niekoniecznie. Osobiście uważam, że powoli coraz więcej kobiet 'wykorzystuje' mężczyzn. Mam namyśli- on chce czegoś więcej, ona nie chce zobowiązań. Oczywiście w różnych przypadkach, różnie się to kończy, a ja piszę to, ponieważ kilka znam.
Ludzie zdarzają się różni- mówiąc, że każda kobieta podświadomie chce czegoś więcej niż seksu, to tak jak powiedzieć, że faceci nie plotkują ;]
|
|
|
07-21-2008, 19:39
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
Niekoniecznie. Osobiście uważam, że powoli coraz więcej kobiet 'wykorzystuje' mężczyzn. Mam namyśli- on chce czegoś więcej, ona nie chce zobowiązań. Oczywiście w różnych przypadkach, różnie się to kończy, a ja piszę to, ponieważ kilka znam.
Ludzie zdarzają się różni- mówiąc, że każda kobieta podświadomie chce czegoś więcej niż seksu, to tak jak powiedzieć, że faceci nie plotkują ;
|
Tak, a preferują to gazety typu Cosmopolitan czy Glamour: dlatego kobiety tak zmieniają swoje upodobania. Choć badania na ten temat prowadzone przez seksuologów mówią zupełnie co innego, o czym zresztą był chyba w jednej z wymienionych gazet artykuł. Kobieta ma inną naturę niż facet i moim zdaniem choć będzie mówić że kochała się z kimś wyłącznie dla przyjemności to tak nie będzie. Choć są oczywiście i takie przypadki jak mówisz.
|
|
|
07-25-2008, 02:10
|
|
|
Administrator
|
Czemu generalizujemy?
Kobiety - chcą miłości, rodziny i biegających bachorków po domu, tak?
Faceci - szybki seks, bez zobowiązań, może jeszcze w trójkącie?
Dajcie spokój, w ten sposób obrażamy zarówno mężczyzn, jak i kobiety. To, że nie chcę mieć dzieci wcześniej niż za 10 lat, nie oznacza, że nie mogę teraz kochać się z pasją i przyjemnością ze swoim chłopakiem.
Cytat:
|
Kobieta ma inną naturę niż facet i moim zdaniem choć będzie mówić że kochała się z kimś wyłącznie dla przyjemności to tak nie będzie.
|
Wiesz, ile ja znam dziewczyn, które śpią z facetem, on później dzwoni i chce, żeby było coś więcej, a one go odrzucają, nie odbierają telefonów, nie chcą kontaktu? Dokładnie trzy. To chyba dużo, co? Szczególnie, że porównywalnie mam trzech kolegów, którzy mają takie samo podejście.
- I'll find you again.
- I'll see you in another life... when we are both cats.
|
|
|
07-28-2008, 14:39
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
|
Wiesz, ile ja znam dziewczyn, które śpią z facetem, on później dzwoni i chce, żeby było coś więcej, a one go odrzucają, nie odbierają telefonów, nie chcą kontaktu? Dokładnie trzy. To chyba dużo, co? Szczególnie, że porównywalnie mam trzech kolegów, którzy mają takie samo podejście
|
Ta też znałam taką , dopóki na pewnej imprezie się nie upiła i wszystkim powiedziała co jej na sercu leży , w tym fakt, iż to , że kocha sie tylko dla przyjemności wcale nie jest super. :rol:
|
|
|
07-29-2008, 00:13
|
|
|
Administrator
|
Cytat:
|
Ta też znałam taką , dopóki na pewnej imprezie się nie upiła i wszystkim powiedziała co jej na sercu leży , w tym fakt, iż to , że kocha sie tylko dla przyjemności wcale nie jest super. [Roll]
|
Próbowałaś tak czy to tylko Twoja imaginacja? Skąd Ty możesz wiedzieć, czy seks bez zobowiązań jest super czy nie? Ja nie mówię, że jest świetny, ani beznadziejny. Ty masz podstawy, żeby stwierdzić, że nie jest super? Czy tylko znów opierasz się na czyichś przeżyciach lub opiniach?
Zapytam jeszcze raz, Miss.
Czy (według Ciebie) sypiając z własnym chłopakiem, którego się kocha, ale nie chce się mieć dzieci, nie można uprawiać seksu z pasją? Bo szczerze mówiąc odpowiadasz tylko na to, na co jest Ci wygodnie.
- I'll find you again.
|
|
|
07-30-2008, 22:19
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
|
Próbowałaś tak czy to tylko Twoja imaginacja? Skąd Ty możesz wiedzieć, czy seks bez zobowiązań jest super czy nie? Ja nie mówię, że jest świetny, ani beznadziejny. Ty masz podstawy, żeby stwierdzić, że nie jest super? Czy tylko znów opierasz się na czyichś przeżyciach lub opiniach?
|
Ja nie oceniam , tylko mówię , że absurdem jest zestawianie seksu z miłością w tle a tym bez niej. Nikt mi nie wmówi , że ten drugi daje człowiekowi większą satysfakcję. Zaspokojenie żądz, to OWSZEM.
|
|
|
07-31-2008, 01:57
|
|
|
Administrator
|
Zmijam fakt, że wciąż nie odpowiedziałaś na to, co wszystkich interesuje, a ciągnie się już chyba od tematu o aborcji.
- I'll find you again.
|
|
|
08-01-2008, 21:25
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Bo Miss nie wie jak się wycofać, więc wymiguje się od odpowiedzi jak tylko potrafi
|
Zasady postowania
|